Dinkić: Mnogi žele da ulažu kod nas

Ucestvovanje i umesanost nije isto. Nemam pojma ko je izveo napad, a umesanih... Al-Kaida, cak i sam predsenik se spominje.

CAUTION

USAMA BIN LADEN IS WANTED IN CONNECTION WITH THE AUGUST 7, 1998, BOMBINGS OF THE UNITED STATES EMBASSIES IN DAR ES SALAAM, TANZANIA, AND NAIROBI, KENYA. THESE ATTACKS KILLED OVER 200 PEOPLE. IN ADDITION, BIN LADEN IS A SUSPECT IN OTHER TERRORIST ATTACKS THROUGHOUT THE WORLD.

CONSIDERED ARMED AND EXTREMELY DANGEROUS

IF YOU HAVE ANY INFORMATION CONCERNING THIS PERSON, PLEASE CONTACT YOUR LOCAL FBI OFFICE OR THE NEAREST U.S. EMBASSY OR CONSULATE.

http://www.fbi.gov/wanted/topten/fugitives/laden.htm

nigde 9/11, nigde veza sa afganistanom.

Ucestvovanje i umesanost nije isto. Nemam pojma ko je izveo napad, a umesanih... Al-Kaida, cak i sam predsenik se spominje.

nema tu afganistana znas, a o njemu i kosovu pricamo.

pred sam napad americka vlada je uputila ultimatum da se isporuci binladen. afganistanska vlada, kao i svaka vlada jedne suverene zemlje trazi od SAD dokaze da je binladen umesan u napad 9/11.
odgovor su bile bombe a potom invazija a dokaz do dan danas nije iznesen.

koliko je afganistan bio umesan u 9/11, toliko je otprilike i srbija bila umesana u balkanski separatizam.

ono sto je zajednicko kosovu i afganistanu su droga i ameri

Dinkic i njegovi ,ako stvarno zele dobro Srbiji ,neka se raspitaju u Kini i neka utvrde kako je ta zemlja uspela da do sada privuce preko 800 milijardi dolara stranog kapitala!Mnogo sta bi mogli nauciti i iz mojih knjiga i javnih istupanja.
Ko zeli da sazna sta je socijalna pravda i pravi napredak neka ode u Japan!

Mi smo svetlonim godinama od Japana.

Skoro sam citao zapise jednog MekArturovog oficira koji je obilazio Hirosimu ili Nagasaki neposredno posle okupacije. Pise covek da vidi nekog seljaka koji djubri onu svoju zemlju sopstvenim izmetom:eek:...Nasi prvo sto bi uradili da nam se tako nesto desilo- otisli bi pred ministarstvo poljoprivrede da im da kintu za seme i lincovali bi ministra poljoprivrede.

Srbija i Japan k'o Zemlja i neka planeta u drugoj galaksiji.

nema tu afganistana znas, a o njemu i kosovu pricamo.

pred sam napad americka vlada je uputila ultimatum da se isporuci binladen. afganistanska vlada, kao i svaka vlada jedne suverene zemlje trazi od SAD dokaze da je binladen umesan u napad 9/11.
odgovor su bile bombe a potom invazija a dokaz do dan danas nije iznesen.

koliko je afganistan bio umesan u 9/11, toliko je otprilike i srbija bila umesana u balkanski separatizam.

ono sto je zajednicko kosovu i afganistanu su droga i ameri

CInjenica je da je Amerika okarakterisala napade na Srbiju i Avganistan kao borbu protiv terorizma.
A da li terorizam postoji na ovim prostorima?

Skoro sam citao zapise jednog MekArturovog oficira koji je obilazio Hirosimu ili Nagasaki neposredno posle okupacije. Pise covek da vidi nekog seljaka koji djubri onu svoju zemlju sopstvenim izmetom:eek:...Nasi prvo sto bi uradili da nam se tako nesto desilo- otisli bi pred ministarstvo poljoprivrede da im da kintu za seme i lincovali bi ministra poljoprivrede.

