Ajmo probati bar biti malo realniji...barem probati ako je moguce. Daleko je Dinamo iznad konkurencije, to svi znamo, stvara najvise prilike sto znaci samo jedno, najvise se i nalazi u protivnickom sesnajstercu zar ne, a kako manje kvalitetni igraci nadomjestavaju nedostatak kvalitete? Pa agresijom. Pa ajmo sad ipak malo konkretnije. Od 7 penala, 5 su cisti kao suza, tu nema uopce spora. Dva su dvojbena.
Protiv Splita kad je Hrgovic startao na Badelja (dvojba je da li je bilo izvan ili unutar 16 metara) i ovo jucer protiv Lokomotive gdje je Dinamo vodio cisto da napomenem. Na snimci se vidi Sammir i Lokomotivin igrac kako starta koljenom. Po meni ovo je slobodna sudacka procjena, kontakta je nedvojbeno bilo e sad negdje bi to sudili, negdje ne, ja osobno to ne bi sudio ali ovdje Lokomotiva nije ostecena, e sad da li bi isti prekrsaj na drugoj strani bio sudjen? To je vec pitanje kriterija, ne tvrdim da ne bi ni da bi, no takve situacije nije bilo, no cinjenica je da je sudac to mogao svirati ali i ne, ne bi pogrijesio ni u jednom slucaju.
Sta je jos sudjeno na strani Dinama? Start Vrsaljka protiv Cibalie je trebao biti penal za Cibaliju.
No bilo je dosta odluka koje su isle i na stetu Dinama, pa cisto zbog vjerodostojnosti, ajmo i to da spomenemo.
Penali nam nisu sudjeni protiv Intera ni Zadra, a igrac Intera je udario Alispahica namjerno laktom i nije dobio crveni, protiv Zadra je bio ociti prekrsaj na Beciraju, ponisteni golovi protiv Splita i jucer Lokomotive koji su cisti kao suza i protiv Zagreba golman Zagreba rusi igraca Dinama i to je penal. Golman Zagreba dobiva zuti karton, da bi golman Zagreba nakon nekog vremena istrcao izvan 16-erca i napravio prekrsaj, sto je naravno zuti karton ali sudac pusta prednost i golman Zagreba prolazi bez iskljucenja. Dakle i to treba spomenuti...
A Dinamo je najbogatiji, najbolji i najmocniji klub u Hrvatskoj i naravno da trenutno ima poguranac, nismo mi po tome posebni nista, tako je svugdje, ali svugdje, nisam lud da pravdam neke stvari, ali Dinamo je jednostavno tisucama godina ispred konkurencije.
A i jedna nelogicnost kod tebe, spominjes sigurnih 6 bodova sa Lokomotivom a onda se zalis da su pokradeni? Nesto ovdje ne stima..ja ti preporucujem da pogledas malo njihove medjusobne oglede pa ces vidjeti da ni u ludilu nije kako ti kazes, evo pogledaj sam, nemoj reci @Slavonac laze.
Ljudi pretjerujete malo, znam da vam je Mamic uteg oko vrata, znam da mnogo toga kod nas nije posteno, znam ja sve to, ali ne pljujte i
ne podcjenjujte toliko taj Dinama, ti igraci nisu to zasluzili. Da nema ove frke oko Mamica, 99 posto ljudi bi opravdalo sve jedanajsterce koji su im dosudjeni, pa nisam ja na forumima i sa navijacima od jucer...borite se protiv Mamica ali ne mrzite Dinamo, jer Dinamo je postojao i prije a postojat ce i poslije Mamica.
A ove tvoje teorije zavjera oko Osijeka i Slaven Belupa su stvarno..teorije zavjera. I suci su ljudi i suci grijese, pa da su oni htjeli da uniste Slaven, zar ti zbilja mislis da bi Slaven pobijedio? Prika moj drag si mi ali i tebe je obuzela Mamicomanija, kao prvo jesi ti gledao tu utakmicu? Ako jesi reci mi kako je Slaven poveo? Ja cu ti reci, iz nepostojecega prekrsaja.

A da nije mozda igrac Slavena igrao rukom kod penala? Ma jesi ti uopce to gledao?
A i bas bi se Dinamo bojao Slavena, svaka njima cast, jedini ispravan klub i ponos Hrvatske, ali ajmo realno...oni Dinamo ne mogu nikako ugroziti jer nemaju tu kvalitetu.