DIGITV ili TOTAL TV

• Začetnik teme Začetnik teme bor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Сећам се када су ми рекли они ликови сто монтирају то све, да ми опрема остаје после годину дана. То нигде не пише у уговору... Како то да проверим?

Aktuelna ponuda u osnovnom paketu za Srbiju ( 40 programa):

RTS 1
RTS 2
B92
National Geographic - prevod
NatGeo Wild - prevod
Discovery - prevod
Reality - prevod
Cartoon Network / TCM
MTV Adria
Mezzo
VH1
CMC
Music Max / Max Adult
Private Spice
Hallmark - prevod
OBN
Galaksija
DM SAT
Otvorena TV
D. Civilisation
D. Science
D. Travel&Living
Animal Planet
Eurosport - sinhronizovan
CNN
Minimax(sinhronizovan) / Animax
Jetix
Pro tv International
TVS Craiova
Romantica - prevod
Fashion
Realitatea
Etno
Antena 3
Favorit
Taraf
TVS Oradea
Eurosport 2

Postoji jos dvadesetak kanala, koji su inace besplatni kanali norveskog "Telenor" paketa. Ima zanimljivih muzickih kanala.

ja sam to procitao negde na netu o tome sto ti kazes,kako ce digi da promeni video zastitu nagravision2 koju sada koristi u nagravision3,ali premijer na astri je vec sa tom zastitom sada pa je opet vidljiv,mislim sta reci.
Muka je bilo samo dok ga hakeri ne provalise da nije los paket kanala,sada je lakse kad znaju isto ce proci kao i mnogo jaci provajderi
NE MOZE DA SE POPRAVI SAMO ONO STO SE NA DRVETU RADJA
Pozz svima!!!!!!!

premiere kodira kanale u nagra 2 a ne u nagra 3.to sto je ukljuceno je neka dodatna zakrpa za nagru 2 ali ocigledno ne sluzi nicemu dok se gleda piratski.
A sto se tice nagre 3 ona se nece pratiti piratski bar jos godinu dana jer se jos ne moze pratiti ni preko cs-a tacnije taquile iz d+ paketa nece ni preko cs-a da rade.Jedino se moze desiti da pukne d+ paket ali ne preko nagre 3 vec preko seca 3 kodiranja.pozz

Da se malo bolje vidi

TOTAL TV = START + PLUS 830,00 din
MAXIMUM = START + PLUS + HBO + CLUB X 1.330,00 din
START + HBO 980,00 din
START + HBO + CLUB X 1.150,00 din
START + HBO + CLUB X + PINK 2.880,00 din
START + HBO + CLUB X + PINK CINEMA 1.640,00 din
START + HBO + PINK 2.710,00 din
START + HBO + PINK CINEMA 1.470,00 din
START + CLUB X 780,00 din
START + CLUB X + PINK 2.510,00 din
START + CLUB X + PINK CINEMA 1.270,00 din
START + PINK 2.350,00 din
START + PINK CINEMA 1.110,00 din
TOTAL TV + HBO 1.200,00 din
TOTAL TV + HBO + PINK 2.930,00 din
TOTAL TV + HBO + PINK CINEMA 1.690,00 din
TOTAL TV + CLUB X 1.020,00 din
TOTAL TV + CLUB X + PINK 2.750,00 din
TOTAL TV + CLUB X + PINK CINEMA 1.510,00 din
TOTAL TV + PINK 2.560,00 din
TOTAL TV + PINK CINEMA 1.320,00 din
HBO + PLUS 630,00 din
HBO + PLUS + CLUB X 820,00 din
HBO + PLUS + PINK CINEMA 1.120,00 din
HBO + PLUS + CLUB X + PINK CINEMA 1.310,00 din
HBO + CLUB X 580,00 din
HBO + CLUB X+ PINK CINEMA 1.070,00 din
HBO + PINK 2.140,00 din
HBO + PINK CINEMA 900,00 din
MAKSIMUM + PINK 3.060,00 din
MAKSIMUM + PINK CINEMA 1.820,00 din

