Bio sam na tom stolu,t.j. lezeca stolica za razvlacenje,kada sam lezao u bolnici na Banjici.Posle 3 minuta mi je pozlilo.Sreca sto je dosao decko koji radi terapije,dosao da me vidi kako sam i kada je video da sam skroz mokar,a hladan znoj,plus kako mi je rekao da sam u licu bio belji od carsava.Pitao me je sto ga nisam zvao.Rekaosam mu jedva da nisam imao snage da ga pozovem.Ono je lepo kada razvuce kicmu u lumbalnom delu,ali kada se vrati,ono mi povredjuje taj ner koji se tu uvukao.Ne mozete ni zamisliti koji su to bolovi.To sam mozda trebao prvo ici kod nekog kiropraktora da mi izcupa taj nerv,pa onda da probam to,ali u mom slujaju taj nerv se mnogo istegao,jer mi je s te strane lLazarevicev misic mnogo vis trofirao,pa ne drzi te nerve kako treba.Tako da se ovaj tu ugnezdio i kada kinem,to su bolovi da vam ne mogu opisati,a ja kad pocnem da kijam,to me uhvati pa bar 20x i mozete zamisliti koji je to pakao za mene.Mnogo me puta ustine i kada hocu jace da udahnem,jer se negada desi kada su ti bolovi jaci da nemam dovoljno vazduhe,jer ne smemda udahnem normalno,a kamoli nekada vise,kada to naidje da je nekad taj udah potrban coveku.probao sam sve verujte mi.I taj bioenergeticar mi je rekao da moze samo da mi smanji bolove,a ne moze da otkloni problem,posto su prsljenovi mnogo degenerativni,a i struzu se i polako smanjuju.Znaci da mora da se menjaju da bi mi bilo nesto bolje,ali stalno to "ali",prvi i drugi L prslen su veoma rizicni za te operacije,pa su mi zato rekli da sacekam da padnem u kolica,pa da urade to.Medjutim,to meni nikako da se desi,jos se drzim na stakama i trpim bolove i pored Trodona.Kazu "Tako je kako je,moras trpeti".Srecom bolovi nisu konstantno jaki,pogotovo posle blokada,ves saraju cas jaci,cas srednji,pa naidju neko vreme jaki.Dok mozak izdrzi,dobro je.Za dalje videcemo sta ce biti.