Divinacijski kutak

Postavih pitanje kako će se na državnom nivou završiti ova priča sa ganjanjem frilensera i izašla mi LUDA.
To što je Velika Arkana u pitanju daje indiciju da je odgovor ozbiljan ali kako ga shvatiti. Da li kao pobedu mladih i neiskvarenih ljudi ( frilensera )?

Ne
Veliki korak u nepoznato
Muljaće se i menjaće još dok se ne nađe neko rešenje
A treba uvek da znaš da retko kad- skoro nikad, tarot ne predviđa daleku budućnost
Posebno ne kroz jednu kartu
Mnogo je tu promenljivih faktora
Imaj na umu da tarot daje prognoze potencijalne budućnosti kao posledicu TRENUTNIH uslova i događaja
A oni se menjaju

Nisam mislio na daleku budućnost. Ali hvala na informaciji. To me malo čudi jer sam slušao priče kako tarotolozi predviđaju mladim devojkama za koga će se udati isl. To je daleka budućnost.
Ja uvek govorim iz svog iskustva
Sebi nikad to pitanje nisam postavila
Niti pitala drugog tarotologa šta znači nešto
Samo sam vežbala i učila na sopstvenim uspesima i greškama
Mogu ljudi kad stvarno ovladaju nekim medijumom da kroje sopstvena pravila
Al do tada mnogo vode treba da poteče
Da rekapituliram- svaki moj odgovor tebi je ličan,ne mora da bude objektivan
Stojim iza tumačenja SAMO kad ja promešam svoje karte na način kako treba
Pa i tad nekad pogrešim
Retko doduše ali desi se

I rekla sam retko kad-skoro nikad ne predviđa daleku budućnost a ne da je to apsolutno nemoguće
Sad se setih da sam ja mojoj duhovnoj Učiteljici predvidela brak za kog je pitala
Ali nas dve smo imale poseban odnos i bila je vrlo moćna žena koja bez problema usmeri energiju gde treba i kako treba
I posle mi je stalno tražila da joj otvaram tarot što je meni bila čast
No, ko što rekoh, nas dve smo imale otvoren kanal, i to omogućava viši nivo predikcije

pitanje:
Da li ću u skorije vreme naći nov posao?
odgovor: Obešeni čovek obrnut

U obrnutom položaju ovo je karta zastoja tako da bi odgovor bio ne. Po jednom tumačenju znači i da treba prihvatiti stvari kakve trenutno jesu.
agata, možeš li mi priskočiti u pomoć sa tumačenjem?

pitanje:
Da li ću u skorije vreme naći nov posao?
odgovor: Obešeni čovek obrnut

U obrnutom položaju ovo je karta zastoja tako da bi odgovor bio ne. Po jednom tumačenju znači i da treba prihvatiti stvari kakve trenutno jesu.
agata, možeš li mi priskočiti u pomoć sa tumačenjem?
sve što si rekao i ja mislim!
Uzmi u obzir za budućnost da je Obešeni uvek neko žrtvovanje zarad višeg cilja, bilo ličnog,bilo opšteg
To je Odin koji se obesio za noge na sveti jasen Igdrasil i visio tako nad svetim potokom dok nije spoznao tajnu Runa
I tad je izgubio - žrtvovao oko!

Back