Mislim LOPOVI !!!!!!!!!
Daj ljudi
MAKSIMUM + PINK 3.060,00 din !!!!!!!!!!!!!!!!! MESECNO
TOTAL TV + HBO + PINK 2.930,00 din

Dal ste vi normalni,u p_cku materinu.Daj boze da vam padne svoj satelit.
Ovde u Suboticu ima ljudi,koja vam neto mesecno zarada 10000-12000din
1hleb+1mleko=100din x 30dana=3000din.
1kutija cigara(npr Bond) 60din x 30dana 1800din
Samo za to.I gde je telefon,struja,k_r_c palac.I Vi POSTOVANI F_CKING TOTAL P_D_RI trazite 3000din mesecno za tv?Pa gde to ima?Ni Premier nije tolko skup a 10000000000000000puta bolje nego vas "POSTOVANI" j_b_ni TOTAL k_r_ac.
I jos imate eksluzivo za Viasat Explorer,History,Film+,Sport Klub....
Jojojojojojooooooj
------------
I'm Sorry

Go go go Digi

AU BRE! pa ja tek sada video ove cene!!Pa za ovaj maksimum + pink mogu da gledam i sve to i plus celu astru i pola hotbirda i to celu godinu!Nisu bre oni normalni ...Sada vidim da je ovaj CS vrh!! :) :)

LJUDI GDE MUGU NACI ZA UP DATE ......ZA DIGI TV...KODOVE ..SA NJIMA SE OTVARA PREMIER .....POSTOJILI NEKI SAJT.....GDE SE MOZE PREPISATI UP DATE I UBACIT KADA ISTEKNE OVAJ STARI KOJI TRENUTNO KORISTI M HVALA BRACO KO ZNA PLACAM GAJBU PIVA

Kao prvo, samo nemoj velikim slovima pisati molim te. Kljucevi od Digi Tv ne otvaraju Premieru. Sajt postoji imas dosta stranica ovde o kojima je pisano na tu temu i koji su upload sajtovi. E sad, da li ti hoces rucno da upisujes kljuc ili ces da ga ubacujes preko kompa i to je pitanje. Ako ces preko kompa pozeljno bi bilo da napises koji resiver imas pa da ti pomognemo, a ako ces rucno onda svaki put kad se pojavi novi kljuc imas ga i ovde na forumu u tekstualnom obliku. PP

O.K. hvala imam EHOLITE dsb-771 KUPIO GA PRE mesec dana i u njemu su ubaceni najnoviji kljucevi i sada gledam Premier nemacki barem otvara dosta kanala i ovaj komlet za Digi tv ...Posto sam skoro kupio ovaj risiver pitanje sta je lakse za ubacivnje kljuceva sa kompom ili rucno u risuver...
Hvala ti i recimi gde konkretno da pronadjem kljuceve ovde na forumu ako moze detaljnije ....hvala I...Imam jos jedan problem ...satelit koji zelim da gleda sam insatlirao i zove se Intelsat 10...w-2 +hotbird 13....i astru.........medjutim imam proble frekvenciju gde se nalaze nasi programi rts-1 rts 2 ...b92......tansponder ..12607...poz....V ...i frekvencija 10627 i jos neki nemogu da '''uhvatim zato so jednostavano nema signala a dok drugi koji su na istom tom satelitu ..mnogi rumunski kanali se vide o.k. u cemu je fazon ...hvala svim expertima koji pomazu nama iz dijaspore ...cao

IMAM PROBLEM OVAKAV imam risiver Echolite DSB 771.....pronasao sam satelit Intelsat -10-02...i tu su nasi kanali iiiimam signla sa transpordera gde se oni nalaze 12607....V....27500....ali kada pustim skeniranje kanala tj.trazanje tih transpordera oni se niakako ne umemorisu tj nepojavljujuse ....Ko poznaje tip mog risivera neka mi pomogne u cemu je fora .....hvala ...

Back