Did we land on the Moon ?

Ti probaj da bolje artikulises misli tako da budu jasne i nedvosmislene, mozda ces i ti bolje shvatiti sta pises.
Ti si jedini koji je uspeo da moje reči shvati pogrešno, što znači da je do tebe, a ne do mene. Pročitaj šta sam napisao ponovo ali polako, kao deca u osnovnoj kad uče, pa će ti biti sasvim jasno.

Uostalom, poleteo si da me optužiš kako ja znam bolje od astronauta pre nego što sam uopšte i spomenuo ikog od njih. Samo sam o tebi govorio i tvojoj (ne)sposobnosti da se pravilno informišeš i sklonosti da tako neinformisan poveruješ u reči svake budale na društvenim mrežama.

Ti si jedini koji je uspeo da moje reči shvati pogrešno, što znači da je do tebe, a ne do mene. Pročitaj šta sam napisao ponovo ali polako, kao deca u osnovnoj kad uče, pa će ti biti sasvim jasno.
Drugi te i ne citaju, bili su u toku pa su te procitali pre mene a ja sam se skoro ukljucio.
Pisemo od ponedeljka, nekoliko postova a danas sreda, pa dobro, 2 dana mi je trebalo da te procitam i par direktnih postova.

Пре недељу и по причало се у медијима увелико о појави другог месеца , астероида, који остаје десет месеци у орбити, а нема га на небу још, мада ако је величине аутобуса, а није Нибиру, и није баш битно дал се види без телескопа, међутим.. прави месец је НЕСТАО .. где је месец ?

Мислио сам да једини да не видим месец више, већ десет дана небо је тама, али и на тиктоку многи људи уочавају његов нестанак.
По правилу потпуно је замрачен један, два дана, међутим од 27.9 до сад 7.10 ништа ни млад, ни полумесец ноћу. Нема га ни дању кад неки астрономи тврде да је у видокругу ротације и телескопа.
Шта се крије иза мистерије нестанка овог небеског тела?

Пре недељу и по причало се у медијима увелико о појави другог месеца , астероида, који остаје десет месеци у орбити, а нема га на небу још, мада ако је величине аутобуса, а није Нибиру, и није баш битно дал се види без телескопа, међутим.. прави месец је НЕСТАО .. где је месец ?

Мислио сам да једини да не видим месец више, већ десет дана небо је тама, али и на тиктоку многи људи уочавају његов нестанак.
По правилу потпуно је замрачен један, два дана, међутим од 27.9 до сад 7.10 ништа ни млад, ни полумесец ноћу. Нема га ни дању кад неки астрономи тврде да је у видокругу ротације и телескопа.
Шта се крије иза мистерије нестанка овог небеског тела?

Da nije ukljucio motore i odleteo ? Nisam primetio da ga nema, obicno primetim da ga ima

Citiram ti nasa zaposlenog a ti kazes da nema pojma, a sad kazes da su autoritet
Odluci se
Možeš da citiraš koga hoćeš, ali to neće promeniti tvoju oganičenost zato što pre svega nisi upućen i edukovan na pravilan način.
Dakle ovako zaposleni iz NASA je u pravu kada to kaže iz sledećih razloga:
Apolo je projekat i rakete, moduli i rover su pravljeni samo u svrhu misije tj nikad nisu ni ušli u masovnu proizvodnju jer to nije pre svega ekonomski isplativo zato što je Apolo misija finansijski gledano 100% trošak i veoma skup sport da bi se neko tebi dokazivao kako može leteti na mesec.

Možeš da citiraš koga hoćeš, ali to neće promeniti tvoju oganičenost zato što pre svega nisi upućen i edukovan na pravilan način.
Dakle ovako zaposleni iz NASA je u pravu kada to kaže iz sledećih razloga:
Apolo je projekat i rakete, moduli i rover su pravljeni samo u svrhu misije tj nikad nisu ni ušli u masovnu proizvodnju jer to nije pre svega ekonomski isplativo zato što je Apolo misija finansijski gledano 100% trošak i veoma skup sport da bi se neko tebi dokazivao kako može leteti na mesec.
AKo je neko ogranicen to je ovaj iz nase sto nije pravilno rekao - * ne zelimo da idemo na mesec jer je skupo a ne donosi nista*
Zasto ti nisi pravilno formulisao sta mislis da je on mislio?
Ali ja donosim svoje misljenje na osnovu IZRECENOG , racunam strucnjak je koji zna sta prica.
Tako da, ako je neko ogranicen ja sam tek na trecem mestu nakon njega i tebe.

AKo je neko ogranicen to je ovaj iz nase sto nije pravilno rekao - * ne zelimo da idemo na mesec jer je skupo a ne donosi nista*
Zasto ti nisi pravilno formulisao sta mislis da je on mislio?
Ali ja donosim svoje misljenje na osnovu IZRECENOG , racunam strucnjak je koji zna sta prica.
Tako da, ako je neko ogranicen ja sam tek na trecem mestu nakon njega i tebe.
Zar ima poente raspravljati sa nekim čiji je argumenat, "ti si glup... nisi edukovan... ti ne znaš, ja znam.. itd" a kao objašnjenje nudi kao npr da nije to masovna proizvodnja, ma šta mu to značilo kao argumenat ovde.
Uzmi ovako, ovi stari egipćani kad su napravili ove piramide tehnološki su bili ispod nas, ma koliko ti i ja bili (ne)edukovani, imamo alat i oruđe mnogo bolje (tehnološki) od njih. Ali možemo li ti i ja da ponovimo isto?

Zar ima poente raspravljati sa nekim čiji je argumenat, "ti si glup... nisi edukovan... ti ne znaš, ja znam.. itd" a kao objašnjenje nudi kao npr da nije to masovna proizvodnja, ma šta mu to značilo kao argumenat ovde.
Uzmi ovako, ovi stari egipćani kad su napravili ove piramide tehnološki su bili ispod nas, ma koliko ti i ja bili (ne)edukovani, imamo alat i oruđe mnogo bolje (tehnološki) od njih. Ali možemo li ti i ja da ponovimo isto?
U pravu si.
Piramide ne pravimo jer sad pravimo mnogo komplikovanije stvari.Ne zato sto ne mozemo.

Zar ima poente raspravljati sa nekim čiji je argumenat, "ti si glup... nisi edukovan... ti ne znaš, ja znam.. itd"
Što toliko volite da radite to? Nikad mi neće biti jasno. Čovek nigde nije rekao da je iko glup ili neobrazovan. Rekao je "nisi upućen i edukovan na pravilan način". I u pravu je. To što je za nekog to uvreda je njegov lični problem, jer to nije nimalo uvredljivo.

Ali na primer ti i ja, i da imamo još njih 100 da nam pomogne sa najsavremenijom opremom, da li bi mogli? Tehnologija pomaže kad su u pitanju resursi, ali je isto moguće da NASA sada ima manje kapacitete kad se tehnologija i resursi saberu u odnosu na tad.
Mogli bi, naravno.
Imamo mocne dizalice i masine za secenje kamena.
Untitled.jpg

Jedna zgrada u jednom gradu je kompleksnija a kamoli brojni gradovi.
https://www.pexels.com/search/dubai city/

Poslednja izmena:

Back