Diablo 3

Gledajte da se ne zeznete kao ja, video sam jednu bitniju stvar jer je neki idiot uploadovao dva cinematica na yt od kojih je jedan zavrsetak 3!
Mislio sam da je fake ali prosto ne mogu da verujem da je postavio, i to sam bas ubo onu sekundu koju nisam smeo ali dobro je barem nije na zadnjem cinematicu vec na ovom drugom.

Poslednja izmena:
Trenutno Wizard lvl 7, samo otkud to da on moze koristiti mac, sekiru i ostalo?

Evo par slika, Dogurao sam do lvl15 al iskreno, cini mi se da je Wizard jako slab :(

screenshot007ly.jpg

By markons at 2012-05-15

screenshot006cs.jpg

By markons at 2012-05-15

screenshot005ri.jpg

By markons at 2012-05-15

screenshot004zj.jpg

By markons at 2012-05-15

screenshot003rx.jpg

By markons at 2012-05-15

screenshot002ln.jpg

By markons at 2012-05-15

screenshot001iu.jpg

By markons at 2012-05-15

screenshot000vw.jpg

By markons at 2012-05-15

Poslednja izmena:
Ne stigoh ranije da se javim... iz ociglednih razloga :mrgreen:

Igrao sam ceo utorka, dosta dugo i juce, danas cu nesto manje (zbog drugih obaveza)... Igra ide prilicno stabilno, samo jednom sam izbacen u igranju (ali ne u kriticnom trenutku). Ima izbacivanja zbog neaktivnosti, ali to je sto je... Sa ovoliko zainteresovanih igraca oni ne mogu da priuste sebi igrace koji samo stoje.
Bice sve u redu za koji dan.

Lag je vec prvi dan bio sjajno mali. Bilo je dosta perioda kada je bio otprilike 65-70... bivao je i 150-200, ali sa time moze da se igra. Imajuci iskustvo od mesec i po dana u beti - sada je igranje bas glatko.

Ma jok... Ja igram sve. Mogu da kazem da mi u nekim situacijama vise odgovaraju ranged likovi od melee...
Vrlo je pozeljno da zbog opreme imas sve likove - igranjem se dobija random oprema, kao i obicno. Dobro je i zbog zajednickog zlata, stasha...

Back