- Poruka
- 20.280
"tata,tat a sto ja ne nosim implantirani chip kao i sva ostala deca?"
"zato sto si ti sine slobodno ljudsko bice a ne zivotinja u zoo vrtu"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"tata,tat a sto ja ne nosim implantirani chip kao i sva ostala deca?"

i, sta ce onda radikalno da nam se desi kad budu kontrolisali svet? da naprave matrix?

a ti si slobodan, a?
ja ionako nisam...
ali mi je, bar do boljih odgovora na postavljena pitanja...dovoljna ova kolicina slobode koju imam...sa ili bez cipa...
+ ne robujem apstraktnim principima
konkretno, nije mi objasnjeno kako ce to biti ugrozena moja sloboda..

izvini sestro, ali nista ja to ne verujem...![]()
pa komparacija kao da ti je izasla iz pera nekog od zutih marketing "experata"
poredis babe i zabe izvrnutom logikom..
ta dva primera se nikako ne mogu dovesti u vezu jer..ici u skolu i obrazovati se je dobro..i svako ko to nekom uskracuje zlo cini..
inace danas se forsira komunisticka internacionala pod velom evropskih integracija..
..isti...samo drugo pakovanje
... Osnovna shkola je obavezna
ako tvoje dete ne ide u shkolu, ti idesh u tvorza... Shta je tu dobro i slobodno, druze moj? Sada, od stepena obrazovanja ti derektno zavise primanja i polozaj u drushtvu... Kontash mozda ce nekad i chipovi biti obavezni kao lichne karte, mozda ce ti tu biti diploma koju morash da imash da bi zaradljivao... E onda kada te klinac pita: Ali, tata, da li to ja sam slobodan znachi da necu imati shta da jedem? I da ce ove cike u plavom da me upucaju laserima? I da necu moci da kupujem u pekabeti v3.8. jer nemam pchi da prevuchem preko terminala?aham..trenutno nisam zauzet
koja je to kolicina slobode dovoljna?
npr sloboda izbora ti je vec odavno ugrozena..medijima..servira se slika..konstrukcija..a sa cipom i pracenjem navika konstrukcija bi bila jos kvalitetnija..to se inace zove "kreiranje javnog mnjenja", proces mislim..a razne metode su u opticaju..tako da rezultuju u krajnjem ishodu tvoje misljenje u odredjenom pravcu na odredjenu temu.i to tako da ti verujes da cinis pravi izbor svojom voljom..a ne necijom tudjom..
npr da pitamo jednog prosecnog nemaca da li zna da danas u hrvatskoj zivi pola miliona manje srba nego 1991 i da li ce davati svojevoljnu podrsku svojoj vladi u pomoci hrvatskom narodu nad kojim su srbi izvrsili genocid?
Dobro, vidi brate ja nemam taj dozivljaj dobrog i losheg, meni je sve to shto jeste... e sad shvatam ja da tebi primer nema smisla, ali evo da pokusham ja tu neshto poblize da.... sunce li mu... Osnovna shkola je obavezna
ako tvoje dete ne ide u shkolu, ti idesh u tvorza... Shta je tu dobro i slobodno, druze moj? Sada, od stepena obrazovanja ti derektno zavise primanja i polozaj u drushtvu... Kontash mozda ce nekad i chipovi biti obavezni kao lichne karte, mozda ce ti tu biti diploma koju morash da imash da bi zaradljivao... E onda kada te klinac pita: Ali, tata, da li to ja sam slobodan znachi da necu imati shta da jedem? I da ce ove cike u plavom da me upucaju laserima? I da necu moci da kupujem u pekabeti v3.8. jer nemam pchi da prevuchem preko terminala?
Jesam li ti se priblizio malo... o tome se i radi, ti sada vidish shkolu kao dobru i normalnu stvar, i josh bi se i zalio da ti neku uskrati pravo da se obrazujesh... e tako ce i tvoje dete da misli o chipovima. Imaju li moje jeftine, zute rechi sada imalo smisla?
... Bez zezanja ja stvarno ovako razmisljam i stvarno sam takav...Ja cu da sprecim namere ljudi iz senke da ugrade cipoveeeee, snimice film po meni i glumice me Arnold Schwarzenegger![]()

Eto vidish lepog primera... Ja znam shta bih ja uradio... i kontam da bi bilo naj jebeno humanije... prvo bih ubio zenu i decu, a onda bih izashao iz kolibe i ubio shto je vishe moguce turaka, dok i ja ne budem ubiven, jeli... I meni i mojima nishta mukica proshla, a tamo neko jadno dete raste bez prstiju... Bez zezanja ja stvarno ovako razmisljam i stvarno sam takav...

*********... Inache sam stvarno hteo da ubijem pokojnog dedu, vec pred kraj njegovog zivota kada je pocheo da otkazuje... I lepo se ispostavilo da sam bio u pravu... i to sam tachno osetio trenutak... i tachno bih ga poshtedeo 3 meseca najgorih muka na WMA... ali ****** - nisam imao muda... rekoh lepo pi*kica sam.... Mnogo mi bilo dvadesetak dina robije... A bash bih olakshao dedi... mnogo sam ga voleo... i sad sam zasuzio... jebesh mene...