Dinamo Zagreb

Dobrooo..Vidim ne prestaje sa sa spamovanjem i zato: Tema ide pod kljuc dok mi se ne javi neko ko zeli ozbiljno da pise na njoj. Znaci o klubu. ako to neko bude zeleo, neka mi posalje PP i tema ce biti otkljucana.
End of story

Tema se otvara na zahtev jednog korisnika.
Medjutim, upozorenje za sve - ako se neko bude pravio pametan i pisao gluposti povezane sa politikom ili tako necim - ide momentalno na odmor od 2 dana. Bez izuzetka. :)

sta me briga sta ti imas/nemas pricam ti kako jeste
Prvo mali nije iz begea, ne lupaj...
Drugo nemoj da se pravis pametan kad su vam ionako svi navijaci nekada bili Torcida, opste je poznatu da su sve MANJE (ovo sam naglasio jer je Torcida po meni najbolja grupa u HR, i imaju najbolju pricu i najduzu istoriju kao navijacka grupa) grupe u Hrvatskoj nastale iz Torcide, prve navijacke ekipe u HR..
Ipak bez obzira i na tu mrlju u vasoj proslosti, imate navijacku ekipu za respect...
Sto se tice kluba, znam samo da ste najbogatiji i kupujete najbolje igrace, pa tako i osvajate...
Super vam je bilo ono rokanje pre par goina u Milanu!
A jao, da vidis sta im je Kohorta uradila i u Zagrebu i u Osijeku...
Zajebano posetiti legagrad, ha Mannibals???
:mrgreen:

Ovdje se svi divite ponosu zagreba grada.......Dianmu i navijacima Bad Blue Boys jednoj od najjacih i najorganiziranijih skupina u svijetu.......

Dragi moj sramota je šta BBB rade :thumbdown:...pa vidiš da su ih izviždale ostale tribine protiv Rijeke...yebeš državu i grad gdje šačica urokanih klinaca terorizira sve i svakog...prijetnje, uvrede, promicanje nekih idiotskih vrednota (slučaj prelaska kapetana Hajduka Hrgovića u Dinamo-zamisli oni njemu zamjeraju jer je udario njihovog navijača u Ledenoj-koje pyce nevjerojatno, pijana budala preskočila ogradu i zaletila se na njih, kaj je trebo napravit?!:dontunderstand:)...od odlaska stare garde nemaju BBB niti jedinstveno vodstvo niti neki ozbiljan stav, ali besplatni parking u centru imaju:roll:...yebi ga klinci ne kuže da ljudi imaju važnijih briga od nogometa pa im nije Dinamo i doručak, ručak i večera i da ih savršeno boli tuki šta oni misle o ovom i onom...oće gledat tekmu i opustit se...

....ajmo malo sreće u petak...:worth:...ima par dobrih igrača, vratio se Bišćan, drži obranu ko car, Mika je lud, mali Badelj cima ko Boban, Mandžukić, a sve južnoamerikance bi poslo kućama...nekakav Anderlecht i takve bi se i dalo skinut...

Poslednja izmena:
Па те смрдљиве ббб мрзим из дна душе, ал ето једина ствар где их разумем је што бојкотују управу и играче. Замисли како би било да нпр. у Звезду дође капитен партизана који је пре пар месеци певао анти - циганске песме, или обратно... Па појели би га, и то је логично... А колико би у неком од ова два клуба код нас се задржео председник који показује средњи прст навијачима (као онај мамић ббб), сви знате... Тако да их ту разумем иако су говна...

I pazi sad ti Zdravka Mamića, provjernog smrada i klošara, za one koji ne znaju prvog čovjeka Dinama (čitaj: nosi pare).

Dinamo je prošle sezone bio 3. klub u Europi po zaradi na transferima (Dudu, Ćorluka i Modrić donijeli 50 milijona eura + Vukojević i Pokrivač), a halapljivo smeće kupi pojačanja za 3 milijona (njih 5 južnoameričkih antitalenata)...sramota :dash:....

