Dječak u haljini

Mi treba da postavimo granice. Već sam gore pitala ali niko mi na to nije odgovorio, mislite li da je isto ovako bilo čudno kad su žene počele nositi hlače? Nama je to sad normalno, kako li je bilo kad je počelo?

Знаш и сама да то не може да се пореди. Прва волим дугокосе мушкарце и мушко дете са лепом косом.

Сада смо у свету где је пожељно не знати ко си и имати у окружењу трудне мушкарце.
Сагласна сам за крајности.
Али нека граница мора да постоји.

Trenutno sam u fazi koja podrazumeva malu decu unaokolo. Moje dve sestre, dvojica brace, poznanice i drugarice...svi smo bilo u pelenama bilo u nizim razredima.
Nema deteta koje je polno zbunjeno.
Ni u zabavistu a ni na igralistu, na sportu, ne vidim zbunjene decake u suknjama.
Kladim se da ih ne vidi niko sa teme.
Kome je u interesu da zloupotrebljava decu?

Mogu samo da pretpostavim.
Najpre su tu roditelji koji zele paznju, mozda novac ili oboje. Potom skupine koje zele uticaj i novac...ili oboje.
Na posletku, tu su i rezimi koji pokusavaju da prikazu druge narode nenormalnim zarad svog uticaja ili novca...ili oboje.

Po pravilu su u pitanju glumci trece lige, poput muza Megan Fox buduci da coveka znam samo iz serije Beverli Hils...pre sto godina.
Sta bi o njemu neko uopste pisao? E, ovako se ima sta pisati.

Postoje ljudi koje je vreme pregazilo u svetu filma i muzike i koji se snalaze u ovom internet vremenu kako znaju ne bi li zaradili jos para.

Normalni ljudi su uvek pokusavali da zastite svoju decu.
To radimo i mi ovde, zar ne? Ne postavljamo lica dece ili im skrivamo lica, mozda brisemo slike nakon pola sata. Niko ne voli da mu se spocitava roditeljstvo ili da se o njegovoj deci ruzno govori ma koliko se stilovi zivota razlikuju.
Kada neko javno izlozi svoje dete kritici, izvede ga na crveni tepih pred bliceve i zna da ce napraviti reakciju i podici prasinu...ja mogu da pomislim jedino da od toga ocekuje neku korist.
Drugi naravno sve trljajuci ruke napadnu celu drzavu pokrivajuci svoje diktatorske mane prstom koji upire u druge...nismo mi krivi vec su drugi poremeceni!
I ko je zrtva?
Ja mislim to dete, a ti?

Ali je ipak istina da ogromna vecina decaka ipak nije polno zbunjena. Moje dete nema pojma sta je gay ili sta je hetero niti se time bavi, Grozon mu je u daleko jacem fokusu.
Danak placaju izuzeci.
Misljenja sam da treba pojacati zastitu dece i bataliti zloupotrebu iste. U ovom ili onom pravcu.

Mi treba da postavimo granice. Već sam gore pitala ali niko mi na to nije odgovorio, mislite li da je isto ovako bilo čudno kad su žene počele nositi hlače? Nama je to sad normalno, kako li je bilo kad je počelo?

Moja rodjena sestra je klinicki psihijatar sto je nevazno za temu ali je zgodno da objasnim jednu pojavu. Kada me nesto pogodi uvek me pita zasto me pogadja, kako ja sebe sa tim povezujem i zasto mislim da sam u pravu jer tvrdi da mi cesto vidimo sta zelimo da vidimo ne bi li potvrdili sopstvene stavove.

Recimo, ne volim jabuke jer tvrdim da imaju crve. Onda pronadjem jednu crvljivu jabuku od milion ponudjenih i kazem "a-ha, evo crva, jel vidite zasto ne volim jabuke, kazala sam da su crvljive!"
Time potvrdim sebi misljenje i smatram da sam cista pred svetom jer sam ukazala na crvljivu jabuku! Evo dokaza!

Istina je da moramo izvuci prosek i biti iskreni prema sebi. Meni je mozda jabuka kisela ili krckava, nije mi ukusna i to je sasvim okej. Ne moram da dokazujem kako je crvljiva.

Vecina dece je okej. Vecina zivi obicnim zivotom prosecnog deteta. I vecina ce kazati sta je rekao i moj sin za balet "to je za devojcice" na sta sam ja skocila "jel ti to tata kazao" a on mi odgovorio "nije, sam sam zakljucio"...ne treba im davati suknju...a ako se izmazu karminom...okej je, obrisacemo ga.

