Digitalni Andjeo

Ja licno ne verujem u to!! Znaci ko ce mene da natera da se zigosujem ako ja to ne zelim! a i oni krici kao sto su ruski naucnici culi to uopste nisu krici ljudi,gde pakao postoji,nego to je pomeranje zemljinog jezgra,i tektonskih ploca a i ono ako ima blagoslov Srpske Pravoslavne Crkve ja sam Don Dzonson je l one grozne slike sa onom unakazenom decom ne bi blagoslovila crkva bar ja tako mislim!!! a i argumenti su sve bolji od boljeg, pa je l autora nije bilo sramota da napise da je kralj Aleksandar bio mason i zato sto je to batalio oni ga ubili u Marseju:klap: i Tito je bio mason kaze nosio bele rukavice:rotf: Po njima su svi vladari,predsednici i ostali neki caknuti pa daleko bilo!! A I DA CE SVI DA SE UJEDINIMO U JEDNU VERU TO JE NAJBOLESNIJE KO NATERA NEKOG AVGANISTANCA ,IRACANINA,ALBANCA I SL. DA SE ODREKNE ISLAMA ON JE CAR STVARNO PA ONI LJUDI POBIJU 1000 LJUDI ZBOG VERE I SEBE NA KRAJU !! :klap::klap::klap:

Pazi! To za balije i Turke verujem,ali samo da ti rascistim ovo da ne bude zabune.

Ustanes ujutru,vidis nema toalet papira,ne mozes da se obrises posle sranja. Ajde,nekako se snadjes,pa krenes da operes ruke,ono nema vode. Racunas opet neke restrikcije ***** li ga. To dohvatis vodu sto drzis u kuci operes nekako ruke,sednes da jedes,nemas hleba. Auu,pobogu moram u prodavnicu. Taman cu da odem i kupim hleb i toalet papir i vodu za kasnije ako ne dodje voda skoro. Odes ti u prodavnicu,uzmes sta ti treba,dodjes na kasu i das novcanicu od 1000 dinara. Prodavacica te gleda belo i ne razume. Zove njenog sefa,a on ti kaze da ne mozete da kupite nista u prodavnici ako nemate cip i ako na cipu nemate kreditnu karticu,jer pare vise ne vaze. I ti im ***** i oca i majku i oba roditelja i oni te uhapse zbog vredjanja i ti odes u zatvor i ne izadjes iz njega vise nikada,jer nemas jebeni cip.
P.S. Kralj Petar i Aleksandar su stvarno bili masoni,to je dokazano istorijski. Nije Aleksandar ubijen za dzabe. Hteo je da napravi svoju lozu,Srpsku masonsku lozu koja ne bi odgovarala nikome do sebi i Velikom Majstoru. Isto kao sto je i Sveti Sava odvojio Srpsku Pravoslavnu crkvu od Vizantijske,samo sto je Aleksandar imao mnogo zajebanije protivnike i nije mu uspelo.

a kako to čip može da deluje na tvoje misli? taj deo mi nije jasan...a da, Lucifer je svemoguć ;)

sponge_bob.jpg

Izvini ajde ti nadji neku noviju sektu. BILO KOJU. I ostavi link za njihov obred ili neku molitvu. Hare Krisnu sam uzeo iz prostog razloga sto ju je najlakse pronaci. Tesko je pronaci neku jacu sektu iz prostog razloga sto ih nema na netu (oh moj Boze bas se pitam zasto li se kriju). Ja sam dao jedan od dokaza a ti ocigledno ne znas da citas jer sam u svom prethodnom postu napisao "Sve to izgleda smesno ali je tako, ako mi i dalje ne verujete potrazite malo i sami. " Kada odes u crkvu , (katolicku ili pravoslavnu) cujes pesmu ili muziku, kada odes u dzamiju cujes pesmu. Sve molitve su u stihovima. Pitam se zasto... Sta drugo da pomislim nego da je jedan normalan odgovor da je lakse zapamtiti nesto ako je u stihu. E pa upravo u tome i jeste caka, zato sto se lakse pamti, zato se lakse i namece drugima. Kad gledas horor film i kad ugasis zvuk, to vise nije isti film jer nema muzike, odnosno zvuka koji ce da te drzi napetim ili uzasnutim. Poenta je da se muzika koristi da bi se lakse regrutovao novi vernik (pristalica). E pa to meni jako smrdi u ovom digitalnom andjelu. Nije vam data opcija da se opredelite za digitalnog andjela, nego vam je nametnuta ideja da ga mrzite. Nisu pokazali dobre strane ovog chipa. Samo lose i sve sto su pokazali su samo lose stvari. To je isto kad bi sad ja rekao da je igla (spric) losa zato sto se pomocu nje ljudi drogiraju i sa njenom ponovnom upotrebom ljudi dobijaju razna oboljenja, jako je bolna, itd... a pri tom ne govoreci da je spasila vise zivota nego sto ih je oduzela. Ja sam protiv DIGITALNOG ANDJELA. Nacin na koji se to prezentuje u dokumentarnom filmu je los i TACKA.

