Добро дошли
Buduća legenda
- Poruka
- 27.853
Буди уздржан!Nego ja imam moralnu dlemu šta da glasam?
ne znam Veljovića, ne znam Dačića, ne znam Dikića
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Буди уздржан!Nego ja imam moralnu dlemu šta da glasam?
ne znam Veljovića, ne znam Dačića, ne znam Dikića
Mnogi pripadnici Zandarmerije su ogrezli u kriminal i nasilnicko ponasanje. Ova odluka je sklanjanje problema pod tepih ako je ne prate masa krivicnih prijava protiv barem nekoliko desetina pandura iz Zandarmerije.
Najjace od svega je sto ovaj Dikic ima obraz da bilo sta izjavljuje u javnosti.
Разрешен Братислав Дикић
![]()
http://srbin.info/2013/07/razresen-bratislav-dikic/
Издајници сменише Дикића.
mito, kog bi ti meto za sefa policije da mozes a kog za ministra vojnog?
ljudi.....i treba da ga smene i da se raspusti i reorganizuje žandarmerija......malo malo te neki žandar učestvovao u nekoj plački....ubistvu.....bahatom ponašanju......šta je bre to......jel to policija ili leglo napaljenih idiota koji tripuj u da su kriminalci......
Žandarmerija je kriminalna organizacija koju su stvorili Đinđić i ekipa posle 5.oktobra da štiti njihove mutne poslove i da brani režim od naroda . Ako se pogleda istorijat Žandarmerije od 2002. naovamo vidi se da je ona mahom tukla Srbe , a štitila pedere, Šiptare , Cigane-ubice (selo Jabuka) i sl .
Da ima pameti i poštenja , Žandarmeriju bi trebalo rasformirati , međutim pošto nema ovo su samo unutar-mafijaške borbe oko toga ko će je kontrolisati kao silu protiv svojih protivnika .
Не лупетај - ГЕНЕРАЛ ДИКИЋ ЈЕ УХАПСИО ЛЕГИЈУ..... заиста верујете да ће расформирање жандармерије да вам помогне - ПА ДИЋИ ЋЕ СЕ НАРОД КУКОМ И МОТИКОМ ПА ЋЕ ВАМ ј***** матер......![]()
Очигледно је да је ДИКИЋ МУЊЕВИТО СМЕЊЕН ЗА НЕШТО ЗА ШТА УОПШТЕ НЕ МОЖЕ БИТИ ОДГОВОРАН ЈЕР ОСУМЊИЧЕНИ ПОЛИЦАЈАЦ ЗА ЗЛОЧИН УБИСТВА ИМА СВОГ КОМАНДАНТА КОЈИ НИЈЕ СМЕЊЕН .......а осим тога он је само осумњичен а не и осуђен... лично мислим ДА ЈЕ ОВИМ НАШИМ ВЕЛЕИЗДАЈНИЦИМА СТИГЛА СТРОГА НАРЕДБА ДА ГА УКЛОНЕ ЗАТО ШТО ЈЕ ПОМЛАТИО ОНЕ ШИПТАРЕ ШТО СУ КРАЛИ ДРВА......НА ШТА НИ КФОР НИ ЕУЛЕКС ДО САДА УОПШТЕ НИСУ ХТЕЛИ ДА РЕАГУЈУ НИТИ ДА СЕ ОГЛАСЕ - КАО ДА КРАДУ ШУМЕ ЗАЈЕДНИЧКИ... А ДИКИЋ ИМ ЈЕ ДОАКАО...
Bez namere da branim bilo koga, narocito o policiji, pa jos specijalcima, imam lose misljenje, ali ako je za ovo odgovoran Dikic, slazem se da treba da lete i Veljovic i ministar UP.
A tek kako bi trebalo da je leteo Obradovic za one testove - istog sekunda, i to da ga pokopaju da mu se za ime vise ne cuje.
Nego da nisu ovog Dikica smenili sto su isprangijali one Sipose pre neki dan? Mada bih ga ja smenio zato sto nijedan nije ubijen - kada se puca u takvim situacijama nema promasivanja. A oni ranise 6, tj. ispromasivase se...
Sto nije razresio duznosti burazera i mafiju u Nisu ?
Nije njemu ovo prvo "sranye", zato je i smenjen.
S*rem se u bilo sta sto nije sposobno da nastavi bez jednog coveka.
Srbi i njhovo shvatanje sistema, bez ovog nema zandarmerije, bez onog nema drzave, bez onog nema zvezde, itd.![]()
Невини Дикић.
Питам се како је тако препоштен и просрпски оријентисан био командант жандармерије и у време БоТе и пре тога, а за све време Вељовићевог слугерањства западу.
Невини Дикић.
Питам се како је тако препоштен и просрпски оријентисан био командант жандармерије и у време БоТе и пре тога, а за све време Вељовићевог слугерањства западу.
Не лупетај - ГЕНЕРАЛ ДИКИЋ ЈЕ УХАПСИО ЛЕГИЈУ..... заиста верујете да ће расформирање жандармерије да вам помогне - ПА ДИЋИ ЋЕ СЕ НАРОД КУКОМ И МОТИКОМ ПА ЋЕ ВАМ ј***** матер......![]()
Legija , kakav god da je bio , ipak je branio srpski narod u ratovima 90-ih . Dikić nije nikakav general nego običan razbojnik (isto kao i njegov šef Veljković) . Dikić je izvodio svoje džandare da biju narod kad je protestovao na administrativnoj granici , štitio je pederske parade , ciganske ubice i.t.d. To su njegova dela .