Панталоне су ствар удобности а не полне неодређености.
И попови и монаси носе мантије па се нико не чуди. И наш Луис је ходао у хаљинама па га нико није чудно гледао. Док је Божо Врећо друга крајност, сложићеш се.
Не можемо мешати бабе и жабе.
Проблем ће тек настати ако се не осврнемо.
Лично ми је мука од термина теорије завера и свих осталих покушаја да се скретање пажње на проблеме изврће руглу и исмевању. И крадене бебе су биле теорија завера, па ево, спајају родитеље и крадену децу након 30-40 година. Ако су то могли да раде здравствени радници (у дилу са онима из врха државе, наравно) коме треба највише да верујемо- спремни су на све. Ако може један такозвани лекар да лепи женама са очито менталним проблемима усну за нос, ако може да јој стави дојку већу од главе, ако може да је направи на Барбику а после ту исту Барбику на Кена, спреман је на све. Гледах недавно др који мења пол заједно у емисији са мушкарцем који је пол променио. И та сада жена која је била мушко прича разборито, реално, упозорава збуњене да добро размисле, младе да чекају зрелије године, да се преиспитају... а др навија да се то што пре ради, види се да би сваког преобратио без икаквих припрема и провера, као месар буквално. Ово су јако озбиљне теме, а људи се сувише играју природом.
Хоћу рећи, сада као не примећујемо то у окружењу, или бар није распрострањено довољно да се забринемо. Тиха вода брег рони. Када постане свима уочљиво биће касно. А да је последица такође једне болесне идеје, јесте.

Da se razumijemo bogi ja ne navijam za muškarce u haljinama, više se pitam da li će i to jednom biti normalno kao žena u pantalonama. Moraš priznati da je i to na početku izazivalo sablazan.
O Vreći ne bih ovaj put. On je za jednu odvojenu temu.
Носили су мушкарци и штикле. Пре нас жена. Па нису одавали женскаст утисак за разлику од овог форсирања.

Носили су мушкарци и штикле. Пре нас жена. Па нису одавали женскаст утисак за разлику од овог форсирања.
Можеш ли да кратко и јасно објасниш шта се то овде форсира, конкретно на слици којом је тема започета?

Zbog anatomskih razloga, mnogo je prirodnije i zdravije da muškarci nose suknje, a žene da nose pantalone.

Razlog zašto muškarci nose pantalone je bio čisto praktičan - zgodnije su za jahanje konja.

Međutim, u mnogim kulturama sasvim je normalno da muškarci nose suknje - ne samo u Škotskoj, već i u jugoistočnoj Aziji.

Zbog anatomskih razloga, mnogo je prirodnije i zdravije da muškarci nose suknje, a žene da nose pantalone.

Razlog zašto muškarci nose pantalone je bio čisto praktičan - zgodnije su za jahanje konja.

Međutim, u mnogim kulturama sasvim je normalno da muškarci nose suknje - ne samo u Škotskoj, već i u jugoistočnoj Aziji.
Како се усуђујеш да се служиш логиком овде где се згражавамо над нечијом женственошћу и избором одеће!?

Pogledajte prilog 1155865
Na slici je otac i dijete. Sin. Sin u haljini. Čitam kakve sve ogavne komentare pišu ljudi i pitam se da li bi se svi odrekli svoje djece?
Pitam se i kako li je bilo kad je prva žena obukla hlače?
Ja se svojih odrekla ne bih ni u ovoj ni u sličnim situacijama.
A vi?
Da.Odrekao bih se svog deteta.
Ne bih ni trepnuo.Bio bi za mene mrtav.Takođe i za ostale članove porodice jer tako ja kažem.
I to je još najblaže što bi se desilo.
Za mnogo manje stvari je zaprećena takva kazna.
Screenshot_2022-05-19-23-33-06-408_com.whatsapp.jpg

Ne znam u kakvom svetu ti živiš i šta zamišljaš i maštaš.
Umij se i rastrezni.
To što čitaš je realnost a ne promo reklame sotonizma,pederastije i svake izopačenosti koja izlazi iz rektalnog otvora degenerisanog Zapada.
Jeli ti jasno?
Čuj nje.Ogavni komentari..

Рекао бих нешто о затуцаности и ограничености, али би се неки поново увредили и објава би поново била обрисана због ,,вређања", јер не разумеју људи значење појединих израза у српском језику.

Значења:
заслепљеност, задртост, фанатичност, некритичност, занесеност, искључивост, крутост, доктринараност, догматичност, једностраност, индоктринација
Извор: Павле Ћосић и сарадници, Речник синонима, Београд 2008.

Takav defotmitet i degeneracija jednostavno nisu moguća opcija.
Tako nešto bi bilo brutalno sasečeno u samom začetku.
Можеш ли укратко да објасниш начин спровођења у дело тог бруталног сасецања?

