pozdrav. imam digijev risiver hyundai. zna li neko gde moze da se uzme drugi daljinski za njega. hitno!!! probao sam ssa pilot universalom ali nece da funkcionise redovnio. ili neko da li zna kod za pilot.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gdje mogu naći softver za qvadro 8055
http://www.crosat.org/aploud/index.php?&direction=0&order=mod&directory=Other%20Models%20560%20Bradns%20Satt-receivers/Receivers%20Models%20Q%20-%203%20Models/QUADRO%20RECEIVERS
Imam problema sa prevodima na HBO i HBO Comedy, prevode svaku desetu recenicu i kad dođe prevod bude toliko kratko da se ni procitati nemoze. A pokusavao sam ukljuciti prevod na resiveru i opet nista. Znate li o cemu se radi?
tek sam se nakacio na DIGI paket, ali mi ne
rade RTS1,2 i drugi nasi kanali. radi samo EUROSPROT sa nasim prevodom i rade skoro svi ostali kanali.
da li ima pomoci?
koristim QADRO 8050 ver1.
nije ti lepo nastelovana antena transponder gde je rts je najslabiji i on uvek ispada kad je losije ustelovana antena
--------------------------------------------------------------------------------
resiver mi je OPTICUM 7000C, a
softver je ako sam dobro pronasao u meni-u:
MODEL ID 3329C ;
S/W VERZIJA 1.2.47;
H/W VERZIJA 1.0.00;
LOADER VERSION M3329C 1.0.2.
Znaci imam problema sa titlovima tek kad rucno ukljucim na daljinskom onda krenu se prikazivati ali nece da budu dugo na ekranu tj nemoze se ni procitati koliko kratko traje prikaz a pored toga prevede se svaka 5 recenica tako ako ne razumijes Eng onda film se pratiti nemoze.
Eto ako mi neko od vas moze pomoci sta da radim hvala vam unaprijed i pozdrav iz Prijedora.
ljudi ima li ko pametan da mi objasni o cemu se radi?