Digitv u Srbiji

Pozdrav!
Imam jedno pitanje?
Imam risiver OPTICUM 7100c pa da li jos mogu nekako pratiti i dalje Digi-tv preko kompa sa Internetom i RS kablom i kako to ide ili ne mogu nekako osim sa Dreamboxom?
Molim odgovorite mi!
Hvala puuno!!!

zasad je tako kako je iskreno za 390din nemoze covek da ocekuje sve i svasta a nemoj da zaboravis da je tu i ekskluziva na pojedine kanale znas vec ko je ima
nadam se nekim novinama uskoro a bice ih po nekim izvorima al dok ne bude bilo ostaje ono sto trenutno ima za srbiju naravno i digisport ;)
pozzz

zasad je tako kako je iskreno za 390din nemoze covek da ocekuje sve i svasta a nemoj da zaboravis da je tu i ekskluziva na pojedine kanale znas vec ko je ima
nadam se nekim novinama uskoro a bice ih po nekim izvorima al dok ne bude bilo ostaje ono sto trenutno ima za srbiju naravno i digisport ;)
pozzz

Otkad je digisport u ovom paketu?Skoro sam skenirao i ne može da se gleda.
Za 390 din (ja plaćam 580 sa HBO paketom) niko i ne traži nešto više ali isto tako nije problem da se već jednom smiluju i da nam ponude nešto osim tih buđavih paketa (osim HBO) i da plaćamo i više samo neka se više pokrenu.Godinama su kao uvenulo cveće u žardinjeri - totalno mrtvi.
Te slobodne kanale ja stvarno mislim da ni mađari,bugari,rumuni,slovaci i ostali ne gledaju jer su odvratno teške gluposti.

Otkad je digisport u ovom paketu?Skoro sam skenirao i ne može da se gleda.
Za 390 din (ja plaćam 580 sa HBO paketom) niko i ne traži nešto više ali isto tako nije problem da se već jednom smiluju i da nam ponude nešto osim tih buđavih paketa (osim HBO) i da plaćamo i više samo neka se više pokrenu.Godinama su kao uvenulo cveće u žardinjeri - totalno mrtvi.
Te slobodne kanale ja stvarno mislim da ni mađari,bugari,rumuni,slovaci i ostali ne gledaju jer su odvratno teške gluposti.

nisam mislio da je digisport u osnovnom paketu vec da radi u dodatnom paketu koji kosta + 60din
sto se tice ostalog znas i sam kakvih prepreka imaju nadam se da ce da se sve to sredi ubrzo

niko i ne traži nešto više ali isto tako nije problem da se već jednom smiluju i da nam ponude nešto osim tih buđavih paketa (osim HBO) i da plaćamo i više samo neka se više pokrenu.Godinama su kao uvenulo cveće u žardinjeri - totalno mrtvi.

u potpunosti se slazem s tobom, ali nek kazu vec jednom "povecavamo cenu pretplate zbog novih kanala" ali ni jedan novi kanal ne ubacuju, stoje u mestu, i onda se zapitaju sto gubimo korisnike, ako nastave ovim tempom ja cu ih zvati i nek nose ovu skalameriju, uzet cu nesto drugo, naravno skuplje al imacu barem neki bolji kolaz programa. Zamisli od tolikog izbora filmskih kanala, mi gledamo bivsi halmark s nekim serijama koje i nemaju prevod. Sta je s ostalim kanalima ?
TV1000, Cinemania, Cinemax, HRT 2,(Hrvati imaju bolje filmove nego svi nasi kanali) itd.

HBO paket

Poštovani korisnici,

Obaveštavamo Vas da je ugovor između naše kompanije i kompanije HBO istekao 10.01.2011.

Na žalost, uslovi koji su nam ponuđeni za dalju saradnju trenutno nisu prihvatljivi za naše tržište, gde bi najveći finansijski pritisak bio upravo na Vama. Iznos koji očekuju da plaćate je daleko iznad onoga što ste do sada plaćali.

Ukoliko se uslovi promene, kanali HBO-a će ponovo biti deo naše ponude.

Usled novonastale situacije, za mesec Januar 2011. bićete oslobođeni iznosa koji je nosio HBO paket, kako za dodatni HBO paket, tako i za deo iznosa svih plus paketa.

