digi tv - ključevi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gdje mogu naći softver za qvadro 8055

mucitese sa qvadrom tu imate sve registruj se i uzivaj!

Nema linkova ka drugim forumima jedino upload centri

Kod:
http://www.crosat.org/aploud/index.php?&direction=0&order=mod&directory=Other%20Models%20560%20Bradns%20Satt-receivers/Receivers%20Models%20Q%20-%203%20Models/QUADRO%20RECEIVERS
ovde imas dosta toga za quadro

Poslednja izmena od moderatora:
Imam risiver digital world sci 4100 i gledam digi piratski.Imam prevod na discoveri-ju a na hbo-u se pojavi ponekad ali ga uglavnom nema.Kad je neki crtani imam sinhronizaciju i na srpski i hrvatski jezik.Jel moj risiver ne prepoznaje titlove ili sta mu je?pomooooooc

Tincura >> Imam risiver digital world sci 4100 i gledam digi piratski.Imam prevod na discoveri-ju a na hbo-u se pojavi ponekad ali ga uglavnom nema.Kad je neki crtani imam sinhronizaciju i na srpski i hrvatski jezik.Jel moj risiver ne prepoznaje titlove ili sta mu je?pomooooooc

Najverovatnije ti risiver ne podržava titlove (prevode), tj možeš gledati samo one zalepljene koji su na Discoveriju i sada sve manje na HBO-u, a one na Visat Exploreru, V.History, TV1000, Zone Reality, Romantici, Hallimarku... i ne vidiš :(

Pozz

@tincura tvoj resiver ne podrzava citanje dvb titlova znaci bilo sta da uradis neces moci da citas te titlove resiveri koji to rade su dreambox, yumatu i mozda jos neka vrsta
znaci bespotrebno ces da menjas softver ali nista ne postizes sa titlovima
pozZ

resiver mi je OPTICUM 7000C, a
softver je ako sam dobro pronasao u meni-u:
MODEL ID 3329C ;
S/W VERZIJA 1.2.47;
H/W VERZIJA 1.0.00;
LOADER VERSION M3329C 1.0.2.
Znaci imam problema sa titlovima tek kad rucno ukljucim na daljinskom onda krenu se prikazivati ali nece da budu dugo na ekranu tj nemoze se ni procitati koliko kratko traje prikaz a pored toga prevede se svaka 5 recenica tako ako ne razumijes Eng onda film se pratiti nemoze.
Eto ako mi neko od vas moze pomoci sta da radim hvala vam unaprijed i pozdrav iz Prijedora.

--------------------------------------------------------------------------------

MODEL ID 3329C ;
S/W VERZIJA 1.2.47;
H/W VERZIJA 1.0.00;
Znaci imam problema sa titlovima tek kad rucno ukljucim na daljinskom onda krenu se prikazivati ali nece da budu dugo na ekranu tj nemoze se ni procitati koliko kratko traje prikaz a pored toga prevede se svaka 5 recenica tako ako ne razumijes Eng onda film se pratiti nemoze.
Eto ako mi neko od vas moze pomoci sta da radim hvala vam unaprijed i pozdrav iz Prijedora.

ljudi ima li ko pametan da mi objasni o cemu se radi?

--------------------------------------------------------------------------------

MODEL ID 3329C ;
S/W VERZIJA 1.2.47;
H/W VERZIJA 1.0.00;

ljudi ima li ko pametan da mi objasni o cemu se radi?

Ako ti je truman SW nepusta lepo titlove, skini Yumatu isti taj SW ja sve njega ubacujem i risivere i pusta fenomenalno titlove, ili mi se javi na PM i ostavi msn da ti posaljem ..
pozzzzz

da se razjasni sto se tice titlova i opticuma C seriji naravno i Yumatu iQ plusa na novim sw titlovi zure treba ubaciti staiju verziju sw 1.2.42 i radi sve ko sat
znaci optibox 1.1 koji ima mini upgrade ubacise sw lista i kljucici ostaju
i Yumatu iQ ima problem sa brzinoim titla na novim sw
svi osim Yumatu mx plusa koji nema taj problem!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back