bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 27.704
Dosadne li teme.
Na ovoliko strana nista.
Na ovoliko strana nista.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da jednu temu treba posvetiti avovskoj estetici. Turiti one silikone u gubice, to je lepo. Drugačije od toga je ružno.
Pazi i situaciju u Siriji, Rusi ih pobili milion dok se nisu domogli vlasti, ovi im opet ostavljaju vojne baze tj. sve ce biti kao i do sada iako je prelazna vlada formirana.Naprotiv, studenti traže hapšenje odgovornih
Saučesnici misle da će moći da tegle do zastarelosti.
Pametnom dostaNe pominju Kineze nego samo korupciju.
Mislim da za Siriju studenti ne traže ništa.Pazi i situaciju u Siriji, Rusi ih pobili milion dok se nisu domogli vlasti, ovi im opet ostavljaju vojne baze tj. sve ce biti kao i do sada iako je prelazna vlada formirana.
Eto koliko se iskreno traze odgovornosti.
I sirijski pobunjenici su nesto studirali, zatim imamo i talibane koji su po definiciji studenti tj. taliban na njihovom jeziku znaci student.Za Siriju studenti ne traže ništa.
Što nas odvlači od teme hapšenje odgovornih za korupciju i kriminal ovde.I sirijski pobunjenici su nesto studirali, zatim imamo i talibane koji su po definiciji studenti tj. taliban na njihovom jeziku znaci student.
Rekao da uzasno izgleda i da ce da smrsa, sise su samo jos vise dosle do izrazaja.Mislim da jednu temu treba posvetiti avovskoj estetici. Turiti one silikone u gubice, to je lepo. Drugačije od toga je ružno.![]()
Pa analogija je jasnaŠto nas odvlači od teme hapšenje odgovornih za korupciju i kriminal ovde
Ne ti ćaci studenti.Pa analogija je jasna
- Rusi ih ubijali toliko godina oni sad ne traze da im napuste zemlju.
- Studenti se toliko bore protiv korupcije a kad bi dosli na vlast ne bi uhapsili nikog.
Oni pravi ne bi nista uradili. Ako sirijski narod ne moze uz tolike zrtve kako bi i zasto bas nasi lezilebovici. Hoces reci da ni taj narod nije pravi?Ne ti ćaci studenti.
Oni drugi, pravi studenti
Ne znam šta traži Sirija.Oni pravi ne bi nista uradili. Ako sirijski narod ne moze uz tolike zrtve kako bi i zasto bas nasi lezilebovici. Hoces reci da ni taj narod nije pravi?
Kinezi koji su rekonstruisali nadstresnicu nisu korumpirani i kriminalni nego lose rade to cime se bave. Poznato je da su i ostale stanice do Subotice fals napravljene.Ne znam šta traži Sirija.
Govorimo o ovoj našoj deci koja traže hapšenja ovde za korupciju i kriminal.
Bila ministarka ali ne za saobracaj i infrastrukturu, ona treba da odgovara za promovisanje "vakcina".Ne znam šta traži Sirija.
Govorimo o ovoj našoj deci koja traže hapšenja ovde za korupciju i kriminal.
Mislim da je Kisićka bila ministarka u vreme rekonstrukcije nadstrešnice.
Imala bi ona za još ponešto da odgovara jel da?
I tadašnji/sadašnji ministar Dr Lončar, jel tako?
Ne verujem, treba to ipak da nadležne službe utvrde.Kinezi koji su rekonstruisali nadstresnicu nisu korumpirani i kriminalni nego lose rade to cime se bave. Poznato je da su i ostale stanice do Subotice fals napravljene.
Mislim da je baš bila za građevinarstvoBila ministarka ali ne za saobracaj i infrastrukturu, ona treba da odgovara za promovisanje "vakcina".
Kineze je angazovala ova vlast, to je isto njihova odgovornost kako god da se okrene.Kinezi koji su rekonstruisali nadstresnicu nisu korumpirani i kriminalni nego lose rade to cime se bave. Poznato je da su i ostale stanice do Subotice fals napravljene.
A Rusi su pobili milione Sirijaca, red bi bio da bar jedan general odgovara za zlocine.
Ima mnogo svedoka koliko su stanice lose ali nadlezni kriju tu cinjenicu od javnosti.Ne verujem, treba to ipak da nadležne službe utvrde.
Ma jok, ona je bila za boracka prava, porodice.....to je bio Toma Mona a pre njega Zoka.Mislim da je baš bila za građevinarstvo
A koga cemo drugog da angazujemo, Arape?Kineze je angazovala ova vlast, to je isto njihova odgovornost kako god da se okrene.
Studenti traže hapšenje odgovornihIma mnogo svedoka koliko su stanice lose ali nadlezni kriju tu cinjenicu od javnosti.
Oni veruju da je korupcija odgovorna za sta nema nikakvih pokazatelja.Studenti traže hapšenje odgovornih
Može Kineze, al da ne angažuju fuš proizvođačeA koga cemo drugog da angazujemo, Arape?
ImaOni veruju da je korupcija odgovrona za sta nema nikakvih pokazatelja.
Sto su unistili nase firme i kompanije, nekada smo gradili po svetu a sad nam trebaju Kinezi i Turci?A koga cemo drugog da angazujemo, Arape?