New Age
Domaćin
- Poruka
- 3.218
NEMOJ DA SPAMUJES, KAZNICE JEKU! :grin:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Promenila sam naziv.
P.S
Nemojte vise da spamujete, pliz.
supermod ce mene da kazni..
ili nek' dodje da ga malo krljam preko pp 

Ovdje se svi divite ponosu zagreba grada.......Dianmu i navijacima Bad Blue Boys jednoj od najjacih i najorganiziranijih skupina u svijetu.......

Prvo mali nije iz begea, ne lupaj...sta me briga sta ti imas/nemas pricam ti kako jeste
A jao, da vidis sta im je Kohorta uradila i u Zagrebu i u Osijeku...Super vam je bilo ono rokanje pre par goina u Milanu!

Ovdje se svi divite ponosu zagreba grada.......Dianmu i navijacima Bad Blue Boys jednoj od najjacih i najorganiziranijih skupina u svijetu.......
)...od odlaska stare garde nemaju BBB niti jedinstveno vodstvo niti neki ozbiljan stav, ali besplatni parking u centru imaju
...ima par dobrih igrača, vratio se Bišćan, drži obranu ko car, Mika je lud, mali Badelj cima ko Boban, Mandžukić, a sve južnoamerikance bi poslo kućama...nekakav Anderlecht i takve bi se i dalo skinut...
....Па те смрдљиве ббб мрзим из дна душе, ал ето једина ствар где их разумем је што бојкотују управу и играче. Замисли како би било да нпр. у Звезду дође капитен партизана који је пре пар месеци певао анти - циганске песме, или обратно... Па појели би га, и то је логично... А колико би у неком од ова два клуба код нас се задржео председник који показује средњи прст навијачима (као онај мамић ббб), сви знате... Тако да их ту разумем иако су говна...
gde su otisli Pokrivac i Vukojevic (ako se ne varam on jedva ima 21)?
...ma čim se debeli ozlijedio odmah smo zaigrali bolje...vrijeme je da konačno ispadne iz ekipe...

Vecu glupost nisam cuo...HAHAHAHAHAHAHApratim ja hnl,posto imam HTV2 i pratim utakmice dinama,imate bolju ligu od nas x3 nekako CIBALIJU najvise gotivim![]()
Vecu glupost nisam cuo...HAHAHAHAHAHAHA
Znaci cak i hrvati priznaju da imaju goru ligu od nas i takodje mogu da se kladim da bi neki nasi drugoligasi pobedili hrvatske klubove iz prve lige!

haahaha sreeetnooo !!!![]()
haahaha sreeetnooo !!!![]()
Eto a hoćeš prolaz protiv Sparte.opet jedno veliko nista..Poraz od 3-1..bolje nismo ni zasluzili..kako se prodalo najbolje zvijezde a nisu dovedena adekvatna pojacanja dobro smo jos i prosli..sad treba skupiti glave gore i pokusati se domoci skupina Uefa..trebat ce nam se i zdrijeb malo pomilovati,,
Dragi moj sramota je šta BBB rade...pa vidiš da su ih izviždale ostale tribine protiv Rijeke...yebeš državu i grad gdje šačica urokanih klinaca terorizira sve i svakog...prijetnje, uvrede, promicanje nekih idiotskih vrednota (slučaj prelaska kapetana Hajduka Hrgovića u Dinamo-zamisli oni njemu zamjeraju jer je udario njihovog navijača u Ledenoj-koje pyce nevjerojatno, pijana budala preskočila ogradu i zaletila se na njih, kaj je trebo napravit?!
)...od odlaska stare garde nemaju BBB niti jedinstveno vodstvo niti neki ozbiljan stav, ali besplatni parking u centru imaju
...yebi ga klinci ne kuže da ljudi imaju važnijih briga od nogometa pa im nije Dinamo i doručak, ručak i večera i da ih savršeno boli tuki šta oni misle o ovom i onom...oće gledat tekmu i opustit se...
....ajmo malo sreće u petak......ima par dobrih igrača, vratio se Bišćan, drži obranu ko car, Mika je lud, mali Badelj cima ko Boban, Mandžukić, a sve južnoamerikance bi poslo kućama...nekakav Anderlecht i takve bi se i dalo skinut...