Dječak u haljini

Ти не разумеш суштину! Није исто када се неко роди такав и када ти то радиш са дететом јер ти је мозак испран њиховом прљавом и насилничком пропагандом!
Ja pretpostavljam da nisu oni rekli obuci haljinu. Djete poželjelo oni dopustili. Sjećam se da je od Breda i Andjeline kćerka izgledala i oblačila se kao dječak, sad je obučena u haljine. Preovladalo je ono što ona i jeste biološki.

Ja pretpostavljam da nisu oni rekli obuci haljinu. Djete poželjelo oni dopustili. Sjećam se da je od Breda i Andjeline kćerka izgledala i oblačila se kao dječak, sad je obučena u haljine. Preovladalo je ono što ona i jeste biološki.
Ма како да не. Дете у том добу баш је свесно?
Рекох, дете је најплоднија земља и зато у ту земљу не треба бацати коров! Коров је јалов!

Сваким даном све више и више је запањујуће колико се људи оптерећују стварима као што су нечији избор одеће или сексуална оријентација, до те мере да себе уверавају да имају право да другима одређују шта да обуку и кога да воле. Бем ти менталитет накарадни...

Фамилија из наслова је постигла циљ.
Добила је медијску пажњу, по цену која им одговара.
Сад преостаје да уновчи тај капитал кроз снимање реклама, спотова, мало друштвених мрежа, мало скупљање донација и ето, мали ће сакупити себи за колеџ. А вишак, за паметне родитеље и излет на Хаваје.
А ви се убисте објашњавајући сексуалне оријентације....

Шта ја знам, ако тако жели децу да облачи њена ствар. Све ми је ок док не почне да ми намеће своја виђења, ставове, како год. Иста ствар и са гејевима, лезбејкама, онима што не знају који су пол, род и шта све већ нису измислили. Пошто је то Америка, тамо је то нормално. Да то неко ради у Србији не би ми било право. Нећу да размишљам да пошаљем дете у вртић, а тамо нека лудача послала свог сина обученог ко пепељуга. Пошто код нас законом то није регулисано, нека своје дете кући облачи како год жели. Просто и једноставно.

ja cu biti slobodan da dam sud...najvise i najglasnije brane decije slobode oni koji decu nemaju.
I ne osudjujem sto nemaju decu, njihov izbor zivota / okolnosti,
ALI zaobidjite mene koji imam da mi delite savete sta i kako, dok mi je cista svest od silnih dusebriznika
koji bolje od roditelja znaju sta je za njihovu decu najbolje.

da bude jasno plicacima ovaj post je iskljucivo MOJE licno iskustvo u RL

ja cu biti slobodan da dam sud...najvise i najglasnije brane decije slobode oni koji decu nemaju.
I ne osudjujem sto nemaju decu, njihov izbor zivota / okolnosti,
ALI zaobidjite mene koji imam da mi delite savete sta i kako, dok mi je cista svest od silnih dusebriznika
koji bolje od roditelja znaju sta je za njihovu decu najbolje.

da bude jasno plicacima ovaj post je iskljucivo MOJE licno iskustvo u RL
Svaki post koji napišem ( osim šaljivih), napisan je iz iskustva u rl, ne na osnovu pretpostavki,
Kao majka sinova, imam apsolutno pravo da iznesem svoje mišljenje u ovoj temi.
Inače, volim i ja pozorište ali ne u svojoj kući.

to je citava NOVA KOMPLEKSNA tema ali da ne mesamo geje i decaka u haljini ...
Треба као у Русији законом забранити ширење и пропагирање девијације. У своја четири зида ради шта хоћеш али ако кренеш то да пропагираш као нешто нормално, онда казна!
Као су се такви усредсредили баш на децу? Што рече yioim, најгласнији су они који немају децу па би да васпитавају моју?!
Па јел сутра треба да допустимо и друге девијације? Зашто би једна била ок а друга не? И где све то треба да нас одведе, до новог Содома и Гомора.

Није проблем појединац него наметање и форсирање. Кренуло је од Холивуда. И сада је то прешло у агресију. Када се схвати да нису угрожени они, него ми биће касно.
Као и она модна ревија са 3 дојке. Само чекам да између пара силикона крену да стављају и трећу.
Наравно да бих своје дете волела свакако. А како бих се осећала дубоко у себи, онако искрено када се суочиш сам са собом, може да наслути свако коме још увек мозак није испран.

