digi tv
Aktivan član
- Poruka
- 1.396
Pa ovi iz DIGI TV su najavili kraj marta kao zadnji rok za prelazak na Nagru 3,ali pre dva meseca pričali su da je zadnji rok jun 2010.Ko će Rumunima verovati
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
digi kad predje u nagru 3 ima da prsne!evo kod mene u uzickoj pozegi kad instalateri zalepe oglas za digi odmah ga neko pocepa!nema narod para za hleb,a kamoli za preplatu!
?????Hajde ne lupetaj gluposti!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gde sam,brucosu, to rekao da digi zivi od pozege?samo sam prokomentarisao post da rtl ide iz digija.inace opste je poznato da je srpski digi shit bez kompletne ponude!a to sto je boki,nicim izazvan prokomentarisao,kasnije,moj post je njegova stvar!jeste glupost vala digi ne zivi samo od tvoje uzicke pozege
gde sam,brucosu, to rekao da digi zivi od pozege?samo sam prokomentarisao post da rtl ide iz digija.inace opste je poznato da je srpski digi shit bez kompletne ponude!a to sto je boki,nicim izazvan prokomentarisao,kasnije,moj post je njegova stvar!
to sto nude za 390 ne vredi za ono sto je pod kljucevima ja sam zato i prekinuo preplatu kad sam video sta jos ima a ne placa se preplata
to sto nude za 390 ne vredi za ono sto je pod kljucevima ja sam zato i prekinuo preplatu kad sam video sta jos ima a ne placa se preplata
To se slazem sa tobomJako malo je nasih kanala i malo mi je cudno da ne poboljsavaju malo usluge svoje ako zele da budu konkurencija totalu i polarisu....
http://www.tvarenasport.com/pitanja-i-odgovori/3298
dali se desava da Vam zablokira risiver ?, kao meni, po ko zna koji put, jednostavno nece da se upali, ni na dugme na risiveru, ni preko daljinskog. Ja onda uzmem da cupam kabl iz uticnice, pa ga ponovo ukljucim u struju i onda "dodje k sebi". To me stvarno nervira,dali neko zna sta je u pitanju ?
HYUNDAI je u pitanju
dali se desava da Vam zablokira risiver ?, kao meni, po ko zna koji put, jednostavno nece da se upali, ni na dugme na risiveru, ni preko daljinskog. Ja onda uzmem da cupam kabl iz uticnice, pa ga ponovo ukljucim u struju i onda "dodje k sebi". To me stvarno nervira,dali neko zna sta je u pitanju ?
HYUNDAI je u pitanju
stavi na kanal M1 pritisni na resiveru ch+ ch- zajedno i nemoj ga nikako gasiti dok se ne nadogradi softver i to bi trebalo da resi tvoje probleme
koliko traje ta nadogradnja ? i jel dolazi do prekida emitovanja ?