Рекао бих нешто о затуцаности и ограничености, али би се неки поново увредили и објава би поново била обрисана због ,,вређања", јер не разумеју људи значење појединих израза у српском језику.

Извор: Павле Ћосић и сарадници, Речник синонима, Београд 2008.

Можеш ли укратко да објасниш начин спровођења у дело тог бруталног сасецања?
Slobodan si kao budala na livadi.

Da.Odrekao bih se svog deteta.
Ne bih ni trepnuo.Bio bi za mene mrtav.Takođe i za ostale članove porodice jer tako ja kažem.
I to je još najblaže što bi se desilo.
Za mnogo manje stvari je zaprećena takva kazna.
Pogledajte prilog 1156592

Ne znam u kakvom svetu ti živiš i šta zamišljaš i maštaš.
Umij se i rastrezni.
To što čitaš je realnost a ne promo reklame sotonizma,pederastije i svake izopačenosti koja izlazi iz rektalnog otvora degenerisanog Zapada.
Jeli ti jasno?
Čuj nje.Ogavni komentari..
Svaki ružan komentar na neko djete bez obzira kakvo je je ogavan. Totalno sam budna i trijezna i mislim da djeca nikad nisu kriva.
Koliko god mi se ne svidja da dječaci nose haljine toliko mi se ne svidja ni tvoj način. Grub i bez pokušaja razumijevanja i podrške za ono što treba da nam je najvažnije. Prijetnjama i osudama se ništa ne postiže.

У Индији, на Тибету, у Кини бар оној древној, код нас попови, сви носе хаљине. Дакле има тога откад је света и века. Али те хаљине са овим данашњим немају везе. Овде конкретно мајка намеће детету женску гардеробу, што је по мени болесно. Нек ја будем шовиниста, затуцана Србенда, али то код нас не треба и хвала Богу није случај. Да не кажем да колико год смо као друштво отишли у ку, ипак је у даље већински овај народ васпитаван у духу традиционалног и у духу православља.

Можеш ли да кратко и јасно објасниш шта се то овде форсира, конкретно на слици којом је тема започета?
Да су они са слике једини... У питању је тренд који креће од Холивуда и шири се. Јасно се види инсистирање на томе само што се правимо луди, јел.

И опет се мешају бабе и жабе. Сукња као одевни предмет и претварање једног пола у други.

Доле филм је мени лично сјајан. Једна индивидуална прича, једна судбина. Топла, људска прича без икакве агресија, наметања...
А сасвим друго је инсистирање које неколико година уназад вређа интелигенцију а поклоници златног телета жмуре и праве се да је цар у најфинијим материјалима па онај ко се усуди да каже да је цар го, а го је, испада луд, безобзиран, изврнут руглу.
У односу на филм који сам доле ставила и који изазива емпатију, разумевање... имамо гомилу смећа које нас силује, дословно. А ако сам нападнута наравно да ћу да се браним. Доста ми је тансвестита, хомосексуалаца, још боље ако су друге расе јел, који су дивни, топли, мили... наспрам породичних људи, обично белаца у средњим годинама који су неки примитивци.
Па дођосмо до писаца, сликара, уметника... који се забрањују док се једна залудна баба која буљи у магарца диже у небеса. Као и признаваних, цењених, награђиваних научника који су се дрзнули да кажу своје мишљење а не да декламују написано и одједном оспорени наспрам оних који ће напрасно да буду елита и њихова реч амин јер играју како им се свира.
Све је злоупотребљено до крајњих граница, а појам толеранције посебно. Па од силног разумевања за разне изостаје за већину док се не приклоне мањини- Дошли дивљи и отерали питоме.

Да су они са слике једини... У питању је тренд који креће од Холивуда и шири се. Јасно се види инсистирање на томе само што се правимо луди, јел.
Neki se prave ludi iz straha od izbacivanja iz obora a drugi su stvarno glupi i nemaju cime da misle ,pa ko papagaji ponavljaju servirane splacine da bi opet pripali nekom oboru

Да су они са слике једини...
Не разумем, да ли можеш да саставиш целовиту реченицу са смислом, ко форсира то да су ,,они са слике једини", на шта се тачно то ,,једини" односи и на који начин је ико у стању да нешто икоме форсира сликом?

У питању је тренд који креће од Холивуда и шири се. Јасно се види инсистирање на томе само што се правимо луди, јел.
Какво инсистирање и на чему, ко инсистира?

Овде конкретно мајка намеће детету женску гардеробу
Из чега се то закључује да овде мајка намеће ишта детету? Пропуштам ли неки податак везан за слику или за породицу са слике, неке изјаве или вести?

Back