- Poruka
- 6.538
A, taj Veljović, jel on ima ikakvu odgovornost, za bilo šta? Pa zar nije on direktor?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A, taj Veljović, jel on ima ikakvu odgovornost, za bilo šta? Pa zar nije on direktor?
Ал Банди ,зато сам и постављао она питања о Полицијској Академији,кадровској политици и слична.Жандармерија је уведена,ако се сетимо,управо као нова форма која је требало да ЈСО који је остао из старог режима.Какав је то систем у коме је могуће понављање истог типа проблема и чија би то требало да буде одговрност,чак и ако се би смо се сложили са твојим прилично тенденциозним генерализацијама?
Приметио сам да тек твоја генерализација баш стоји,ено растурише и Америку и све западне земље ни камен на камену није остаоније проблем у систему него у неквалитетном људском фактору
наиме, ако Србину даш Америку на недељу дана,
до ујутру би је упропастио са комбинацијама
Ал Банди ,зато сам и постављао она питања о Полицијској Академији,кадровској политици и слична.Жандармерија је уведена,ако се сетимо,управо као нова форма која је требало да ЈСО који је остао из старог режима.Какав је то систем у коме је могуће понављање истог типа проблема и чија би то требало да буде одговрност,чак и ако се би смо се сложили са твојим прилично тенденциозним генерализацијама?
није проблем у систему него у неквалитетном људском фактору
наиме, ако Србину даш Америку на недељу дана,
до ујутру би је упропастио са комбинацијама
Није он ту једини, сви високи официри пливају у тим варијантама.. Само се с времена на вријеме неко удави..![]()
И баш сирома Дикић да се удави.
Мора да је то зато јер је Србенда и јер је пре неки дан растерао Шиптаре на буљуке док су нам крали шуму.
Ма как'и...поделили плен, попили раџу и свако својој кући !Шта ли се догодило с'Шиптари ?....да их нису само разоружали / успут покупили шлајпике / и......пустили их.....по наређењу .... одозго ???!
Ista stvar je bila sa njihovim "prethodnicima " iz JSO , dok je bilo borbe i ratova u BiH i na Kosovu ,iako kontroverzni ipak je od njih država i narod imala kakve takve koristi i zasluge , pogotovo u borbi sa teroristima na Kosovu, kako su ratovi neslavno završni, a Srbiji "potkresana krila " ,oni su se okrenuli raznim vidovima kriminala po samoj Srbiji i znamo kako se sve završilo ,a isto su za himnu imali onu novomoponovanu pesmicu iz Šotrine turbo-folk limunade "Hriste Bože " , nešto slično kao ova Dick-ićeva zakletva , a glavni posao im je bio da diluju drogu , organizuju likvidacije , reketiraju,vrše nedozvoljene uticaje na vlast ,ucene , kidnapovanja ... i na kraju i počine najviši andidržavni akt .
Tako isto i ovi se zaklinju na Kosovo i Boga , a reketiraju i ubijaju ljude po Srbiji ,pa ih posle flambiraju u automobilima ,mlate iste te Srbe sa Kosova na administrativnim prelazima ,čuvaju Tadićev i sada Vučićev režim kao zenicu oka svoga , ponašaju se osiono i bahato , a naravno od Kosova ni K nisu videli ,niti će još sto godina ,osim kao turisti .
Не разумеш те људе. Они и кад дилују, рекетирају и убијају мисле на Косово, Бога и Србију и у неку руку то и раде због Косова, Бога и Србије.
Такви су то људи, стамени, а не неке сисице.
Мито, одувек си био врло глуп човек. И сад си такав. Не покушавај да разумеш било шта што напишем и уштеди себи труд и главобољу, то ти је мој савет.
Vreme će pokazato da li su samo krali šumu ili je i nešto drugo u pitanju!!!И баш сирома Дикић да се удави.
Мора да је то зато јер је Србенда и јер је пре неки дан растерао Шиптаре на буљуке док су нам крали шуму.
Pripadnici Policijske akademije i dalje postoje i rade svoj posao na najbolji mogući nači, mnogo bolje od većine za koje su vezane razne afere!!!А шта је са њим?Ухапшен је ,судиће му се и ако му се диокаже то зверско убиство,робијаће.Али шта је са чувеном Полицијском Академијом којом се толико махало.Шта је са кадровском политиком и врло строгим решетањима ПРЕ примања у службу, било у полицији или жандармерији, шта је са свим питањима везаним за корупцију,некомпетентност и тако даље.
Овде је питање да ли је оптужени припадник жандармерије само изговор за решавање неких других, политичких потеза.
Nije sigurno neko iz SANU!Himna je jedan od glupljih tekstova sto sam ikad procitao.
Tu mislim na onaj prvi deo "Bez Kosova ...."
Ko je uopste pisao taj tekst ?
Академију сам поменуо пошто се спекулише да ће тамо да пошаљу Дикића као предавача.Pripadnici Policijske akademije i dalje postoje i rade svoj posao na najbolji mogući nači, mnogo bolje od većine za koje su vezane razne afere!!!
Molim samo da ne mešate Policijsku akademiju i veštačku keaturu zapada Kriminalističko policisjku akademiju koja postoji od pre par godina!!!
Komandant odreda žandarmerije u kraljevu je oficir po vokaciji! Ali kako Dikić ne može da pazi na postupke svakog pripadnika žandarmerije tako i komandant odreda u Kraljevu moje u mogućnosti da uradi isto. Ovaj tragičan događaj je bio samo povod za smenu Dikića, a uzrok je sve ono što se predhodnih meseci vezivalo za njegovo ime!!!
Oni hoće da ga pošalju na Kriminalističko policisjku akademiju, a ne na Policijsku akademiju! Razlika je ogromna, napisao sam u predhodnoj poruci!Академију сам поменуо пошто се спекулише да ће тамо да пошаљу Дикића као предавача.
Знам на ту сам Академију и мислио,пошто је ова о којој ти причаш укинута.Ја само не знам коме припада то једногодишње школовање за жандармерију.Мој комшија се спрема за јесен да проба да положи пријемни,али није знао да ми каже ништа поближе.Oni hoće da ga pošalju na Kriminalističko policisjku akademiju, a ne na Policijsku akademiju! Razlika je ogromna, napisao sam u predhodnoj poruci!
Policijska akademija je ukinuta, kao trn u oku uredjivačima naše društveno političkog i obrazovnog sistema, a umesto nje osnovana smešna i sarkastična tvorevina kojoj su dali ime Kriminalističko policijska akademija čije je sedište u objektima nekadašnje Više škole unutrašnjih poslova u Zemunu!!!
Pripadnici Policijske akademije i dalje postoje i rade svoj posao na najbolji mogući nači, mnogo bolje od većine za koje su vezane razne afere!!!
Molim samo da ne mešate Policijsku akademiju i veštačku kreaturu zapada Kriminalističko policisjku akademiju koja postoji od pre par godina!!!
Komandant odreda žandarmerije u kraljevu je oficir po vokaciji! Ali kako Dikić ne može da pazi na postupke svakog pripadnika žandarmerije tako i komandant odreda u Kraljevu moje u mogućnosti da uradi isto. Ovaj tragičan događaj je bio samo povod za smenu Dikića, a uzrok je sve ono što se predhodnih meseci vezivalo za njegovo ime!!!