Hvala na razumevanju

isto to i ja planiram da uradim sa digijem vec mi je muka od njih nisu se pokrenuli 2 god.
Pokrenuli su se ali idu unazad
mali172.gif

Digi tv:kodiran kanal CT24

Međunarodna satelitska platforma Digi TV opet ima problem sa Češkom Televizijom (CT)jer je informativni kanal CT24 ponovno kodiran mada je prema ugovoru ovaj kanal trebao raditi slobodno-FTA.Kanal CT24 je bio kodiran još jednom i to polovinom prošle gidine. Nakon pritužbe od strane čelnika ove televizije ponovno je otkodiran.Tehnički parametri:Intelsat 10-02 (1 ° W), freq 12,687 GHz, pol V, SR 27500, FEC 3 / 4, DVB-S/QPSK.Na poziciji 0,8°W / 1°W CT24 je dostupan nekodirano i na transponderu platforme UPC Direct na satelitu Thor 6 (freq 12,073 GHz, pol V, SR 28000, FEC 7/8)

Prosto neznamo šta ćemo od muke :roll:

pozzz
cena je nima mozda mala ali ni u rumuniji nije veca a mnogo je bolja ponuda i jos nesto sa malom doplatom mogu da se uzmu jos dva risivera za jos dva tv-a u kuci

Digi reveals set-top plans

marcel-popa-belgrade.jpg

BELGRADE BUSINESS BREAKFAST: The Romanian multimedia company RCS&RDS, which has a presence in the DTH and cable markets of several Central and East European markets through its Digi operations, has revealed its plans for a next generation set-top box.

The modular receiver, which is currently being developed with the assistance of current manufacturers Hyundai and Humax, could play a key role in Serbia’s transition to digital broadcasting, due to be completed on April 4 next year.

According Marcel Popa, the general manager of Digi Sat, the Serbian branch of RCS&RDS, the box will be a hybrid allowing for the reception of both the Digi DTH service and terrestrial DTT channels, the latter free of charge. This is particularly important in the Serbian market where the public channels are absent from the DTH platform and Popa called for some sort of ‘Must Carry’ to be introduced. Popa was speaking at the Belgrade Business Breakfast, organised by Broadband TV News, in association with Telenor Satellite Broadcasting.

It will employ DVB-S2 and MPEG-4 compression and allow for the gradual introduction of additional services as HD, PVR, VOD and PPV at a later date. The use of DVB-S2 also allows a migration path that would ultimately safe the platform valuable bandwidth on the Intelsat 10-02 satellite (one degree West).

The box, which is described as a “multi system receiver”, will also be deployed in other RCS&RDS markets.

A decision as to what middleware it will use will be made centrally in Bucharest Serbia’s transition to digital broadcasting could also be helped by the incumbent telco Telekom Srbija, which already offers the services of a contribution TV network.
izvor broadbandtvnews

Ljudi DIGI TV je stvarno pukao,kod mene je već 40% ljudi otkazalo dalju pretplatu kad im je istekao dvogodišnji ugovor.Svi su nezadovoljni,prvo je ukinut filmski paket HBO,a često šalju duple račune za pretplatu mada su ljudi to već platili.Onda kad ih nazovu da pitaju o čemu se radi ovi iz Digija se izvinjavaju i kažu da su greškom poslali dupli račun.Ajde može se desiti jednom dvaputa ali znam već 5-6 ljudi kojima su slali duple račune.A kad otkažete pretplatu oni samo dođu po resiver a tanjir vam ostave.

Ništa novo...U komšiluku u Gracu su naši ljudi uzeli paket od digija tv pa se žale na slične probleme,mada mislim da ilegalno koriste u Austriji.Otprilike sličan broj kanala imaju kao i balkaniyum.tv koji ja gledam ali treba uz to parabolična antena,dekoder,koaxijalni kabl,kartica...Ko se ne razume baš u tehniku,noćna mora.Ovaj što ja gledam je "sipaš i ne misliš" kao iz one reklame,mislim internetska televizija...od 512 kbps brzina pristupa za 5 € mesečno,i stalno povećavaju broj kanala...

A koje sve ti kanale imas preko njih? Ja sam sad pogledao ponudu, ima samo 10 kanala, i iskreno, sve su gluposti. Jel tacno to sto pise na njihovom sajtu, jesu samo ti kanali ili ih ima jos?

A u cenovniku pise da treba doplatiti 3e za gledanje premijum kanala, a to je BN, pa onda doplata za premijum kanal DUGA :hahaha: U kom svetu su ovo premijum kanali? DigiTV ima mnogo bolju ponudu od ovih.

DigiTV ima mnogo bolju ponudu od ovih.

Koje ponude?Jel ove:
RTS1,RTS2,B92,HAPPY,RTV,KAPITAL NETWORK,CMC,NET TV,DISCOVERY (samo jedan sa prevodom),ANIMAL PLANET,NATIONAL GEOGRAPHY,NATIONAL GEOGRAPHY WILD,REALITY ZONE,UNIVERSAL,OBN,SUPER ONE,TELEVIZIJA S,CNN,VH1,MINIMAX,CARTOON NETWORK,DISNEY CHANEL,DISNEY XD....na ovo treba da dodaš brdo gluposti koji nam serviraju razni mađarski,slovački,bugarski,rumunski,češki i ruski kanali koji ni sami oni iz tih država sigurno ne gledaju.
Osim desetak kanala ovde ja ne vidim ništa toliko specijalno.
Digi TV je UŽAS,i takvo je stanje kod njih već dobre 3-4 godine.

Back