Gotov je

Naprotiv, studenti traže hapšenje odgovornih
Saučesnici misle da će moći da tegle do zastarelosti.
Pazi i situaciju u Siriji, Rusi ih pobili milion dok se nisu domogli vlasti, ovi im opet ostavljaju vojne baze tj. sve ce biti kao i do sada iako je prelazna vlada formirana.
Eto koliko se iskreno traze odgovornosti.

I sirijski pobunjenici su nesto studirali, zatim imamo i talibane koji su po definiciji studenti tj. taliban na njihovom jeziku znaci student.
Što nas odvlači od teme hapšenje odgovornih za korupciju i kriminal ovde.
Od Kisićke i Kona, preko svih državnih organa koji su maltretirali građane uvođenjem neustvnog vanrednog stanja pa redom od pljačke zlata, do ovih novijih događaja

Oni pravi ne bi nista uradili. Ako sirijski narod ne moze uz tolike zrtve kako bi i zasto bas nasi lezilebovici. Hoces reci da ni taj narod nije pravi?
Ne znam šta traži Sirija.
Govorimo o ovoj našoj deci koja traže hapšenja ovde za korupciju i kriminal.

Mislim da je Kisićka bila ministarka u vreme rekonstrukcije nadstrešnice.

Imala bi ona za još ponešto da odgovara jel da?
I tadašnji/sadašnji ministar Dr Lončar, jel tako?

Kinezi koji su rekonstruisali nadstresnicu nisu korumpirani i kriminalni nego lose rade to cime se bave. Poznato je da su i ostale stanice do Subotice fals napravljene.

A Rusi su pobili milione Sirijaca, red bi bio da bar jedan general odgovara za zlocine.

Mislim da je Kisićka bila ministarka u vreme rekonstrukcije nadstrešnice.

Imala bi ona za još ponešto da odgovara jel da?
I tadašnji/sadašnji ministar Dr Lončar, jel tako?
Bila ministarka ali ne za saobracaj i infrastrukturu, ona treba da odgovara za promovisanje "vakcina".

Kinezi koji su rekonstruisali nadstresnicu nisu korumpirani i kriminalni nego lose rade to cime se bave. Poznato je da su i ostale stanice do Subotice fals napravljene.

A Rusi su pobili milione Sirijaca, red bi bio da bar jedan general odgovara za zlocine.
Kineze je angazovala ova vlast, to je isto njihova odgovornost kako god da se okrene.

Back