manje_zlo
Veoma poznat
- Poruka
- 12.254
Биће да је Млађа нешто помешао. Нико не ради са њим. Он је гитариста, индивидуалац и радник београдских канализација.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па када је први пут долазио у Србију да се договара око гасовода,
уместо најављиваног Дачића, у Нишу га дочекао мистер МЛАЂАХНИ, а Шојгу га још на аредрому најурио као штетног и одје6ао не баш дипломатски!!!
![]()
http://www.alo.rs/politika/20588/Ja_ne_radim_sa_Rusima
![]()
Mlađan Dinkić za Alo!
Ja ne radim sa Rusima!
Ministar ekonomije i potpredsednik vlade Mlađan Dinkić izjavio je juče da „nije imao nikakvog razloga“ da se sastane sa najvišom državnom delegacijom Rusije prilikom njihove posete Srbiji.
Са највећом земљом света и главном чланицом најачег војног савеза на свету не треба сарађивати ?Sada svi trce da se cepe Medvedu, a kada Rusija pokaze pravo lice, svi ce se prati. Ovaj Dinkicev komentra ocenjujem veoma pozitivno, posto sa Rusijom ne treba saradjivati.
Sada svi trce da se cepe Medvedu, a kada Rusija pokaze pravo lice, svi ce se prati. Ovaj Dinkicev komentra ocenjujem veoma pozitivno, posto sa Rusijom ne treba saradjivati.
Са највећом земљом света и главном чланицом најачег војног савеза на свету не треба сарађивати ?
Па што ЕУ не престане да сарађује са Русијом ?
Треба да будемо срећни што је Русија колико толико на нашој страни.
И шта ће бити када Русија покаже право лице и какво ће то лице бити ?
Rusija saradjuje sa njom.Kome bi prodavala gas. Kome bi izvozili zene za prostituciju? Alkohol? i sl.
Питање је апропо твоје констатације да Србија не треба да сарађује са Русијом, значи зашто ЕУ не прекине сарадњу са Русијом, а не Русија са ЕУ ?
Rekla sam ti, u EU nemaju izvore sveze prostitucije.
Rusija saradjuje sa njom.Kome bi prodavala gas. Kome bi izvozili zene za prostituciju? Alkohol? i sl.
Rekla sam ti, u EU nemaju izvore sveze prostitucije.
Па добро бре је л' вас "естрадне УМЕТНИце" занима уметност или најстарији занат!?![]()