Šta da uradim, da bih mogao gledati DIGI TV na STRONG 4125?
moras uzeti drugi rec jer za taj odavno ne postoji podrska polako otiso u zaborav vreme ga pregazilo!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta da uradim, da bih mogao gledati DIGI TV na STRONG 4125?
moras uzeti drugi rec jer za taj odavno ne postoji podrska polako otiso u zaborav vreme ga pregazilo!
Ima li bilo ko bilo šta, nije ovo za mene, već za neke staromodne koji nemaju baš mogućnosti da mijenjaju!
Unaprijed hvala!
Lepo je napisao kolega taj risiver nepodrzava D+znaci u njemu nema ubacivanja kljuceva NIKAKO, neka kupe neki Opticum iz serije C i radice im super i digi i pusta titlove..
pozzz
molim vas dali ima neko,kljuceve od premijere.....saljite i hvala vam...nemoze mi cerka gledati crtice,pa je tuzna.....pozdrav svima......
molim vas dali ima neko,kljuceve od premijere.....saljite i hvala vam...nemoze mi cerka gledati crtice,pa je tuzna.....pozdrav svima......
samo reci koji risiver imas jer pw nije mjenjo kljuc od februara mozda te AU zeza pa ga sam promenihvala vam punnoooo--------pozdrav super ste!!!!
pozdrav. da li neko zna kljuceve za canale digital na thor 3/5?
Imali vas budni molim brz odgovor staje sa digi tv 1w nova i rtl rade a drugo zatvoreno