NastyNensy
Domaćin
- Poruka
- 3.777
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
veceru preskacem..kazu da se sve lepi za dupe
a jaja i socna debrecina moze ....![]()
dao ti je da ga pridrzis?![]()
Na tehnicku podrsku.Ne, nije on takav, a na sta ti je licim.
Piii bre, al si ti gadljiva.ne daj boze!!!![]()
na drzacicu![]()
Al zato od tebe... pravo vrelo mudosti...Da, od tebe se nista pametnije i ne moze cuti.
Svasta. Pa nisam ja ti. Ne volim da pricam o tome. Ne bih da vas smaram.
Svasta. Pa nisam ja ti. Ne volim da pricam o tome. Ne bih da vas smaram.
Rece smaracica za medalju.
Ma pusti je.... Ona je jedna od onih koja ljusti virsle i debrecine pre nego sto ih pojede.hihihihi ko se nasao da nam kvari dorucak...ccccccc![]()
polako nam otvaras dusu...ne stidi se,samo hrabro...
P.S. hvala bogu sto nisam ja ti, inace bih se ziva zakopala![]()
Sto tebe naravno sprecava da smaras i dalje.Cudi me da se i sada ne javljas iz podzemnog sveta.
Glupo mi je da pricam detalje, jer vi niste bas zainteresovani. Sta god napisem sasecete sa surovim komentarima.
Cenis aaa?Nemojte da mi nervirate MP, još je u šoku od sinoć i ranjiva je. Gde će vam duša?!![]()
Cenis aaa?![]()
Ma pusti hibride, drz se koncentrata.Pa kako bi tebi bilo da si ga video prvi put, a uz to si shvatio i da su govorkanja o hibridnoj veličini tačna, pa još kad pomisliš da ćeš s tim hibridom da izgubiš nevinost... ma dobro se ona drži, ja bih pala u nesves`.![]()
Vecito slusamo zenske komenare o lepoti i ucinku muskog polnog organa..
Sta muslarci misle, kako to izgleda savrsena dj-o-k-i-c-a ?
(ne morate je posedovati da bi odgovorili na temu)
decko...debrecina je keva...virslica je za neke pocetnike,one slabasne i uplasene...ko ne ume da se nosi sa kalorijama,onda bolje da se zadrzi samo na jajima![]()
verovatno bih tamo srela tebeCudi me da se i sada ne javljas iz podzemnog sveta.
Glupo mi je da pricam detalje, jer vi niste bas zainteresovani. Sta god napisem sasecete sa surovim komentarima.
Nemojte da mi nervirate MP, još je u šoku od sinoć i ranjiva je. Gde će vam duša?!![]()
Es ti sigurna da spolovilo nisi zamenila sa nogom.Hvala, ali stvarno sam se iznenadila, posto nikada nisam videla toliki polni organ kod muskarca.