Did we land on the Moon ?

Horizont, horizont, horizont,...
1721577736937.png

1721577756410.png

NASA Ends VIPER Project, Continues Moon Exploration

Позивајући се на буџетске забринутости, НАСА је прошлог месеца објавила да отказује планове за постављање ВИПЕР-а на Месец - иако је агенција провела године развијајући ровер и још увек је посвећена да плати његову вожњу у свемир. Овај потез је изазвао шокове у заједници науке и истраживања свемира, која је од тада кренула у акцију.
Комерцијалне свемирске компаније бориле су се да поднесу предлоге НАСА-и, сугеришући начине на које би пројекат могао бити спасен. У Конгресу кружи петиција са више од 4.500 потписа у којој се тражи да се ВИПЕР оживи. И неки посланици су изразили забринутост или јавно позвали на преокрет.

Нема више Кјубрика, нема више ни људи на Месецу.
Kjubrik je karakterističan i po tome što su mu filmovi različitih žanrova, što je retkost za jednog reditelja, a još veća retkost da mu svaki uspeo.
Reklo bi se genije... Kako da ne...

Lično ne mogu da ga svarim, svaka čast na radu i delu, ima tu dosta satanističke simbolike čak i u Odiseji... Forma morala da se ispoštuje... 9, 11, trouglovi, pičkematerine...

a zasto je to uopce vazno pitanje ?
a vama rvatima nije vama je vazan samo turizan el na mjesecu il na marsu
eeeeeee al dace bog da se dalmacija i istra ocepe od vas
i to nine vase more vec dalamtinsko aj sada vi recitr dalmatincima d aje to zagrebcansko more hahahahahaha izbio bi gradjanski rat hahahahaha izmedju zagreba i splita hahahahhaha

Samo ponavljaj u nedogled dok ne padneš u nesvest i nemoj slučajno dalje od toga, nikako da pročitaš koje slovce više o tome. Drži se mimova i "eksperata" s društvenih mreža, u tom grmu leže svi zecovi.
A ti znas bolje od nase i njenih astronauta?
Oni kazu da ne mogu da odu a to znas da oni mogu da odu al nece
Bitange jedne al ti si ih procitao

A ti znas bolje od nase i njenih astronauta?
Oni kazu da ne mogu da odu a to znas da oni mogu da odu al nece
Bitange jedne al ti si ih procitao
Ne, samo za razliku od tebe koristim mozak umesto da puštam takve paćenike da razmišljaju umesto mene. Donald Petit je ovo izjavio pre skoro 10 godina ili više, ne sećam se tačno. Tad nisu mogli da odu jer nisu ni imali čime. Razvoj Artemis projekta je započet tek 2017.

Kao što rekoh, drži se "dovitljivih" opaski iz mimova "eksperata" s društvenih mreža, nemoj da ti padne na pamet da se malo više informišeš. Pretpostavljam da odgovore ispod te objave nisi ni čitao ili ako jesi, automatski su za tebe i takve slične tebi samo reči prevaranata i plaćenih agenata, jesam li u pravu? Gomila ljudi je tu dalo sasvim jasna objašnjenja, samo nema ko da čita. Ali zato kad neka budala, koja na svom profilu kači pomalo od svake nebulozne teorije zavere koja postoji, od kemtrejlsa do ravnomozgaških debilizama, izvuče jednu jedinu rečenicu nečijeg saopštenja iz konteksta i ispod napiše NAJVEĆI PREVARANTI, to je sasvim dovoljno da se na osnovu toga formira stav, bez sekunde dubljeg razmišljanja. Takve stvari pišu po pravilu oni "eksperti" koje sam već pomenuo, koji misle da su neviđeni genijalci, a realnost je da su klovnovi kojima se ceo svet smeje. Onaj isti svet koji je "indoktrinisan lažima masona i reptila i jevreja i iluminata, kojima se oni uspešno odupiru jer su na njih imuni, jer su posebni i nisu ovce i razmišljaju samo outside the box i jedini su svesni toga da ceo svet, osim njih, živi trumanov šou". Narcisoidni i sujetni Daning-Krugerovci megalomanskog mentaliteta nezamislivih proporcija.

https://www.forbes.com/sites/quora/...bility-to-travel-to-the-moon/?sh=5591709a1f48

Poslednja izmena:
Ne, kažem da ti ne znaš. Ogromna razlika. I iako sam ti pokazao gde grešiš, nastavljaš po starom. To puno govori o tebi. Nesposoban da prizna grešku i radije bi se držao maloumnih stavova nekih poremećenih i naivnih pobornika teorija zavere s društvenih mreža nego činjenica iz usta NASA zaposlenih.

Ne, kažem da ti ne znaš. Ogromna razlika. I iako sam ti pokazao gde grešiš, nastavljaš po starom. To puno govori o tebi. Nesposoban da prizna grešku i radije bi se držao maloumnih stavova nekih poremećenih i naivnih pobornika teorija zavere s društvenih mreža nego činjenica iz usta NASA zaposlenih.
Citiram ti nasa zaposlenog a ti kazes da nema pojma, a sad kazes da su autoritet
Odluci se

Samo ponavljaj u nedogled dok ne padneš u nesvest i nemoj slučajno dalje od toga, nikako da pročitaš koje slovce više o tome. Drži se mimova i "eksperata" s društvenih mreža, u tom grmu leže svi zecovi.
Gde sam napisao da nema pojma? 🤣
Citiraj to. Ako ne citiraš, priznaješ da si lažov.
Ne, samo za razliku od tebe koristim mozak umesto da puštam takve paćenike da razmišljaju umesto mene. Donald Petit je ovo izjavio pre skoro 10 godina ili više, ne sećam se tačno.

https://www.forbes.com/sites/quora/...bility-to-travel-to-the-moon/?sh=5591709a1f48
Posto od tad nisu otisli onda i dalje vazi da nasa ne moze da ode
Da mogu otisli bi, zar ne?

O čemu ti buncaš? 😃
To se odnosi na osobu koja je objavila tvit s tom izjavom o najvećoj prevari na dnu, ne na astronauta. Kao što rekoh, ne ide ti baš od ruke čitanje s razumevanjem.
*umesto da puštam takve paćenike da razmišljaju umesto mene. Donald Petit je ovo izjavio *

Ti sam sebe ne razumes i opovrgavas, cemu ja da se nadam

Back