DIGITV ili TOTAL TV

• Začetnik teme Začetnik teme bor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da guljo ali digi ce piratski raditi jos jako kratko.Oko 2 meseca i to je to.Onda ide u nagru 3 kao d+ i nece se dugo gledati preko emulatora.A total tv stvarno nije normalan sa cenama.Pazi maksimum + pink preko 3000 dinara mesecno.Jos malo pa bi bili skuplji od premiera :)

hmmm....skupo je nego sta ali se i taj problem moze resiti....ja licno imam reiciver visionnet 8000 cis radi skoro na principu dreamboxa ali sa tom razlikom sto se nekaci na vlasnika nego na server odakle skida kljuceve i otkljucava sve programe....godisnja preplata kosta 90 eura ali gleda bukvalno sve programe...reiciver kod nas u Holandiji kosta oko 120 eura ja ga vec imam oko 3 godine i mogu vam reci da sam prezadovoljan...gledam i premiere skoro sce programe sa ex yu prostora koji su na satelitu..
Ja sam tako rjesio problem,,,

Kada kazete da na tu foru hvatate "skoro sve ex yu programe", da li mislite na ove programe:

MKTV Sat, K-15 TV, MTV Adria, Kanal D, Kopernikus, Most, Eurosport, Pink Plus, Pink Extra, Pink BiH, Pink Montenegro, Pink Srbija, Pink Action, Pink Movies, Pink Film, Pink Music, Pink Kids, U2 TV, Spectrum TV, Panonija TV, OBN, FOX TV, TV Metropolis, Happy TV, MTS, Sport Klub +, Palma Plus, Alternativna TV, TV Avala, TV Ultra, TV B92, Studio B, SOS Kanal, Cinemania, TV Art, Enter TV, Sport Klub Serbia, Film + Serbia, Happy TV / TV Kosava, RTS 1, RTS 2, Super TV, HBO Adria, BN Sat, DM Sat, Atlas TV, RTCG Sat, Sport Klub SLO, POP TV, Kanal A, TV 3 Slovenia, RTV Slovenija 1, RTV Slovenia 2, TV Koper Capodistria, TV Sljeme Z1, NTV Hayat, Croatian Music Channel, HRT 1, HRT 2, HRT Plus / HRT Satelitski Program, HBO Adria, RTL Hrvatska, Otvorena TV?

I sve to za godisnje 50e!?

ima li neke novine o ovim programima?
Ja imam DIGI TV i imam 41 programa koji mogu da gledam (imam i rumunski paket)
Oko 10+ iz Rumunskog paketa, jedino Discovery kanali u Eurosport gledam, zna li neko nesto bolje u Srbiji da ima?

I u kojoj se rezoluciji emituju programi? Ima li nesto priblizno 1366 x 768 ?

Hvala. :)

Obavestenje
Zbog planiranih radova na nasim sistemima ocekujemo kratki prekid u radu u periodu :

13.08.2008 22:00 UTC do 14.08.2008 04:00 UTC

Tokom radova moguc je prekid u radu svih kanala na transponderu Thor 5, 11785.

Moguci prekid se ocekuje i u periodu od:

14.08.2008 22:00 UTC do 15.08.2008 04:00 UTC

Digi tv obavestenje

Obavestenje
Zbog planiranih radova na nasim sistemima ocekujemo kratki prekid u radu u periodu :

13.08.2008 22:00 UTC do 14.08.2008 04:00 UTC

Tokom radova moguc je prekid u radu svih kanala na transponderu Thor 5, 11785.

Moguci prekid se ocekuje i u periodu od:

14.08.2008 22:00 UTC do 15.08.2008 04:00 UTC

Digi tv obavestenje

Vidim da si profesor sto se tiče tehnike, i pošto sam pregledao jedno hiljadu postova, uočio sam da ko god ti se obrati za pomoć u ovom delu da mu pomognes!

NE BIH TE JA HVALIO ALI IMAM QUADRO DR-8050 FTA, i sva tvoja milion puta ponovljena objašnjenja sam pročitao ali se ubih tražeći dnupman i keymaker, jer svi sajtovi gde sam bio traže keš, unapred....!

Postoji li mogućnost da mi pomogneš gde da otidjem i pošto u stanu imam resiver Echolite - Total TV, hteo bih da iskoristim Quadro i pokušam da pronadjem ključeve za Total tv

sto se tice kljuceva za total tv neces ih sigurno naci jer nisu publik odnosno nema zvanicnoh razbijanja tog sistema kodiranja, a sto se tice tvog quadro 8050 imas na ovoj stranici sve sto ti treba
Kod:
http://www.freewebs.com/quadro/index.html

koji HD Receiver podrzava Original NDS Videoguard karticu od Total TV tako da u Receiver mogu da ubacim broj karte "paring" da bi mogao da gledam i snimam programe, jer je ovaj Echolite kanta od Receivera. Nisam se nadao da ce nasi tako prepametni ljudi da uzmu tako los Receiver , ali kad je u pitanju samo da se zgrne Lova i necudim se, ipak je ovo Srbija.
Zalosno ali sta je tu je.
Ko moze da mi pomogne i preporuci neki dobar Receiver u DVB HD mpeg-2 i mpeg-4 ili neki obican DVB Receiver ako ovi HD nisu dobri

Ljudi za digi tv,posto se na vecini resivera prati piratskim putem,ne morate menjati resivere,iako uskoro prelaze u nagru 3 koju su aktivirali,imam neka obavestenja da je nagra 3 hakirana,znaci da ce digi tv,d+ i jos mnogi paketi biti dostupni piratskim putem:super:

Back