:hahaha::hahaha::hahaha:

Par zgrada i jos mnogo vise od toga. Izmenjena je kanalizaciona mreza, izgradjeni su Bulevari, naselje Grbavicu je tesko prepoznati, sve vise se grad siri ka predgradjima...
Ljudi sa sela se masovno sele u gradove.
Cinjenica je da u gradovima ima vise mesta za napredovanje, ali ne i dovoljno, zato ljudi idu dalje... u inostranstvo.
U ovakvim uslovima i sa ovakvim sredstvima, nije mi jasno odakle vam osnov za brzo napredovanje. Investicije mogu mnogo da pomognu, ali pitanje je koliko je Dinkic ovo uvelicao, a sigurno da jeste.

Kao (pretpostavljam) sugrađanku, molim Vas da ovo shvatite dobronamerno a ne kao neku moju kritiku na Vaš post.
Kanalizaciona mreža nije izmenjena, zamenjeno je par kolektora i nešto sitno metara cevi na mestima koja su 20 godina bila u užasnom stanju i dovodila do poplava određenih saobraćajnica i paralisanja saobraćaja u gradu na nekad i po više od 24 sata.
Naselje Grbavica nije više prepoznatljivo, nekada je to bilo naselje sa kućama i velikim zelenim površinama na 10 minuta do centra, a sada je behatonska kutija za sardine, sa zgradama koje na 40 stanova imaju 4 parking mesta, bez igrališta za decu, bez biciklističkih staza po kojima je Novi Sad bio poznat, sa uskim ulicama i sa prosekom od 0.5 drveta po zgradi.
I ono što je ustvari poenta, najveći deo tog "gradilišta" u Novom Sadu je privatnog porekla, da ne kažem mafijaškog, znači zidaju se neurbanističke neuslovne zgrade (čiji neimari dobijaju dozvole za njih samo zbog povezanosti sa strukturama vlasti) koje se zatim prodaju kao stambeni prostor po nenormalnim cenama bez obzira na svoj kvalitet, pošto konkurencije na tržištu nema jer se zna ko sme a ko ne sme da zida.
Što se infrastrukture tiče, tj onog što država treba da gradi, urađeno je jako malo za zadnjih recimo 20 godina, a u istom intervalu se broj stanovnika udvostručio, pa sad Vi procenite da li je bilo lepše živeti (sa infrastrukturne strane) u Novom Sadu 1990 recimo ili danas.

Dinkić je neverovatan i strašno drzak lažov

Ocenio je da nema te laži i gluposti koju ovde narod neće progutati, i verovatno je u pravu

Dinkic kad prica ovakve gluposti, njegova strategija je to sto zna da mnogi ljudi u Srbiji nikad nisu bili izvan Srbije, ne znaju i nisu videli kako se to radi u nekim drugim zemljama, pa onda ti koji ne znaju da postoje mnogo uspesnije zemlje stvarno veruju da je Srbija najprivlacnija za strane investitore i da su Novi Sad i Beograd najveca gradilista u Evropi i slicne gluposti. :(

Dinkic kad prica ovakve gluposti, njegova strategija je to sto zna da mnogi ljudi u Srbiji nikad nisu bili izvan Srbije, ne znaju i nisu videli kako se to radi u nekim drugim zemljama, pa onda ti koji ne znaju da postoje mnogo uspesnije zemlje stvarno veruju da je Srbija najprivlacnija za strane investitore i da su Novi Sad i Beograd najveca gradilista u Evropi i slicne gluposti. :(

Milošević je imao slične fore, samo je bio dosta naivniji i detinjastiji u izvedbi. I on je otvarao stalno neke kilometre auto puta, naftne bušotine, ovo ono

Današnji lažovi profitiraju od razrađene PR mašine, i zato su najveći lažovi koje je ova zemlja ikad imala nesreću da upozna

Ukapiraće ovaj sluđeni narod na kraju, al' će im trebati još jedno deset godina najmanje

Back