- Poruka
- 17.475
Mi treba da postavimo granice. Već sam gore pitala ali niko mi na to nije odgovorio, mislite li da je isto ovako bilo čudno kad su žene počele nositi hlače? Nama je to sad normalno, kako li je bilo kad je počelo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Знаш и сама да то не може да се пореди. Прва волим дугокосе мушкарце и мушко дете са лепом косом.
Сада смо у свету где је пожељно не знати ко си и имати у окружењу трудне мушкарце.
Сагласна сам за крајности.
Али нека граница мора да постоји.
Mi treba da postavimo granice. Već sam gore pitala ali niko mi na to nije odgovorio, mislite li da je isto ovako bilo čudno kad su žene počele nositi hlače? Nama je to sad normalno, kako li je bilo kad je počelo?
Панталоне су ствар удобности а не полне неодређености.Mi treba da postavimo granice. Već sam gore pitala ali niko mi na to nije odgovorio, mislite li da je isto ovako bilo čudno kad su žene počele nositi hlače? Nama je to sad normalno, kako li je bilo kad je počelo?
То је Лив Шрајбер. Нисам знао.Pogledajte prilog 1155865
Na slici je otac i dijete. Sin. Sin u haljini. Čitam kakve sve ogavne komentare pišu ljudi i pitam se da li bi se svi odrekli svoje djece?
Pitam se i kako li je bilo kad je prva žena obukla hlače?
Ja se svojih odrekla ne bih ni u ovoj ni u sličnim situacijama.
A vi?
Носили су мушкарци и штикле. Пре нас жена. Па нису одавали женскаст утисак за разлику од овог форсирања.Da se razumijemo bogi ja ne navijam za muškarce u haljinama, više se pitam da li će i to jednom biti normalno kao žena u pantalonama. Moraš priznati da je i to na početku izazivalo sablazan.
O Vreći ne bih ovaj put. On je za jednu odvojenu temu.
Можеш ли да кратко и јасно објасниш шта се то овде форсира, конкретно на слици којом је тема започета?Носили су мушкарци и штикле. Пре нас жена. Па нису одавали женскаст утисак за разлику од овог форсирања.

Како се усуђујеш да се служиш логиком овде где се згражавамо над нечијом женственошћу и избором одеће!?Zbog anatomskih razloga, mnogo je prirodnije i zdravije da muškarci nose suknje, a žene da nose pantalone.
Razlog zašto muškarci nose pantalone je bio čisto praktičan - zgodnije su za jahanje konja.
Međutim, u mnogim kulturama sasvim je normalno da muškarci nose suknje - ne samo u Škotskoj, već i u jugoistočnoj Aziji.
Da.Odrekao bih se svog deteta.Pogledajte prilog 1155865
Na slici je otac i dijete. Sin. Sin u haljini. Čitam kakve sve ogavne komentare pišu ljudi i pitam se da li bi se svi odrekli svoje djece?
Pitam se i kako li je bilo kad je prva žena obukla hlače?
Ja se svojih odrekla ne bih ni u ovoj ni u sličnim situacijama.
A vi?
Извор: Павле Ћосић и сарадници, Речник синонима, Београд 2008.Значења:
заслепљеност, задртост, фанатичност, некритичност, занесеност, искључивост, крутост, доктринараност, догматичност, једностраност, индоктринација
Можеш ли укратко да објасниш начин спровођења у дело тог бруталног сасецања?Takav defotmitet i degeneracija jednostavno nisu moguća opcija.
Tako nešto bi bilo brutalno sasečeno u samom začetku.
Slobodan si kao budala na livadi.Рекао бих нешто о затуцаности и ограничености, али би се неки поново увредили и објава би поново била обрисана због ,,вређања", јер не разумеју људи значење појединих израза у српском језику.
Извор: Павле Ћосић и сарадници, Речник синонима, Београд 2008.
Можеш ли укратко да објасниш начин спровођења у дело тог бруталног сасецања?
Извини, не разумем како је то одговор на ово:Slobodan si kao budala na livadi.
Можеш ли укратко да објасниш начин спровођења у дело тог бруталног сасецања?
Svaki ružan komentar na neko djete bez obzira kakvo je je ogavan. Totalno sam budna i trijezna i mislim da djeca nikad nisu kriva.Da.Odrekao bih se svog deteta.
Ne bih ni trepnuo.Bio bi za mene mrtav.Takođe i za ostale članove porodice jer tako ja kažem.
I to je još najblaže što bi se desilo.
Za mnogo manje stvari je zaprećena takva kazna.
Pogledajte prilog 1156592
Ne znam u kakvom svetu ti živiš i šta zamišljaš i maštaš.
Umij se i rastrezni.
To što čitaš je realnost a ne promo reklame sotonizma,pederastije i svake izopačenosti koja izlazi iz rektalnog otvora degenerisanog Zapada.
Jeli ti jasno?
Čuj nje.Ogavni komentari..
https://cloud.mail.ru/public/4bbP/dgoMwrw1sTakav defotmitet i degeneracija jednostavno nisu moguća opcija.
Tako nešto bi bilo brutalno sasečeno u samom začetku.
Да су они са слике једини... У питању је тренд који креће од Холивуда и шири се. Јасно се види инсистирање на томе само што се правимо луди, јел.Можеш ли да кратко и јасно објасниш шта се то овде форсира, конкретно на слици којом је тема започета?
Neki se prave ludi iz straha od izbacivanja iz obora a drugi su stvarno glupi i nemaju cime da misle ,pa ko papagaji ponavljaju servirane splacine da bi opet pripali nekom oboruДа су они са слике једини... У питању је тренд који креће од Холивуда и шири се. Јасно се види инсистирање на томе само што се правимо луди, јел.
Не разумем, да ли можеш да саставиш целовиту реченицу са смислом, ко форсира то да су ,,они са слике једини", на шта се тачно то ,,једини" односи и на који начин је ико у стању да нешто икоме форсира сликом?Да су они са слике једини...
Какво инсистирање и на чему, ко инсистира?У питању је тренд који креће од Холивуда и шири се. Јасно се види инсистирање на томе само што се правимо луди, јел.
Из чега се то закључује да овде мајка намеће ишта детету? Пропуштам ли неки податак везан за слику или за породицу са слике, неке изјаве или вести?Овде конкретно мајка намеће детету женску гардеробу