И још нешто... Све је то ооозбиљна манипулација. Ако не прихваташ поремећена понашања као нормална, чак и пожељна представљају те као осубу без душе, некога ко своје дете у том случају не би волео, ко би га одбацио и сличне будалаштине.
Воле се деца са проблемима али се ти проблеми не негирају.

И још нешто... Све је то ооозбиљна манипулација. Ако не прихваташ поремећена понашања као нормална, чак и пожељна представљају те као осубу без душе, некога ко своје дете у том случају не би волео, ко би га одбацио и сличне будалаштине.
Воле се деца са проблемима али се ти проблеми не негирају.
Крајње прљава манипулација дубоке државе која то финансира и пропагира.
Како су бесни што им је Русија показала средњи прст, немате представу. Ем им је лупила забрану ем најурила сву багру упаковану у НВО.
Бесне јер не могу ништа сем да лају и лају.
Али, како каже стара мудрост, пси лају каравани пролазе.
Која је радост за очи када видите руску децу у школама са свом пажњом коју им држава посвећује. Васпитавају се онако како је одувек било. Мушко је мушко с женско је женско а не оно!

Крајње прљава манипулација дубоке државе која то финансира и пропагира.
Како су бесни што им је Русија показала средњи прст, немате представу. Ем им је купила забрану ем најурила сву багру упаковану у НВО.
Бесне јер не могу ништа сем да лају и лају.
Али, како каже стара мудрост, пси лају каравани пролазе.
Која је радост за очи када видите руску децу у школама са свом пажњом коју им држава посвећује. Васпитавају се онако како је одувек било. Мушко је мушко с женско је женско а не оно!
Сасвим други систем вредности.
Мене су у Русији првенствено одушевили млади родитељи. Код њих је то нормално а не за згражавање. А Рускиње су још како образоване иако са 40 имају пунолетну децу. И жена се цени и уважава, заиста доживљава као врат породице.
Тамо су испред музеја и галерија редови, и то породично долазе са све бебама у кенгурима. Исто важи и за хокејашке утакмице, носе и бебу у скафандеру а иде и баба са штапом. Деца у школи уче да воле своју земљу што никако не значи мрзети туђе како овде залуђени то желе да представе. Уче се и лепим манирима, да плешу, имају те балове, имају културу поклањања цвећа, васпитавају се да поштују старије, да је породица стуб друштва, да цене претке због којих су они сада живи... А покушавају да их предтаве као дивљаке и пијандуре. Зна се код кога та пропаганда пролази.

Живим тачно преко пута школе и са прозора гледам. Дечаци као радну одећу носе тегет одело а девојчице сукњице са шарама сличне шкотском килту.
IMG_20220519_112941.jpg

Сасвим други систем вредности.
Мене су у Русији првенствено одушевили млади родитељи. Код њих је то нормално а не за згражавање. А Рускиње су још како образоване иако са 40 имају пунолетну децу. И жена се цени и уважава, заиста доживљава као врат породице.
Тамо су испред музеја и галерија редови, и то породично долазе са све бебама у кенгурима. Исто важи и за хокејашке утакмице, носе и бебу у скафандеру а иде и баба са штапом. Деца у школи уче да воле своју земљу што никако не значи мрзети туђе како овде залуђени то желе да представе. Уче се и лепим манирима, да плешу, имају те балове, имају културу поклањања цвећа, васпитавају се да поштују старије, да је породица стуб друштва, да цене претке због којих су они сада живи... А покушавају да их предтаве као дивљаке и пијандуре. Зна се код кога та пропаганда пролази.
Апсолутно тачно!

Pogledajte prilog 1155865
Na slici je otac i dijete. Sin. Sin u haljini. Čitam kakve sve ogavne komentare pišu ljudi i pitam se da li bi se svi odrekli svoje djece?
Pitam se i kako li je bilo kad je prva žena obukla hlače?
Ja se svojih odrekla ne bih ni u ovoj ni u sličnim situacijama.
A vi?

