teletabis56
Poznat
- Poruka
- 9.208
Horizont, horizont, horizont,...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нема више Кјубрика, нема више ни људи на Месецу.Kjubrik...
Kjubrik je karakterističan i po tome što su mu filmovi različitih žanrova, što je retkost za jednog reditelja, a još veća retkost da mu svaki uspeo.Нема више Кјубрика, нема више ни људи на Месецу.
Samo ponavljaj u nedogled dok ne padneš u nesvest i nemoj slučajno dalje od toga, nikako da pročitaš koje slovce više o tome. Drži se mimova i "eksperata" s društvenih mreža, u tom grmu leže svi zecovi.Bilo je al da se ponovi
a vama rvatima nije vama je vazan samo turizan el na mjesecu il na marsua zasto je to uopce vazno pitanje ?
A ti znas bolje od nase i njenih astronauta?Samo ponavljaj u nedogled dok ne padneš u nesvest i nemoj slučajno dalje od toga, nikako da pročitaš koje slovce više o tome. Drži se mimova i "eksperata" s društvenih mreža, u tom grmu leže svi zecovi.
Ne, samo za razliku od tebe koristim mozak umesto da puštam takve paćenike da razmišljaju umesto mene. Donald Petit je ovo izjavio pre skoro 10 godina ili više, ne sećam se tačno. Tad nisu mogli da odu jer nisu ni imali čime. Razvoj Artemis projekta je započet tek 2017.A ti znas bolje od nase i njenih astronauta?
Oni kazu da ne mogu da odu a to znas da oni mogu da odu al nece
Bitange jedne al ti si ih procitao
Da, slažem se. 12 astronauta Nase je hodalo po površini Meseca. Ko zna bolje, ako ne oni.A ti znas bolje od nase i njenih astronauta?
Evo @Бран Мутимировић kaze da ne znajuDa, slažem se. 12 astronauta Nase je hodalo po površini Meseca. Ko zna bolje, ako ne oni.
Ne, kažem da ti ne znaš. Ogromna razlika. I iako sam ti pokazao gde grešiš, nastavljaš po starom. To puno govori o tebi. Nesposoban da prizna grešku i radije bi se držao maloumnih stavova nekih poremećenih i naivnih pobornika teorija zavere s društvenih mreža nego činjenica iz usta NASA zaposlenih.Evo @Бран Мутимировић kaze da ne znaju
Citiram ti nasa zaposlenog a ti kazes da nema pojma, a sad kazes da su autoritetNe, kažem da ti ne znaš. Ogromna razlika. I iako sam ti pokazao gde grešiš, nastavljaš po starom. To puno govori o tebi. Nesposoban da prizna grešku i radije bi se držao maloumnih stavova nekih poremećenih i naivnih pobornika teorija zavere s društvenih mreža nego činjenica iz usta NASA zaposlenih.
Gde sam napisao da nema pojma?Citiram ti nasa zaposlenog a ti kazes da nema pojma, a sad kazes da su autoritet
Odluci se
Samo ponavljaj u nedogled dok ne padneš u nesvest i nemoj slučajno dalje od toga, nikako da pročitaš koje slovce više o tome. Drži se mimova i "eksperata" s društvenih mreža, u tom grmu leže svi zecovi.
Gde sam napisao da nema pojma?
Citiraj to. Ako ne citiraš, priznaješ da si lažov.
Posto od tad nisu otisli onda i dalje vazi da nasa ne moze da odeNe, samo za razliku od tebe koristim mozak umesto da puštam takve paćenike da razmišljaju umesto mene. Donald Petit je ovo izjavio pre skoro 10 godina ili više, ne sećam se tačno.
https://www.forbes.com/sites/quora/...bility-to-travel-to-the-moon/?sh=5591709a1f48
Tebi izgleda čitanje nije baš najbolje razvijena sposobnost, da ne govorimo tek o razumevanju.Posto od tad nisu otisli onda i dalje vazi da nasa ne moze da ode
Da mogu otisli bi, zar ne?
*umesto da puštam takve paćenike da razmišljaju umesto mene*Tebi izgleda čitanje nije baš najbolje razvijena sposobnost, da ne govorimo tek o razumevanju.
Džaba se trudiš da skreneš s teme. Gde sam napisao da nema pojma?
O čemu ti buncaš?*umesto da puštam takve paćenike da razmišljaju umesto mene*
Il je tebi pacenik = strucnjak
*umesto da puštam takve paćenike da razmišljaju umesto mene. Donald Petit je ovo izjavio *O čemu ti buncaš?
To se odnosi na osobu koja je objavila tvit s tom izjavom o najvećoj prevari na dnu, ne na astronauta. Kao što rekoh, ne ide ti baš od ruke čitanje s razumevanjem.
Probaj još koju reč da izbaciš, možda ti uspe da skroz obesmisliš čitav kontekst. Na to se ionako svodi uglavnom vaš aktivizam.*umesto da puštam takve paćenike da razmišljaju umesto mene. Donald Petit je ovo izjavio *
Ti sam sebe ne razumes i opovrgavas, cemu ja da se nadam