Dizel vs TNG vs benzin

Kada bi znao kakav je krs euro dizel na OMV ne bi mu sipao. Mozda se nesto izmenilo u poslednje vreme, ali kada sam video na dva mesta sta su ljudima koji su sipali iskljucivo na OMV izvadili iz rezervoara nije ni cudo sto riknjavaju dizeli.

ne zaboravite jednu stvar...ko god dođe i ma koliko bio ime na svetskom tržištu nafte, on kad vidi šta se sve ovom narodu od goriva protura i da to narod prihvata bez problema, isti taj počinje sa praksom kao ostali, jer mu se naravno više isplati...što da prodaje 100% gorivo kad može pola pola, kao i svi ostali...

vrlo dobro znam... Umesto promasenih investicija u skolovanju poput tebe , treba otvarati nove profile i skolovati decu za istrazivanje i eksploataciju nafte i njenih ruda jer tu se krije veliki potencijal i kod nas i u svetu.Tu je buducnost koja je vec pocela jer proizvodnja je dostigla maksimum iliti plato a potraznja raste. Nazalost malena Estonija je tatamata za ove nase samozvane e-xxx-perte.

a da Aleksinacke rezerve su dovoljne za 50 godina potrosnje.
Nznm dal se secas mnogih poginulih rudara tamo bas oko 90te pred rat zbog eksplozije gasova.
eehehe, Ali

vrlo dobro znam... Umesto promasenih investicija u skolovanju poput tebe , treba otvarati nove profile i skolovati decu za istrazivanje i eksploataciju nafte i njenih ruda jer tu se krije veliki potencijal i kod nas i u svetu.Tu je buducnost koja je vec pocela jer proizvodnja je dostigla maksimum iliti plato a potraznja raste. Nazalost malena Estonija je tatamata za ove nase samozvane e-xxx-perte.
nije problem u srbiji to što se ne školuje tehnološki kadar za tu namenu (školuje se). Problem je to što se trćite glupim rusima, i evo sad APV oće zajedno sa ruskim špijunskim NISom da pravi preduzetje za istraživanje geotermalnih izvora.... opet da njima damo 51% a mi da finansiramo... e tu je problem a ti vidi šta ćeš. NISu su ostali ljudski i mateirjalni resursi potrebni za istraživanje dotičnih stvari. Nemamo mi više nafte, ona pripada rusima, kao što će im pripasti i škriljci, samo je pitanje vremena i modulacije.

pa to je pitanje za nis ,politicare ,profesore i narod.skolstvo je zastarelo jer su potrebne bas najnovije tehnologije u ovom slucaju. i kako sad nadmenom studentu objasnjavat ida mu treba jos 2 godine ucenja? ja sam jos pre par postova rekao ako mi ne budemo koristili ovako il onako neko ce doci i iskoristiti a da mi necemo imati nista od toga.cim neko potpise tako nesto treba ga provuci preko bandere ,jer ne zaduzuje samo nas nego i decu i unuke (ako ih uopste bude), ali nikoga ne zanima ljudi su zavadjeni i onda je najlakse vladati.Obicno se takve teme o resursima pominju pred izbore bez ikakve dalje odgovornosti...

mislim da ce novi fiat zero takodje ici na metan ,prodacu moj sada vec stari punto classic koji me je sluzio kao cara ,za novi ZERO ,zamislite samo to za 4-clanu porodicu put do mora i nazad za samo 1000 dzindzi....

mislim da ce novi fiat zero takodje ici na metan ,prodacu moj sada vec stari punto classic koji me je sluzio kao cara ,za novi ZERO ,zamislite samo to za 4-clanu porodicu put do mora i nazad za samo 1000 dzindzi....

Da, zamisljam, u kanti od 4 metra cetvoroclana porodica... Bez ljutnje, ali to nije put, to je mucenje. To je socijalisticki model koji je ukorenjen u ovom narodu. Nema porodicnog automobila od 4 metra.

Ajde, ne preterujte. Secam se kako su ranije Poljaci prelazili pola Evrope u Peglicama, pa im nista ne fali :)

U redu, jeste veci auto za duza putovanja, pa jos ako je udoban...Ne znam, ja sad kad sam kupovao auto gledao sam da bude bas C segment. To mi je bas po meri, i za grad i za put. Na otvorenom mom autu zameram malo slabiju zvucnu izolaciju i nista vise. Komfor je vrlo dobar, prostora sasvim dovoljno, gepek prosecan. Ide odlicno, nije veliki potrosac, samo kazem, voleo bih da je malkice tisi, ali nije nista strasno, daleko od toga. Recimo da posle 120-130km/h pocinje malo jace da se cuje.

Back