acivi
Ističe se
- Poruka
- 2.749
Ako imas azbox, onda bi trebalo da mozes cs da koristis, samo neznam dal to hoces, ajde izlozi mi problem na poruku 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav!
Imam jedno pitanje?
Imam risiver OPTICUM 7100c pa da li jos mogu nekako pratiti i dalje Digi-tv preko kompa sa Internetom i RS kablom i kako to ide ili ne mogu nekako osim sa Dreamboxom?
Molim odgovorite mi!
Hvala puuno!!!
zasad je tako kako je iskreno za 390din nemoze covek da ocekuje sve i svasta a nemoj da zaboravis da je tu i ekskluziva na pojedine kanale znas vec ko je ima
nadam se nekim novinama uskoro a bice ih po nekim izvorima al dok ne bude bilo ostaje ono sto trenutno ima za srbiju naravno i digisport
pozzz
Otkad je digisport u ovom paketu?Skoro sam skenirao i ne može da se gleda.
Za 390 din (ja plaćam 580 sa HBO paketom) niko i ne traži nešto više ali isto tako nije problem da se već jednom smiluju i da nam ponude nešto osim tih buđavih paketa (osim HBO) i da plaćamo i više samo neka se više pokrenu.Godinama su kao uvenulo cveće u žardinjeri - totalno mrtvi.
Te slobodne kanale ja stvarno mislim da ni mađari,bugari,rumuni,slovaci i ostali ne gledaju jer su odvratno teške gluposti.
niko i ne traži nešto više ali isto tako nije problem da se već jednom smiluju i da nam ponude nešto osim tih buđavih paketa (osim HBO) i da plaćamo i više samo neka se više pokrenu.Godinama su kao uvenulo cveće u žardinjeri - totalno mrtvi.
Te slobodne kanale ja stvarno mislim da ni mađari,bugari,rumuni,slovaci i ostali ne gledaju jer su odvratno teške gluposti.
u kom paketu se nalazi "digisport" ? jel u "HU" ili u "HU plus" ?nisam mislio da je digisport u osnovnom paketu vec da radi u dodatnom paketu koji kosta + 60din
sto se tice ostalog znas i sam kakvih prepreka imaju nadam se da ce da se sve to sredi ubrzo
u kom paketu se nalazi "digisport" ? jel u "HU" ili u "HU plus" ?
Pokrenuli su se ali idu unazadisto to i ja planiram da uradim sa digijem vec mi je muka od njih nisu se pokrenuli 2 god.
Digi tv:kodiran kanal CT24
Međunarodna satelitska platforma Digi TV opet ima problem sa Češkom Televizijom (CT)jer je informativni kanal CT24 ponovno kodiran mada je prema ugovoru ovaj kanal trebao raditi slobodno-FTA.Kanal CT24 je bio kodiran još jednom i to polovinom prošle gidine. Nakon pritužbe od strane čelnika ove televizije ponovno je otkodiran.Tehnički parametri:Intelsat 10-02 (1 ° W), freq 12,687 GHz, pol V, SR 27500, FEC 3 / 4, DVB-S/QPSK.Na poziciji 0,8°W / 1°W CT24 je dostupan nekodirano i na transponderu platforme UPC Direct na satelitu Thor 6 (freq 12,073 GHz, pol V, SR 28000, FEC 7/8)
cena je nima mozda mala ali ni u rumuniji nije veca a mnogo je bolja ponuda i jos nesto sa malom doplatom mogu da se uzmu jos dva risivera za jos dva tv-a u kucizasad je tako kako je iskreno za 390din nemoze covek da ocekuje sve i svasta a nemoj da zaboravis da je tu i ekskluziva na pojedine kanale znas vec ko je ima
nadam se nekim novinama uskoro a bice ih po nekim izvorima al dok ne bude bilo ostaje ono sto trenutno ima za srbiju naravno i digisport
pozzz
cena je nima mozda mala ali ni u rumuniji nije veca a mnogo je bolja ponuda i jos nesto sa malom doplatom mogu da se uzmu jos dva risivera za jos dva tv-a u kuci
DigiTV ima mnogo bolju ponudu od ovih.