koji kanal na thoru moze da se gleda bez kljuceva treba mi da nadjem satelit posle cemo lako
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koji kanal na thoru moze da se gleda bez kljuceva treba mi da nadjem satelit posle cemo lako
Pozz ljudi.
korisnik sam od danas DIGI SAT-a i imam risiver HUMAX, pa me zanima dali i kako
mogu da ukucam neki kljuc za dodatne kanale.I kako da gledam FTA kanale posto sam ne pocetnik nego tezak pajser .
Unapred hvala
Prvi cas uspesno savladan . E sad moram jos malo da te gnjavim znas kakvi smo mi Srbi dosadni. Vidim svi ovde koriste neke kljuceve kapiram da je to da se otvori digi tv bez pretplate. E sad da li sa tim kljucevima ja mogu da otvorim ostale pakete ili da li mogu nekako da otvorim ove skandinavske kanale koji su kodirani u conaxu.
novi kljucevi po mogucnosti za digit1
molim ko ima nove kluceve za digitv da mi dostavi hvala unapred
Имаш тај на другог фреквенцији, није кодиран.zasto je na kanalu gde mi je bio sport klub romania sada gsp tv 3?
Како нема? А шта је оно на истој фреквенцији гдје и тај пољски? Пише само Спорт клуб, али је на румунском (иако пише да је тон енглески).Rumunski sport klub više nema,umesto njega je Digi Sport Romania fr 12527 H,SR 27500
Sport klub Poland i Sport klub Poland+ 11747 H,SR 28000
Sport klub na istoj frekvenciji
DanijelVR pozdrav dali je tacno da digi od nove godine prelazi na nagravizion 3 i da se nece moci emitovati na klonovima ili ako ce moci dali znas kako hvala puno na odgovoru moj meil je dekicmarko@yahoo.com pozzz