Đak generacije Mihajlo odbio da se rukuje sa SNS predsednikom opštine Bečej. Dva puta

Ovo je buducnost Srbije. Ponos i dostojanstvo!!!
U takvoj Srbiji zelim da zivim.
Ovde mora stop da se kaze..

Vi izgleda mislite da se caciji pretvaraju da su takvi??????????

Ne pretvaraju se, oni stvarno misle mnoge od tih stvari koje pricaju...
CACI nije izmisljotina i medijski spin PREDSEDNIIKA
Caci stvarno postoje i stvarno su cesti u Srbiji..

Ako caciju kazete da firma u gubicima zato sto su troskovi proizvodnje veci od drugih i veci od prihoda, on ce da kaze, pa kad se glupo radi , smanjite proizvodnju i resena stvar, prodavacemo po visoj ceni , a proizvoditi manje ....i eto genija..

To stvarno misle da je to resenje...ne zaebavaju se ...logika ako prodajem 100 kosilica po 26000 a kinezi za 12 000, smanjicemo proizvodnju na 90 kosilica i povecati cenu na 29 000 i onda cemo biti u plusu..

Pijaca....tresnje 400, pa mora , jagode su 300 a ima ih vise....posejes i za mesec i po na iznajmljenoj njivi pored bg ih imas...samo okrenes pare i znalca postavvis da to nadgleda i eto ti zarade, za trosenje u nekom klubu...to se i radi...ja imam poznanike koji nisu u poljoprivredi a rade jagode, iznajme parcelu i 2 meseca godisnje su u tom biznisu...

Meni je zanimljivo to koliko Srbi ne znaju sta su psiholoski efekti za mnoge stvari..

Meni je to cudno...

Znaci da krenem, meni je nejasno da niko ne zna da ukoliko se oseca diskriminacija, osoba moze da upadne u tri odgovora, jedno je bes, drugo je depresija i apatija, a trece je relativizacija svega, ima jos tri razlicita stanja, nervna pregorelost , odlaganje i izbegavanje angazmana sa drustvenim strukturama..

Sve su to uzasno lose stvari da se sa tim zivi...a srbima je to sitnica, a popucali totalno psihicki..

Naveo sam samo 6 stanja koja se javljaju kao odgovor na neku diskriminaciju , a sad uzmite bahatost...tu ima 4 stanja koja su rezultat , a da je lako objasniti i nepismenom o cemu se radi, ali paznja, ne moze se objasniti Srbinu, jer on vec zivi sa tim pa je integrisao u sebe, sto znaci kao da zivite stalno pored deponije, vi vise ne osecate smrad....vasa cula se normalno bioloski prilagode da ne osecate, kao ni zubobolja sto nestane privvidno posle nekog vremena, a nije nestala, nego mozak maskira bol..

Da ne duzim, meni je nejasno da niko u Srbiji to ne svhata kao opasnost za zivot, a npr psihoterapeuti iako znaju teoriju , a neki i praksu , totalno negiraju postojanje tih after efekata....koji dugo traju , a znaju sve , nije da ne znaju..
Tu postoji mogucnost sindrom zvani Mila Aleckovic, tj zena sociolog javno iznese neke procene i posledice, i svi je proglase ludom...Neverovatno , a cak nije bila ni radikalna u pocetku kad su je opljjuvali..
Nije ni sad radikalna, samo vise neke stvari ne ostavlja nedoreceno...da vise, jer vidi da sve sto se ostavi da visi , srbi pretvore u bezobrazluk tumacenje..

shvatite ljudi rade ispiranje mozga na vama...
jer i negativna relkama je reklama!! - osnovni postulat kontrole ljudi!
ima jos dva postulata , prvi je push tehnika, nedaj ljudima da kreiraju svoje misljenje nego samo odziv na pobudu, a u vezi sa tim je i zakljucak da ti mnogo vise gode glupi ljudi jer oni ni ne pokusavaju da rade na sebi , nemaju vremena, zagrevaim se mozak mnogo vise od inteligentnih i smara ih sve to.....

A zanimljivo je da glupe ljude lakse aktivirati na push tehniku , kao neki manijaci za to provociranje odziva, oni su vazni ako imaju odgovor na svaku pobudu....neki faktor su...

Srbija je vec odavno presla granice pa je Srbija na vodi , samo je meni zao sto stvarno ne predje u Srbiju na vodi...
To jeste raj za glupe i lenje ljude, mnogo vise zadovoljstva, hedonizma, odrziva kultura, samo malo nasilja, a totalno razlicit sistem nevezan za neke sisteme vrednosti.....

Manji troskovi za skolstvo , manji za skoro sve stvari , a veliki prihodi, velika zabava, mnogo seksa, naravno jalovog, ali uzivancija..

ima jos dva postulata , prvi je push tehnika, nedaj ljudima da kreiraju svoje misljenje nego samo odziv na pobudu, a u vezi sa tim je i zakljucak da ti mnogo vise gode glupi ljudi jer oni ni ne pokusavaju da rade na sebi , nemaju vremena, zagrevaim se mozak mnogo vise od inteligentnih i smara ih sve to.....

A zanimljivo je da glupe ljude lakse aktivirati na push tehniku , kao neki manijaci za to provociranje odziva, oni su vazni ako imaju odgovor na svaku pobudu....neki faktor su...

Srbija je vec odavno presla granice pa je Srbija na vodi , samo je meni zao sto stvarno ne predje u Srbiju na vodi...
To jeste raj za glupe i lenje ljude, mnogo vise zadovoljstva, hedonizma, odrziva kultura, samo malo nasilja, a totalno razlicit sistem nevezan za neke sisteme vrednosti.....

Manji troskovi za skolstvo , manji za skoro sve stvari , a veliki prihodi, velika zabava, mnogo seksa, naravno jalovog, ali uzivancija..
много јаловог свега, а не само секса

Njegov je, može da radi s njim šta hoće. Sigurno ga nije onaj sns isprdak platio iz svog džepa, kako bi neki botovi ovde da predstave.
napisah juce, zamisli scenu da neka reprezentacija srbije, svi odbiju rukovanje.
i doniraju svu lovu od nagrade nekom fondu koji nije naravno sns-ovski, posto su i tu stavili sapu?

to je njima neshvatljivo da se neko odrekne benefita, jer za bilo kakav benefit jedino i zive.
za one koje ne veruju, gsearch: smoki &vidovdan.

Back