Kim Džong Un obećava „divan život“ porodicama čiji su članovi poginuli boreći se za Rusiju

од кога се то све добија код вас
ја никад ништа нијесам добијо 🤬
Како ви када лажете за С.Корејанце, Кубанце, Африканце који гладују ... сиромашни су, али су срећни ? Ваша чувена комуњарска фраза.

Одеш лепо у СК и тамо видиш како се зарађује шака пиринча, а твој омиљени диктатор мисли уместо тебе, не треба ти ни мозак, само као зомби се смејеш када ти он нареди или плачеш.

Савршено за вас који се ложите на доминацију, а толико сте субмисивни.

Како ви када лажете за С.Корејанце, Кубанце, Африканце који гладују ... сиромашни су, али су срећни ? Ваша чувена комуњарска фраза.

Одеш лепо у СК и тамо видиш како се зарађује шака пиринча, а твој омиљени диктатор мисли уместо тебе, не треба ти ни мозак, само као зомби се смејеш када ти он нареди или плачеш.

Савршено за вас који се ложите на доминацију, а толико сте субмисивни.
моји су знали створити и имати капитал
што то мени говориш?
у мојој кући никад гладни нијесмо били и никад се нијесмо обрукали са људске стране било чиме

комунистичке робије у мојој ужој и широј фамилији било је коју десетину година

моји су знали створити и имати капитал
што то мени говориш?
у мојој кући никад гладни нијесмо били и никад се нијесмо обрукали са људске стране било чиме

комунистичке робије у мојој ужој и широј фамилији било је коју десетину година
Може деда да ти буде митрополит, какве то везе има са тобом. Кад неко има комуњарски менталитет, капитал стечен од стране других у фамили није битан.
Па је л ти мислиш да су је већина комуниста настала од родитеља и фамилије која је била комуњарска ? Нису наравно.

Back