Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam bio na času kad su se učile zvanične zastaveNije Stojko, objasnih ti![]()

Ја сад ово не могу увеличам...али ова Капица има нешто -У-..ТАКО?
Ne valja puno ciljeva postavljati dok si mlad jer može doći do raskola pre Kragujevca...@aleksije radicevic i @Lagerta hvala na informaciji.
Dodatni respekt za Pazarce i zbog Palestine, gde jedini skrecu paznju na patnje tog naroda.
Baš se mi sviđa ova divna, prelepa Srpkinja sa dugom kosom u sredini slike odnosno fotografije koja drži zastavu srpskog grada.
Jedni sredjuju odnose sa istokom a drugi sa "zapadom"Играју српске институције како араб свира
Да си писмен, знао би да је то заства БНВ у Србији. Дакле застава призната од Републике Србије. Ипак ти си само "независни интелектуалац" који се напаја Дезинформером.izgeda da ti je promaklo da ovi nazovi studenti, nosaju zastavu pod kojem su poklane hiljade Srba u Bosni devedesetih.
Vi ste sa tim nazovi studentima koji javno na televiziji kod Olje Beckovic govore da su Srbi genocidan narod sada svezali zastave.

Написах, застава БНВ у Србији. Дакле законита застава. Е сад је други пар опанака кад и у којим приликама је дозвољено истицање исте, али ако у Прешеву у Бујановцу имамо споменике погинулим ОВК терористима, немој да замерамо овој деци што носе заствау.Koliko sam video, to nije nekadasnja drzavna zastava Republike BiH, vec nezvanicna zastava onoga sto Bosnjaci nazivaju Sandzakom.
Vodi ih kućiНаписах, застава БНВ у Србији. Дакле законита застава. Е сад је други пар опанака кад и у којим приликама је дозвољено истицање исте, али ако у Прешеву у Бујановцу имамо споменике погинулим ОВК терористима, немој да замерамо овој деци што носе заствау.

Ali ti si na istoj strani da zbiljašom.Pa mora zakon da se sprovodi. Zbiljaš je neprijatelj ustavnog poretka. Kao i Av.![]()
Jedno pricaju rusofili, a DRUGO prica istina! Rusija medju prvima priznala nezavisnost crne gore bez ikakve pobune, cak i finansirali isto!Kažu radikalno zli jezici da je CG otkačena od Srbije kako Rusi ne bi mogli da "vežbaju" po Jadranskom moru nadomak Avijana... a po odobrenju Srbije...
Ni vojnici nisu toliko spretni ko nekada pa se desi da neka raketa odleti neplanirano.
Kako taj NATO na sve misli...
Pod tom zastavom sa Ljiljanima su ubijani Srbi.Mislim da je zvanična zastava bošnjačke etničke zajednice.
Oće to da tajkun odredi granice...Jedno pricaju rusofili, a DRUGO prica istina! Rusija medju prvima priznala nezavisnost crne gore bez ikakve pobune, cak i finansirali isto!
https://www.slobodnaevropa.org/a/672395.html
Mislim da još uvek negde postoji omanja grupa cicibana i tutumraka zvana "Vlada republike srpske Krajine u egzilu", vidi sa njima to oko povelja.Ако нема проблема, зашто нису?
Повеља УН више не обавезује никог ни на шта?
Важи ли то правило и за РСК, за Српску, за Барању, за ...
...о'ш још да набрајам?
Руку у ватру да су бољи људи од тебе, "србенде".Vodi ih kući
Не могу баш сви бити овакви. Тако могу само "вељесрбенде", синови Муслијуа.Zastave Sandžaka, Palestine,Srbije i pokoja četnička šubara.Kakva ekipa,kompatibilni su skroz.![]()
rekli peške a idu kombijem, žale poginule al mora muslimanska zastava, ok možda neko od stradalih bio musliman,u svakom slučaju loš start ali eto to je vaš maksimumРуку у ватру да су бољи људи од тебе, "србенде".
Само је Гвозден ишао пешке на Титов гроб...rekli peške a idu kombijem