Jedna krajnost treba drugu krajnost. I tako...u 21. veku imamo sve same krajnosti koje svetu samo probleme mogu stvoriti.
Ne samo da mogu vec i hoce.

Svoje dete pokusavam da odbranih od krajnosti svake vrste...pa i ove.

Ти не разумеш суштину! Није исто када се неко роди такав и када ти то радиш са дететом јер ти је мозак испран њиховом прљавом и насилничком пропагандом!

Pa i ovo sta ti radis je propaganda.
Samo u drugom pravcu.

Ko zeli da zivi "kao u Rusiji" treba da pokusa da zivi u Rusiji a ne da Rusiju namece drugima kao nesto ispravno.
To vazi za svaku zemlju sveta.
Rusima - Rusija.
Srbima - Srbima.
Nemcima - Nemacka.
Irancima - Iran

Pristojnost - svima.

Jednako je agresivno nametati bilo kome tudje vrednosti.

i sin megan fox nosi haljine
to neka holivudska moda
pusti dete da radi sta hoce..a onda kad postanu razmazeni djavo ce im biti kriv.

249f94638c81dd287d97bb4cf8c9f486.jpg
vazno je da su razliciti od drugih. Ako treba odsecicemo detetu i nos samo da je POSEBAN.
(inace, osobina , primetna kod holivudskih roditelja). Prvo detetu ukrkaju kompleks, onda dete nema pojma kom rodu pripada, onda dodju mediji i..............sin postane ped.er.
Smrdljiva americka govna...........zatrovase planetu.

Moramo ih odbraniti. Mnogo puta sam rekla da je sad jako teško podizati djecu.

Pa sada...ima sve granicu.
Moda dodje i prodje...u svakom smislu.
Vazno je ne polupati bitna pitanja zbog trenutne mode. Zaista, u oba pravca.

Kada razmislim bolje, moram priznati da je moja prva i najveca simpatija bila u suknji. Sada zvuci smesno ali mladjani Axl Rose sa svilenkastom kosom Vikinga i u skotskoj suknjici je bio moja prva ljubav:).
Pamtim jasno da je mama komentarisala kako je dugokosi "bas lep decko". Niko me nije kadio svetom vodicom:lol:.
Da li je mislila da je istinski lep ili je samo podilazila mojoj simpatiji...evo, ne znam.
Nije medju nama da je pitam a Axl odavno nije vise onaj lepuskasti decko.

Ali...to je bilo vreme kada je lepooki pevac u suknji smatran boljim frajerom od nabildovanog i namrcenog Svarcenegera sa tandzarom u ruci.
Danas su dve krajnosti...ili suknja ili navijaci...dok umerena sredina ispasta.
Umesto da uzivamo u slobodi mi polako ali sigurno potpaljujemo medjusobni prezir.

Pa sada...ima sve granicu.
Moda dodje i prodje...u svakom smislu.
Vazno je ne polupati bitna pitanja zbog trenutne mode. Zaista, u oba pravca.

Kada razmislim bolje, moram priznati da je moja prva i najveca simpatija bila u suknji. Sada zvuci smesno ali mladjani Axl Rose sa svilenkastom kosom Vikinga i u skotskoj suknjici je bio moja prva ljubav:).
Pamtim jasno da je mama komentarisala kako je dugokosi "bas lep decko". Niko me nije kadio svetom vodicom:lol:.
Da li je mislila da je istinski lep ili je samo podilazila mojoj simpatiji...evo, ne znam.
Nije medju nama da je pitam a Axl odavno nije vise onaj lepuskasti decko.

Ali...to je bilo vreme kada je lepooki pevac u suknji smatran boljim frajerom od nabildovanog i namrcenog Svarcenegera sa tandzarom u ruci.
Danas su dve krajnosti...ili suknja ili navijaci...dok umerena sredina ispasta.
Umesto da uzivamo u slobodi mi polako ali sigurno potpaljujemo medjusobni prezir.
Знаш и сама да то не може да се пореди. Прва волим дугокосе мушкарце и мушко дете са лепом косом.

Сада смо у свету где је пожељно не знати ко си и имати у окружењу трудне мушкарце.
Сагласна сам за крајности.
Али нека граница мора да постоји.

Back