Digitv u Srbiji

Konacno je proslo dve godine i ja jedva docekao da raskinem ugovor ali druzina iz digi-ja sada trazi 1200din. za raskid. Pregledao sam ugovor ali nigde ne nadjoh da se to placa. Zanima me da li je neko imao slicnog iskustva ili je ovo odskora posledni pokusaj da se otme sta moze pre kraja.
pozdrav

Konacno je proslo dve godine i ja jedva docekao da raskinem ugovor ali druzina iz digi-ja sada trazi 1200din. za raskid. Pregledao sam ugovor ali nigde ne nadjoh da se to placa. Zanima me da li je neko imao slicnog iskustva ili je ovo odskora posledni pokusaj da se otme sta moze pre kraja.
pozdrav

Ja već dugo razmišljam da raskinem sa njima ugovor...i ja sam pregledao ugovor i ne postoji nikakvo plaćanje a prošlog meseca je bilo 2 godine kako imam Digi...jednostavno,neću im plaćati kad budem hteo da raskinem,ne znam šta oni tu mogu da urade.

ja raskinuo pre dva meseca i jako sam srecan zbog toga. trazili su i meni 1200 dinara i kada sam pitao zbog cega je to dobio sam kao odgovor da je to zbog izlaska ekipe na teren. a ako necu da platim da demontiram i donesem opremu sam. ali sutradan su se pojavili i odneli sve osim tanjira sa obrazlozenjem da im ne treba i da ostaje meni. inace ja sam iz zrenjanina i ne znam da li je to pravilo i u drugim mestima. u svakom slucaju srecno vam bilo.

Poshto sa skoro kupila stan u Krnjachi,kada sam prikljuchila TV bila sam shokirana tako slabim prijemom,ni jedan kanal ne mo\he da se odgleda bez smetnji i velikog snega(dodushe na sobnoj anteni)sutradan sam kupila antenu sa pojachivachem ali...skoro isto,samo malo bolja slika.Ne znam shta da radim ,poshto komshije kazhu da tamo josh nema kablovske TV?Ako neko zna koja antena odgovara ja bih je kupila,poshto mi je grozno bez TVa,ne kupuje mi se total Tv,mozhda ce uskoro proci kablovska pa da ne bacam pare bez veze.Unapred hvala na odgovoru

Poshto sa skoro kupila stan u Krnjachi,kada sam prikljuchila TV bila sam shokirana tako slabim prijemom,ni jedan kanal ne mo\he da se odgleda bez smetnji i velikog snega(dodushe na sobnoj anteni)sutradan sam kupila antenu sa pojachivachem ali...skoro isto,samo malo bolja slika.Ne znam shta da radim ,poshto komshije kazhu da tamo josh nema kablovske TV?Ako neko zna koja antena odgovara ja bih je kupila,poshto mi je grozno bez TVa,ne kupuje mi se total Tv,mozhda ce uskoro proci kablovska pa da ne bacam pare bez veze.Unapred hvala na odgovoru

Uzmi IPTV. Vezana si ugovorom 1 god

Novi kanal.Disney XD

Frek : 12563 V
27500

disni.jpg

Pozdrav svima :D
Zanima me, ima li informacija kad Digi definitivno prestaje emitovanje u Nagri 2, odnosno kad zavrsava promjenu svih legalnih kartica u svim drzavama.:)
Nigde nisam moga da provjerim ovo, a prica se da je krajni datum maj ove godine.

Hvala na odgovorima.:)

Back