>NiNa<
Poznat
- Poruka
- 9.784
da.. treba da uzme kasiku i da se ubije..
ako joj je to sjajan film X)
Bolje noz,ali tup

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da.. treba da uzme kasiku i da se ubije..
ako joj je to sjajan film X)

Pa da vidim ko bi pravio ovakve ,,dokumentarne filmove``!!!

Ja licno ne verujem u to!! Znaci ko ce mene da natera da se zigosujem ako ja to ne zelim! a i oni krici kao sto su ruski naucnici culi to uopste nisu krici ljudi,gde pakao postoji,nego to je pomeranje zemljinog jezgra,i tektonskih ploca a i ono ako ima blagoslov Srpske Pravoslavne Crkve ja sam Don Dzonson je l one grozne slike sa onom unakazenom decom ne bi blagoslovila crkva bar ja tako mislim!!! a i argumenti su sve bolji od boljeg, pa je l autora nije bilo sramota da napise da je kralj Aleksandar bio mason i zato sto je to batalio oni ga ubili u Marsejui Tito je bio mason kaze nosio bele rukavice
Po njima su svi vladari,predsednici i ostali neki caknuti pa daleko bilo!! A I DA CE SVI DA SE UJEDINIMO U JEDNU VERU TO JE NAJBOLESNIJE KO NATERA NEKOG AVGANISTANCA ,IRACANINA,ALBANCA I SL. DA SE ODREKNE ISLAMA ON JE CAR STVARNO PA ONI LJUDI POBIJU 1000 LJUDI ZBOG VERE I SEBE NA KRAJU !!
![]()

ovo NIJE PIRATERIJA JER U FILMU PISE BRACO DELITE OVAJ FILM SVIMA KOJI NISU POGLEDALI!! E sad ovo je digitalni andjeo 2 jos smesnije i ludje!!!
Izvini ajde ti nadji neku noviju sektu. BILO KOJU. I ostavi link za njihov obred ili neku molitvu. Hare Krisnu sam uzeo iz prostog razloga sto ju je najlakse pronaci. Tesko je pronaci neku jacu sektu iz prostog razloga sto ih nema na netu (oh moj Boze bas se pitam zasto li se kriju). Ja sam dao jedan od dokaza a ti ocigledno ne znas da citas jer sam u svom prethodnom postu napisao "Sve to izgleda smesno ali je tako, ako mi i dalje ne verujete potrazite malo i sami. " Kada odes u crkvu , (katolicku ili pravoslavnu) cujes pesmu ili muziku, kada odes u dzamiju cujes pesmu. Sve molitve su u stihovima. Pitam se zasto... Sta drugo da pomislim nego da je jedan normalan odgovor da je lakse zapamtiti nesto ako je u stihu. E pa upravo u tome i jeste caka, zato sto se lakse pamti, zato se lakse i namece drugima. Kad gledas horor film i kad ugasis zvuk, to vise nije isti film jer nema muzike, odnosno zvuka koji ce da te drzi napetim ili uzasnutim. Poenta je da se muzika koristi da bi se lakse regrutovao novi vernik (pristalica). E pa to meni jako smrdi u ovom digitalnom andjelu. Nije vam data opcija da se opredelite za digitalnog andjela, nego vam je nametnuta ideja da ga mrzite. Nisu pokazali dobre strane ovog chipa. Samo lose i sve sto su pokazali su samo lose stvari. To je isto kad bi sad ja rekao da je igla (spric) losa zato sto se pomocu nje ljudi drogiraju i sa njenom ponovnom upotrebom ljudi dobijaju razna oboljenja, jako je bolna, itd... a pri tom ne govoreci da je spasila vise zivota nego sto ih je oduzela. Ja sam protiv DIGITALNOG ANDJELA. Nacin na koji se to prezentuje u dokumentarnom filmu je los i TACKA.
e da kako cip velicine 1cm moze da deluje na misli to je bolestno!! Mene bas to zanima ako to cipovi mogu onda moj pas ima da ide u wc na wc solju da vrsi nuzdu!!!
), a koje mogu da imaju vrlo snažno dejstvo na psihu i način razmišljnja. I znamo, da se razne žlezde, koje proizvode razne hormone, mogu aktivirati, ili im se usporiri rad i elektroakupunkturom, i akupunkturom bez struje, i magnetima...
Ja sam protiv tih chipova

na sadašnjem nivou tehnološkog razvoja čipovi imaju jednaku moć kontrole uma kao i markice za prevoz...ne postoji ni jedna činjenica koja potvrđuje ovo što si napisala, osim da naše žlezde proizvode hormone![]()
u naučnu fantastiku, paranoju & ostalo, stvarno ne bih da se mešam.
Kad porasteš...biće kasno - jer već sad nemaš osnove - što se tiče znanja, naravno...

čime li sam to zaslužio? ali dobro, ja sam mali i glup, a ti očigledno smatraš prepričavanje filmova svojom najjačom argumentaciom...

sektase u jedan cosak...njih ce da bijemo...a sektasice u drugi...nje ce da ye**mo...![]()
![]()

sektase u jedan cosak...njih ce da bijemo...a sektasice u drugi...nje ce da ye**mo...![]()
![]()