најбоље тако, а не да сам себи укидаш терапију.Узео сам јутрос упут.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
најбоље тако, а не да сам себи укидаш терапију.Узео сам јутрос упут.
Пази ово. Када сам имао 144 кг. јутарњи шећер пре оброка је био 8-9 а сада када имам 120 кг је 10 до 11. Где је ту логика. Па ваљда ако сам смршао треба да буде мањи.не разумем се ни мало, али ми је логично да си у контакту са др
док ти се терапија не погоди.
знам, у Србији логика није јача страна, ал ајд.. шетање до бесвести нам не гине.![]()
ко каже да треба, ако немаш активности.Пази ово. Када сам имао 144 кг. јутарњи шећер пре оброка је био 8-9 а сада када имам 120 кг је 10 до 11. Где је ту логика. Па ваљда ако сам смршао треба да буде мањи.
Osoba koja mrsavi sa nekim suplementima,takozvanim "Slim",mogu da izgube i,i da umanje imunitet,tako da moze da dodje do porasta raznih problema u organizmu.Пази ово. Када сам имао 144 кг. јутарњи шећер пре оброка је био 8-9 а сада када имам 120 кг је 10 до 11. Где је ту логика. Па ваљда ако сам смршао треба да буде мањи.
Cuo sam nesto da ima nekih elemenata,koji tope masnocu i salo u organizmu,ali nisam saslusao do kraja o cemu se radi.Kod men u komsiluku ima covek koji je bio veoma debeo,ali se dobro kretao.medjutim smlati ga dijabetes i kako je poceo sa insulinom,covek se i vise nego prepolovio,ali ima problema sa prosirenim venama,na nogama.Људи.....примам два пута инсулин дневно. Неко ми каже да ћу почети од њега да мршам. Зашто се мрша од инсулина ?
Znaci burek i pljeske i dalje moguЉуди.....примам два пута инсулин дневно. Неко ми каже да ћу почети од њега да мршам. Зашто се мрша од инсулина ?
Па за који К.....примам инсулин ако не смем једном дневно да једем !Znaci burek i pljeske i dalje mogu
ел ти то нас зезаш?Па за који К.....примам инсулин ако не смем једном дневно да једем !![]()
To pretpostavljam, mislis da se nakrkas. Moze, ali posle izmeri secer, i ako je otisao gore, udari jos jedan insulin....Па за који К.....примам инсулин ако не смем једном дневно да једем !![]()