Па те смрдљиве ббб мрзим из дна душе, ал ето једина ствар где их разумем је што бојкотују управу и играче. Замисли како би било да нпр. у Звезду дође капитен партизана који је пре пар месеци певао анти - циганске песме, или обратно... Па појели би га, и то је логично... А колико би у неком од ова два клуба код нас се задржео председник који показује средњи прст навијачима (као онај мамић ббб), сви знате... Тако да их ту разумем иако су говна...

zaboravio si ili ne znas za najboljeg "cesem yaya na centru" ali kad primi loptu pada gol raspali Milko Djurovski....to je bila veleizdaja dok nije poceo da nabija zvezdi golove. presedan koji se i danas pamti.
Zato je Dragan Mance uvek bio VOLJENIJI od "cesem yaya na centru"....

gde su otisli Pokrivac i Vukojevic (ako se ne varam on jedva ima 21)?

Vukojević ima 24g. i otišao je u Dinamo Kijev, igra standardno i osigurali su ligu prvaka.
Pokrivač je otišao u Monaco, ali ne igra (čak i onaj truli Jerko Leko igra prije njega) pa sad cendra da bi se vratio....

P.S. mogu prežaliti i vaterpoliste i koju medaljicu manje na Olimpijadi, al da su nas Janezi jučer dobili u nogometu to ne bi preživio ;)...napalili se smradovi, valjda zbog medalja na olimpijadi, a i inače bi dali ljevo jaje da nas skinu, ali nije išlo...Rakitić car :worth:...ma čim se debeli ozlijedio odmah smo zaigrali bolje...vrijeme je da konačno ispadne iz ekipe...

Poslednja izmena:
Vecu glupost nisam cuo...HAHAHAHAHAHAHA
Znaci cak i hrvati priznaju da imaju goru ligu od nas i takodje mogu da se kladim da bi neki nasi drugoligasi pobedili hrvatske klubove iz prve lige!

Ovo ti je priča ko da se Maltežan i Andorac prepucavaju ko ima bolju repku...kog boli q...tolko smo loši da kad neki počinju natjecanje mi ga već završimo...:lol:

Dinamo će se u Ligu prvaka pokušati kvalificirati sa ekipom:

Na golu: klinac broj 1(kikser)

Zadnja linija: klinac 2 (nejak), čudak-dezerter, gologuzi kockar, izdajnik

Srednji red: muha bez glave, drvosječa, klinac 3 (spori), brazilska pyčkica

Napad: luđak i JEDAN I JEDINI BOŠKO BALABAN (najveći idiot od svih) :thumbdown:

Na klupi: beskičmenjak ziheraš

E pa sretno momci:super:

P.S veli beskičmenjak: "neće se tribina srrušit ak ispadnemo", ja bi dodo da će se srušit iovak ionak jer je u ruševnom stanju kao i cijelo tužno maksimirsko zdanje

Poslednja izmena:
opet jedno veliko nista..Poraz od 3-1..bolje nismo ni zasluzili..kako se prodalo najbolje zvijezde a nisu dovedena adekvatna pojacanja dobro smo jos i prosli..sad treba skupiti glave gore i pokusati se domoci skupina Uefa..trebat ce nam se i zdrijeb malo pomilovati,,

Dragi moj sramota je šta BBB rade :thumbdown:...pa vidiš da su ih izviždale ostale tribine protiv Rijeke...yebeš državu i grad gdje šačica urokanih klinaca terorizira sve i svakog...prijetnje, uvrede, promicanje nekih idiotskih vrednota (slučaj prelaska kapetana Hajduka Hrgovića u Dinamo-zamisli oni njemu zamjeraju jer je udario njihovog navijača u Ledenoj-koje pyce nevjerojatno, pijana budala preskočila ogradu i zaletila se na njih, kaj je trebo napravit?!:dontunderstand:)...od odlaska stare garde nemaju BBB niti jedinstveno vodstvo niti neki ozbiljan stav, ali besplatni parking u centru imaju:roll:...yebi ga klinci ne kuže da ljudi imaju važnijih briga od nogometa pa im nije Dinamo i doručak, ručak i večera i da ih savršeno boli tuki šta oni misle o ovom i onom...oće gledat tekmu i opustit se...

....ajmo malo sreće u petak...:worth:...ima par dobrih igrača, vratio se Bišćan, drži obranu ko car, Mika je lud, mali Badelj cima ko Boban, Mandžukić, a sve južnoamerikance bi poslo kućama...nekakav Anderlecht i takve bi se i dalo skinut...

Oni su Zakon u Hrvatskoj! Klub je otisao u .....!!:confused:

Back