Divinacijski kutak

Dakle da rekapituliramo:
- Nije tvoja ni žrtva ni krivica što si ostao bez posla
Naopaki obešeni ti ukazuje na depresiju i pasivnost koju možeš da prevaziđeš ulaganjem u sebe
Žrtva je da se nateraš da uradiš stvari koje si odlagao jer će se isplatiti

Možda bi te ovo zanimalo. Maločas sam sat vremena pričao s jednom drugaricom s kojom se nisam dugo čuo. Ona inače ima dosta jaku intuiciju i gledala mi je u karte. Baš da vidimo da li će da se ostvari.
Što se tiče stvari koje sam odlagao jedna od njih je da krenem da vežbam jogu. Baš mi je ova drugarica spomenula da je počela sama.

Možda bi te ovo zanimalo. Maločas sam sat vremena pričao s jednom drugaricom s kojom se nisam dugo čuo. Ona inače ima dosta jaku intuiciju i gledala mi je u karte. Baš da vidimo da li će da se ostvari.
Što se tiče stvari koje sam odlagao jedna od njih je da krenem da vežbam jogu. Baš mi je ova drugarica spomenula da je počela sama.
yoga je izuzetno dobro rešenje!

Kad izvlačim sam sebi...zašto linimam utisak da mi izvačenja zavise od trenutnog rsspoloženja...
pa i zavise
Ne znam kako da to rešiš
Zato i kažem ono za daleku budućnost da je nepouzdano
ja odrecitujem onu molitvu za Tarot i sve one rituale uradim
Poenta je da taj emotivni naboj uneseš u pitanje a nekako da izbegneš uticaj sopstvenih strepnji
Dakle,samo čisto pitanje,bez nade i straha

Samo da izjavim za televizor da meni ona Luda u vezi sa frilenserima liči na nešto novo, početak, ta karta mi je kao horar sa ASC-om na prva tri stepena znaka :lol: maltene se ni ne tumači, suviše je rano za davanje odgovora jer treba još stvari da se desi da bi se situacija razvila i da bi odgovor odnosno ishod bili izvesni. E pa tako i ovde, otprilike.

Samo da izjavim za televizor da meni ona Luda u vezi sa frilenserima liči na nešto novo, početak, ta karta mi je kao horar sa ASC-om na prva tri stepena znaka :lol: maltene se ni ne tumači, suviše je rano za davanje odgovora jer treba još stvari da se desi da bi se situacija razvila i da bi odgovor odnosno ishod bili izvesni. E pa tako i ovde, otprilike.
jeste tako

Back