Truman
Elita
- Poruka
- 24.152
Ok. Iskreno, ne vidim poentu u nezaposlenosti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije poenta u nezaposlenosti,budibogsnama!Ok. Iskreno, ne vidim poentu u nezaposlenosti.
yoga je izuzetno dobro rešenje!Možda bi te ovo zanimalo. Maločas sam sat vremena pričao s jednom drugaricom s kojom se nisam dugo čuo. Ona inače ima dosta jaku intuiciju i gledala mi je u karte. Baš da vidimo da li će da se ostvari.
Što se tiče stvari koje sam odlagao jedna od njih je da krenem da vežbam jogu. Baš mi je ova drugarica spomenula da je počela sama.
pa i zaviseKad izvlačim sam sebi...zašto linimam utisak da mi izvačenja zavise od trenutnog rsspoloženja...
To mi zvuči kao nemoguća misija.Dakle,samo čisto pitanje,bez nade i straha
to je osnovni princip u magijiTo mi zvuči kao nemoguća misija.

maltene se ni ne tumači, suviše je rano za davanje odgovora jer treba još stvari da se desi da bi se situacija razvila i da bi odgovor odnosno ishod bili izvesni. E pa tako i ovde, otprilike.jeste takoSamo da izjavim za televizor da meni ona Luda u vezi sa frilenserima liči na nešto novo, početak, ta karta mi je kao horar sa ASC-om na prva tri stepena znakamaltene se ni ne tumači, suviše je rano za davanje odgovora jer treba još stvari da se desi da bi se situacija razvila i da bi odgovor odnosno ishod bili izvesni. E pa tako i ovde, otprilike.
ali nešto potpuno novo jeste.i krajnje neizvesnoMislim, ima i logike po onome na šta se odnosi i šta se u realnosti dešava, jer bukvalno treba doneti skroz novi zakon. Ili šta već, nisam pravnik, nisam školovalaali nešto potpuno novo jeste.

Ali šta če ti takvo pitanje?Iskreno, ne znam da li bih se snašao sa sedam karata na da/ne pitanje.
pa zašto bi se pogubio?Zato što me zanima ima li poente da dajem novac na to. Ne znam kako drugačije da postavim pitanje. Ili možda taroti nije za taj tip pitanja. A tek bih se sa Keltskim krstom pogubio.