Slazem se

e da kako cip velicine 1cm moze da deluje na misli to je bolestno!! Mene bas to zanima ako to cipovi mogu onda moj pas ima da ide u wc na wc solju da vrsi nuzdu!!!

Ne znam za ostalo, ali što se uticaja na mozak hemijskim putem tiče, to valjda već svi znamo?
A trebalo bi da znamo, ako smo pismeni i čitamo jš nešto osim tabloida, i to da naše telo samo može da proizvede razne supstance, koje nazivaju hormonima (:idea:), a koje mogu da imaju vrlo snažno dejstvo na psihu i način razmišljnja. I znamo, da se razne žlezde, koje proizvode razne hormone, mogu aktivirati, ili im se usporiri rad i elektroakupunkturom, i akupunkturom bez struje, i magnetima...
Bilo bi dobro, za one koji baš nikakvog pojma nemaju ni o fizici ni o biologiji, samo da se podsete daljinskih upravljača za tv i ostale aparate, i da se sete kako na neke žene deluju polni hormoni u toku trudnoće, ili za vreme pms-a.
Na stranu taj film i tvrdnje iz njega, gledala sam prvi deo, i nemam želju više da gledam, i na stranu sve ostale tvrdnje iz tih filmova, ali ovo sa čipovima, i "daljinskim upravljanjem" ljudima, je sasvim realna i ostvariva opcija na sadšnjem nivou tehnološkog razvoja.
Čak i ne moraju da utiču na svest, mogu samo da, sa čipom, ugrade i neki opasan virus, koji će osloboditi i aktivirati kad im bude zgodno - npr. ako su u ratu sa nekim....

Film jeste (bar onaj deo koji sam ja pogledala. nestručno napravljen, i pitanje je koje tvrdnje iz njega "piju vodu".

Ali nemojmo se tako olako podsmevati ideji sa čipovima!
I nemojmo biti toliko naivni i tolike neznalice, da verujemo da to nije izvodljivo i da nema ljudi koji bi to iskoristili ako im se samo pruži prilika!

na sadašnjem nivou tehnološkog razvoja čipovi imaju jednaku moć kontrole uma kao i markice za prevoz...ne postoji ni jedna činjenica koja potvrđuje ovo što si napisala, osim da naše žlezde proizvode hormone :)
u naučnu fantastiku, paranoju & ostalo, stvarno ne bih da se mešam.

na sadašnjem nivou tehnološkog razvoja čipovi imaju jednaku moć kontrole uma kao i markice za prevoz...ne postoji ni jedna činjenica koja potvrđuje ovo što si napisala, osim da naše žlezde proizvode hormone :)
u naučnu fantastiku, paranoju & ostalo, stvarno ne bih da se mešam.

:think:Kad porasteš...biće kasno - jer već sad nemaš osnove - što se tiče znanja, naravno...:thumbdown:
Što se tiče filma, neću nikoga da vređam, ali stvarno proizvodi suprotan efekat od željenog (ili možda pravi?) ni ja, kao totalni laik za filmove, ne bih mogla goru stvar da snimim, ni kada bih se trudila!

Postoji činjenica koja posredno potvrđuje ovo što sam napisala o današnjem tehnološkom razvoju, ali ti ne znaš ni osnofe fizike za 7. razred osnovne, a od anatomije čoveka...:dash:
Dakle, činjenica koja posredno potvrđuje moju tvrdnju je - tvoj post, u kojem se vidi tvije beskrajno nepoznavanje načina na koji ljudsko telo, i psiha, koja je sa njim tesno povezana, funkcionišu.... Ali ovo prevazilazi tvoje moći poimanja... pa neću samo da te još više zbunjujem...malecki si ti još...jako malecki...:(

jao...sad si mi upropastila veče :sad2: čime li sam to zaslužio? ali dobro, ja sam mali i glup, a ti očigledno smatraš prepričavanje filmova svojom najjačom argumentaciom...
a pošto vređanje i ponižavanje ulazi u "moje moći poimanja", žalosno je što se spuštaš na moj nivo :)

Ja sam za to cula jos pre nekoliko godina u jednom manastiru. I iskrena sam priznacu da mi je tada izgledalo kao naucna fantastika ili da ja to bar necu doziveti. Ali po svemu sudeci da smo sve blizi tome jer evo pripremaju nas sa novim dokumentima.
Oni sto ne budu hteli da stave taj cip pod kozu nece moci nista, ni da se lece, ni da kupuju nista ....bas nista, kao da ne postoje.
Ja cu poslusati svoju crkvu i necu pristati na to pa kud puklo da puklo. Kazu da je to delo :evil:
Ovo ne kazem da bih se svadjala ili raspravljala s nekim to je samo moje misljenje koje ne mora niko da deli.

Neverovatno mi je koliko se taj andjeo zloupotrebljava...da bi se upravo zavarao narod...milosrdni andjeo...digitalni andjeo ...strasno koliko su perfidni.

Poslednja izmena:

Back