Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 84.356
vidim ja da će od blama & sramote uskoro da menja nick u Nemiloš83Lošmi38 se malo zaneo. Skenyali ga moralno totalno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vidim ja da će od blama & sramote uskoro da menja nick u Nemiloš83Lošmi38 se malo zaneo. Skenyali ga moralno totalno...
To ko poza 69vidim ja da će od blama & sramote uskoro da menja nick u Nemiloš83
Sta rekoh, samo trol.Bajo, slabo pamtiš.
Rusi su takođe upozorili i na nemire koji su se desili u Srbiji,i nisu omanuli.Dakle Rusi odj***te porucuju studenti …
Nemiri se nisu desili vec se desavaju.Rusi su takođe upozorili i na nemire koji su se desili u Srbiji,i nisu omanuli.
Pitaj Dona čiji je prvi red placeva do obale Jadrana.Samo Tramp mudro cuti...i na kraju ce on pokupiti kajmak....
Koja sila prva otvoreno podrzi studente...ta ce sila imati buducnost Srbije na svojoj strani....
EU i Rusi su se zasad sami ispalili...
Ali ne zaboravimo da su Rusi bili dobri i sa Don Milom kao sada sa Vucicem...pa ih je ovaj isplailio kao Sojuz i uveo Crnu Goru u NATO...
Na dobrom su putu da ponove "tako uspesnu" SVR operaciju....
...
Ja vidim kako se psihopate obračunavaju sa demonstrantima u EU za koju tvrdite da je demokratska tvorevina.Za ovo poslednje-Š?Nemiri se nisu desili vec se desavaju.
A svako sa gramom mozga zna kako svaki psihopata reaguje na bunt naroda.
Zanimljiva je i gramaticka konstanta zareza sa veznikom bez space bara izmedju kod nekoliko nikova. Poradite na tome kolega.
Kako znaš? Iskustvo?!Sta rekoh, samo trol.
Tipicno naprednjacko radikalski. Prva i jedina lekcija botovske demagogije koju moraju da savladaju za prelaznu.
hranu dobijamo iz albanije, makedonije i turske a benzin preko hrvatske iz arapskih država... o čemu ti pišeš nesrećniče???Студенти мисле да храна расте у шпајзу,
а да бензин извире на пумпи.
И сад су решили да преузму команду над шпајзом и пумпом.
Али шта ћемо браћо кад деца схвате да то није тако ..?
![]()
![]()
![]()
koje države?Pitaj Dona čiji je prvi red placeva do obale Jadrana.
Što se studenata tiče,oni su nebitan faktor totalno,nego su korišćeni u pokušaju destabilizacije države.
hranu dobijamo iz albanije, makedonije i turske a benzin preko hrvatske iz arapskih država... o čemu ti pišeš nesrećniče???
neće se ništa desiti, ali hoće na utakmici srbija albanija kad nas šipci isprcaju sred srbije... to gledaj... i ne mislim samo na golovea dron napad za vreme parade kako se klasifikuje?
pored milion siptara i ustasa da nece neki da se nadje koji ce na svoju ruku da osramoti nasu vojsku?
stam u i treba. dron sa temu i uputstvo sa nekog ukrainskog telegram kanala kako napraviti eksplozivno sredstvo
zgodno ce biti sto ce biti vojska vec na ulici pa se vanredno stanje moze proglasiti bez problema i svi namireni
ludi vucic sa nwprijateljima kao i milion+ ljudi u okruzenju
a nemoguce je obezbediti onoliki prostor od "dron upada"
necu se iznenaditi ako se nesto desi. tajming je savrsen
videcemo. sve zavisi koliki ce shit napraviti za vojnu paradu
20. septembar je dan D za Srbiju
gotovo svima je u interesu da se Srbija osramoti za vreme parade.
a sta je problem da neki siptarski temu dron napravi provokaciju?
u najmanju ruku
sa rusima samo ....
Pitaj Dona čiji je prvi red placeva do obale Jadrana.
Što se studenata tiče,oni su nebitan faktor totalno,nego su korišćeni u pokušaju destabilizacije države.
Šta mu vredi savez?Pitaj Dona u kojem vojnom savezu je Crnja Gora?
...
U toj eu samo u poslednjih nekoliko godina na desetine politicara iz vrha je zavrsilo sa bukagijama zbog 1000x benignijih stvari od ovih u srbiji.Ja vidim kako se psihopate obračunavaju sa demonstrantima u EU za koju tvrdite da je demokratska tvorevina.Za ovo poslednje-Š?
Ja nisam pisao o političarima nego o odnosu prema demonstrantima.U toj eu samo u poslednjih nekoliko godina na desetine politicara iz vrha je zavrsilo sa bukagijama zbog 1000x benignijih stvari od ovih u srbiji.
A kod nas? How much?
Ko koordinira izvrsnom vlascu nego politicari.Ja nisam pisao o političarima nego o odnosu prema demonstrantima.
Au,mani te tradicije...Bolje je kod nas.Ko koordinira izvrsnom vlascu nego politicari.
Ne razumes tradiciju strajkova i protesta u zapadnom svetu.
sta moze sluzba protiv svake budale sa temu?Па да имаш Службе које раде свој посао, то се не би догодило.