DanijelVR
Aktivan član
- Poruka
- 1.934
Ide na nagra 3 i pre nove godine i nece se gledat preko kljuceva, samo legalno ili cs...
za cs cemo videti tek kad budu presli na nagra 3
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ide na nagra 3 i pre nove godine i nece se gledat preko kljuceva, samo legalno ili cs...
Konacno je proslo dve godine i ja jedva docekao da raskinem ugovor ali druzina iz digi-ja sada trazi 1200din. za raskid. Pregledao sam ugovor ali nigde ne nadjoh da se to placa. Zanima me da li je neko imao slicnog iskustva ili je ovo odskora posledni pokusaj da se otme sta moze pre kraja.
pozdrav
Poshto sa skoro kupila stan u Krnjachi,kada sam prikljuchila TV bila sam shokirana tako slabim prijemom,ni jedan kanal ne mo\he da se odgleda bez smetnji i velikog snega(dodushe na sobnoj anteni)sutradan sam kupila antenu sa pojachivachem ali...skoro isto,samo malo bolja slika.Ne znam shta da radim ,poshto komshije kazhu da tamo josh nema kablovske TV?Ako neko zna koja antena odgovara ja bih je kupila,poshto mi je grozno bez TVa,ne kupuje mi se total Tv,mozhda ce uskoro proci kablovska pa da ne bacam pare bez veze.Unapred hvala na odgovoru
ma cs je zakon platis i gleas sve za male pare i ne boli glava

koliko je to sigurno? kod nas u bosni traže 50€.što baš na moju penziju nije malo.![]()

Nisi u pravu![]()
to je 100% provereno

Kako od mene nema? na tom kanalu uopste nema opcija za subtitle. i nekoliko puta skenirao kanale i nema