Wodeni
Početnik
- Poruka
- 39
Zbog prirode pitanja gde muske odgovore mogu pretpostaviti, ovo pitanje upucujem devojkama.. Koliko vas je spremno da proguta spermu partnera i koliko vas uziva u tome a koliko zeli da udovolji dragom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Inco, ti uvek nudis diplomatsko resenjeIncognito:e ja cu prokomentarisati...
vec se raspravljalo o tome 'na siroko' i doslo se do zakljucka da je to samo individualna stvar... ali devojke, obratite paznju: semena tecnost je jako bogata vitaminom E i vrlo je niskokaloricna... Tako da to i nije bas beskorisno
Spermom do vitke linije i lepog tena!![]()
Obelezio sam greske crveno...*Mihal*:Po mom misljenju malo koja devojka je spremna na takvo nesto. Ako to uradi, to samo daje do znanja partneru da ima stoprocentno poverenje u njega i svoje celokupno poverenje nudi njemu. Dakle prava ljubav...
Ma, cuvaju liniju...Incognito:Zivot na usta ulazi!!! ... Medjutim, neke devojke ga radije ispljunu nego sto ga progutaju :? ...
![]()
lady me:Hvala Incognitu na savetu nego... jel ti to iz iskustva?![]()
Incognito:E sad, posto nemam probleme sa tenom a volim visokokaloricnu hranu, to znaci da ja to nikad necu probati... Ali dame koje paze na svoj ten i liniju ne bi trebale da se ustrucavaju![]()
Gazdarica:I sad ja opet da pricam o tome kako gutam..?![]()
lady me:Incognito:E sad, posto nemam probleme sa tenom a volim visokokaloricnu hranu, to znaci da ja to nikad necu probati... Ali dame koje paze na svoj ten i liniju ne bi trebale da se ustrucavaju![]()
Pa, dovoljno je da svoju damu poljubis nakon toga ... mislim, nije valjda da ti se gadi da je nakon toga ljubis?![]()
Mislis, cuti i gutaj...?JOVANA77:Gazdarica:I sad ja opet da pricam o tome kako gutam..?![]()
cuti.....vidis da i ja cutim:wink:
lady me:Pa, dovoljno je da svoju damu poljubis nakon toga ... mislim, nije valjda da ti se gadi da je nakon toga ljubis?![]()
Gazdarica:Mislis, cuti i gutaj...?JOVANA77:Gazdarica:I sad ja opet da pricam o tome kako gutam..?![]()
cuti.....vidis da i ja cutim:wink:
![]()
Incognito:lady me:Pa, dovoljno je da svoju damu poljubis nakon toga ... mislim, nije valjda da ti se gadi da je nakon toga ljubis?![]()
Mislio sam na redovno konzumiranje iste kao zamene za obrok... Naravno da mi se ne gadi, zasto bi?
u tom slucaju, evo ja delim svoj eliksir ne bih li pomogao lepim devojkama da ostanu lepe...Incognito:e ja cu prokomentarisati...
vec se raspravljalo o tome 'na siroko' i doslo se do zakljucka da je to samo individualna stvar... ali devojke, obratite paznju: semena tecnost je jako bogata vitaminom E i vrlo je niskokaloricna... Tako da to i nije bas beskorisno
Spermom do vitke linije i lepog tena!![]()
Incognito:ccc... ti bi odmah da profitiras...
A evo ozbiljnog odgovora: Niko jos nije umro od sperme, a mnoooooooooooogi su se preporodili![]()