Digitv u Srbiji

Jeste to je card sharing, potreban ti je Dreambox i internet konekcija. Onda nađeš nekog CS provajdera, u zavisnosti šta želiš da gledaš DIGI , TOTAL... I CS se plaća, ako nemaš šta da ponudiš u razmenu.

DIGI JE DOWN! SVI KANALI KORISTE SAMO N3! Dakle, dosao je kraj piratskom gledanju ( bar preko offline emulatora).

00640167442682804240.jpg

Poslednja izmena:
Da ne budem dosadna, pitanje za Danijela i ostale eksperte -
Koliko po vašim procenama će se čekati da se razbije N3. Molim za iskren odgovor bez onog "pa ne znam...neće nikad i ostali fazoni"

Drugo - nedavno sam bila kod rođake u bosni (ona mi je nabavila Opticum 4000) i na njenom istom takvom Opticumu ona u meniju ima gomilu nekih kanala dok recimo ja nemam uopšte ni pola od onog što sam videla kod nje.
Ona mi kaže da je svoj risiver nosila u servis pre par meseci gde ga je i kupila i pretpostavlja da su joj tamo to ubacili.
Da li je to neki softver i kako da ja to odradim (ako mogu) samostalno ?
Ima te li neku preporuku ili neko drugo rešenje ?

Da ne budem dosadna, pitanje za Danijela i ostale eksperte -
Koliko po vašim procenama će se čekati da se razbije N3. Molim za iskren odgovor bez onog "pa ne znam...neće nikad i ostali fazoni"

Drugo - nedavno sam bila kod rođake u bosni (ona mi je nabavila Opticum 4000) i na njenom istom takvom Opticumu ona u meniju ima gomilu nekih kanala dok recimo ja nemam uopšte ni pola od onog što sam videla kod nje.
Ona mi kaže da je svoj risiver nosila u servis pre par meseci gde ga je i kupila i pretpostavlja da su joj tamo to ubacili.
Da li je to neki softver i kako da ja to odradim (ako mogu) samostalno ?
Ima te li neku preporuku ili neko drugo rešenje ?

da nebi nagadjali posto je ovo igra macke i misa sto se tice n3 kodiranja moje misljenje je da nece biti bas skoro jer evo digital+ i premiere odnosno sad skynemacka su jedan je vise od godinu dana u n3 a ovaj drugi mozda isto toliko i nema naznaka za nekim vidom piratskog gledanja odnosno pametne karte za te pakete tako da ko zna videcemo vreme ce pokazati nece ni sam kudelski dozvoliti to a ni oni koji to rade nece dozvoliti odmah da se to objavi vec ce sigurno dobro profitirati na tome

ako je piratsko onda je besplatno... i digi sam gledao full naravno besplatno... tehnologija toliko napreduje da mi ne pada na pamet da plaćam neke pakete koji su papreni kada ih mogu imati besplanto...

Ko kaze da ja placam? A to sto kazes besplatno na kljuceve.... verovatno ne znas da bulsatcom ne radi preko offline emulatora na vecini risivera....

Naravno da znam, ja nisam ni rekao da gledam preko kljuceva? Iz kog mog posta si to video? Digi jesam gledao na taj nacin , Bulsat gledam drugacije.
Sve je to nebitno kako se i na koji način gleda, bitno je da je besplatno( pod tim podrazumevam da ne plaćam ništa a gledam full paket).

Back