Stannis Baratheon
Aktivan član
- Poruka
- 1.939
Nasalio sam se aghata.kako to misliš?
Mislim otkud znaš da nije to uradio?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nasalio sam se aghata.kako to misliš?
Mislim otkud znaš da nije to uradio?
Ja uvek govorim iz svog iskustvaNisam mislio na daleku budućnost. Ali hvala na informaciji. To me malo čudi jer sam slušao priče kako tarotolozi predviđaju mladim devojkama za koga će se udati isl. To je daleka budućnost.
Stvarno?Ostadoh danas iznenada bez posla. Ne bih još uvek da konsultujem tarot, a i možda mi se ne bi svideo odgovor.
Da, jbg divlja firma. Mislio sam da je ovo dugoročan posao ali prevario sam se. Gazda poslao sms da ne dolazim na posao.Stvarno?
Koji ljakse!Da, jbg divlja firma. Mislio sam da je ovo dugoročan posao ali prevario sam se. Gazda poslao sms da ne dolazim na posao.
Takodje a i ozbiljan pa je tesko prepoznati kad se salim.Nekad ne kapiram,to jest bukvalista sam
Mnogi bi shvatiliTakodje a i ozbiljan pa je tesko prepoznati kad se salim.
To ti je taj AC u Jarcu.Mnogi bi shvatili
Ja ne
Često mi se događa
Ja nisam ljubitelj opozicijaTo ti je taj AC u Jarcu.
Kako se slazes sa AC Rak?
I Saturn na mesecuTo ti je taj AC u Jarcu.
Kako se slazes sa AC Rak?
Ti si vise Jarac nego Strelac.Ja nisam ljubitelj opozicija
Mada imam uvek nekog Raka oko sebe
Jako su dobri umetnici i zanimljive osobe al nemam živce ni za svoje a kamoli njihove promene raspoloženja
Ja sam potpuno JaracTi si vise Jarac nego Strelac.

Ti si nasaJa sam potpuno Jarac
I to onaj najgori![]()
sve što si rekao i ja mislim!pitanje:
Da li ću u skorije vreme naći nov posao?
odgovor: Obešeni čovek obrnut
U obrnutom položaju ovo je karta zastoja tako da bi odgovor bio ne. Po jednom tumačenju znači i da treba prihvatiti stvari kakve trenutno jesu.
agata, možeš li mi priskočiti u pomoć sa tumačenjem?
nije uopšte obrnut pozitivan!!!!Hvala. Ali nije mi jasno koji je to viši cilj. A obrnuta karta daje uspravnog čoveka, prva asocijacija na to mi je pozitivna.