Sceka222
Obećava
- Poruka
- 66
Ne bi bilo lose da se malo vise informises o Diabetes-u tip 1! U svakom slucaju ne moze se preneti ne samo poljupcem nego ni polnim odnosom ma kakav bio, rukovanjem, kijanjem... Jednostavno nije zarazna bolest. U principu i nije bolest onako kako bolest vecina naroda tretira, najbolje je da svatis da je u njenom organizmu (telu) doslo do poremecaja u radu jednog organa koji prirodno luci insulin po potrebi (kod tebe taj organ radi tako sto luci insulin u zavisnosti od potrebe koja je uzrokovana unosom namirnica) tako da ona sad mora sama to da regulise uzimanjem insulina povremeno i tako nadoknadjuje rad tog organa. Znaci, prakticno je potpuno zdrava osoba i tako je tretiraj, narocito u odnosu sa njom koji treba da bude kao da i nema Diabetes. Sama ce ti reci, upozoriti te, na potrebe koje ona ima, potrebe koje nisu teske niti predstavljaju prepreku za bilo kakav nacin zivota koji vodi/vodite. U svakom slucaju bi bilo najmanje lepo od tebe da se informises a obzirom da koristis Internet nece ti biti tesko da se cak i detaljno informises o svemu. Kada malo vise saznas bice ti jasna reakcija neverice sto si pitao za poljubac.Trazio sam odgovor na ovo moje pitanje, ali ga nisam nasao. Moja devojka je dijabeticar tipa 1 i zanima me da li se dijabetes moze preneti ljubljenjem?![]()

I slobodno pitaj, samo ne ocekuj da neko dezura pored kompjutera i samo ceka da odgovori! Imaj strpljenja i dobices sve odgovore!

Pozdrav!
Poslednja izmena: