Diablo 3

Sve u svemu samo pare da uzmu.

U D2 su pare nauzimali nezavisni sajtovi koji su prodavali ovo i ono - i niko nije davao gaanciju da je to sve pouzdano. Ovako, centrala ce da nadgleda sve. Mozda budemo onemoguceni da uradimo sve sta nam padne na pamet, ali cemo barem da se bavimo legalnim delatnostima svo vreme.

Pa, mozes samo da cekas. Broj ljudi koji bi hteli da ucestvuju je verovatno par miliona, dok ce broj pozvanih da bude... mozda 10000, sta znam.

Ono sto ohrabruje je to sto Blizard hoce samo da vidi kako igra ide na razlicitom hardveru - izgleda su u programiranje sigurni :)

Na sajtu Diabla 3 je postavljena hrpa novih stvari. Kako cujem i vidim, prava beta (ne samo f&f, prijatelji i porodica) je iza prve krivine. Moze bukvalno da bude vec sutra.

A jao, iskreno se nadam da to nije grafika iz igre, tj da ce biti barem malo bolja jer ovo je na nivou od pre 4-5 godina...

sada se sve predomisljam da uzmem 12 meseci WoW ugovor kako bih dobio free Diablo 3

Ne brini, Diablo 3 stize. Nece da bude ove godine - ali to je bio prvi rok koji su uopste spomenuli za ovu igru... a Blizzard nije poznat kao neko ko se kruto drzi rokova. Njima je bitnije da igre budu sto bolje, zaista.

Ako mozes da sacekas do kraja februara 2012, mislim da ces do tada moci da pocnes sa danima (i nocima :whistling: ) uz treceg Diabla :)

Ne brini, Diablo 3 stize. Nece da bude ove godine - ali to je bio prvi rok koji su uopste spomenuli za ovu igru... a Blizzard nije poznat kao neko ko se kruto drzi rokova. Njima je bitnije da igre budu sto bolje, zaista.

Ako mozes da sacekas do kraja februara 2012, mislim da ces do tada moci da pocnes sa danima (i nocima :whistling: ) uz treceg Diabla :)

Sto se nepostovanja dogovora tice - Tu se slazem!!! Inace blizzard nije bas tako oprezan oko igara , od onako popularne WoW igre su napravili cisto g,,no , svaka ekspanzija sve gora (A ta igra im je donosila najvise novca).

Shta sam ja odvalila, kakvih 4god. cekam ga vec 10god z:cry:
Kazemo za tu fazu- place nam se shto mozemo samo da gledamo!

Zavisi sta znaci prosto cekanje ili aktivno cekanje... Mozda je bilo nekog suskanja da ce jednog dana, jednom prilikom... da naprave i Diablo 3, ali mi zaista do 2008.me nismo znali da ce to da se desi tako da... 4 godine cekanja, to je to.
Nije malo, nije... ne sporim da sam i ja ocekivao da budu brzi - ali svo nerviranje ce da prodje kad igra stigne. Bolje da se nerviramo pre - nego posle.

Sto hiljada beta kljuceva Blizard daje, samo za Ameriku. Kazu da ce i za Evropu da stigne z:)

Hocemo li to mi da vidimo Diablo 3 u aprilu mozda? z:)

Moguce, izbacili su WoW Poslednji patch ( DW ) i sada nema sta da se radi dok se ne pojave pande... ISkreno se nadam da cu dobiti original ( ipak sam uzeo annual pass )...

Puzdanost, datum i Blizzard ne idu u istu recenicu, nazalost z:hm:

Najbitnije je da su zaista pustili betu, septembra. Od tada mozemo da merimo poslednju fazu pred pustanje. Sredinom marta ce da bude 6 meseci bete - pa koliko to jos moze da traje?!?

Back