Dinkić: Mnogi žele da ulažu kod nas

Milošević je imao slične fore, samo je bio dosta naivniji i detinjastiji u izvedbi. I on je otvarao stalno neke kilometre auto puta, naftne bušotine, ovo ono

Današnji lažovi profitiraju od razrađene PR mašine, i zato su najveći lažovi koje je ova zemlja ikad imala nesreću da upozna

Ukapiraće ovaj sluđeni narod na kraju, al' će im trebati još jedno deset godina najmanje

E u Crnoj Gori je potpuno ista stvar, pricao sam sa nekim Crnogorcima koje poznajem, oni Crnogorci koji nikad u zivotu nisu bili izvan Crne Gore su stvarno ubedjeni da je Crna Gora najbolja turisticka destinacija na svetu, da je Podgorica najvece gradiliste u Evropi zato sto je tamo izgradjen neki tamo Atlas poslovni centar i Delta City :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Pa ti to tako mislis jer nikad nisi bila nigde izvan Novog Sada u zivotu. A kada bi malo svratila recimo u Sangaj u Kini ili u Moskvu verovatno bi pala u nesvest kada bi videla zgradurde od stakla i celika. :D

Ja ne mislim na stepen urbanizacije, vec na izvodjenje radova.
Normalno je da ne mogu da se porede, kad debelo kaskamo za njima... ne moze ta razlika tek tako da se umanji. Bolje ista, nego nista. Bitno je samo da se nesto radi.
I Sangaj nije u Evropi.

Back