Reefer
Danas postoji više lekova na bazi tradicionalne istočne medicine koji imaju veliki procenat uspešnosti kod tipa 2. To nije slučaj sa tipom 1 koji se u okvirima današnje medicine ne leči.
Da , tacno je da imaju procenat SAMO snizavana nivoa secera u krvi i krece se od maksimalno 10-20 posto efekat dijelovanja ali to je zanemarivo.
Recimo najpoznatija klinika za lijecenje dijabetesa tradicionalnom medicinom je klinika Madras u Indiji, ali njen efekat lijecenjaje trideset posto to je zanemarivo na visinu nivoa secera u krvi ,A nije dijabetes samo snizavanje nivoa secera. Ne postoji proizvod kod njih da moze da kontrolise-izljeci predkomna stanja-komna, nizak secer ispod 1 mmol da vrati u normalu , ili proizvod kod oscilirajuceg secera, ili proizvod kod hiper glikemije predkomnih -komnih stanja da kontrolise tako visok secer, ili da vrsi regeneraciju beta celija.
Porast dijabetesa recimo u tim zemljama na godisnjem nivou je alarmantan preko 12 posto na broj stanovnika. a tako je i u Kini...
A tek u Evropi je katastrofa i oni imaju proiizvode a ima ih i ovdje kod nas njihov je efekat zanemariv, prodaju se reklamiraju se znam to.
Oni nemaju proizvod recimo da mogu da lijece dijabetes 2 Samo biljnim lekom bez UPOTREBE LIJEKOVA standardne medicine[za mene je to biljni proizvod i lijek.A poznato je kakve posledice ostavljaju lekovi standardne medicine za dijabetes, recimo neki su zabranjeni u Eu i Americi
Sto se tice dijabetesa 1 moje je misljenje da je i on izljeciv i moze se kontrolisati tradicionalnom medicinom.
Jedino NIJE izljeciv ukoliko je doslo do ostecenja hipofize.
Recimo ukoliko se uradi c-peptid nalaz tacno se moze odrediti, procjeniti dalji tok lijecenja,pankreas b celije kao i jetra imaju mogucnost regeneracije,
Sve zavisi koliki je postotak ostecenja pankreasa.Da bih se organizam endokrini normalizovo.
Ako su te bilo koje zemlje efikasne u lijecenju diabetesa zasto je kod njih porast dijabetesa jako velik[a ne da neko reklamira tudje proizvode imamo mi sve samo nemamo pameti poneki
Nekome ce ovo izgledati suludo , da neko lupa, da se igra tudjim problemima ali je to istina.A istinu je tesko dokazati
Zato kazem lecijo sam ljude samo preko preporuka da ne bih bio nadriljekar ili sukob s institucijama zato sve sto napisem to je iz prakticnog dela lijecenja osoba od dijabetesa.Valjda ce dati Bog pa cu moci reci javno. I pisacu