Diablo 3

Mora da se uzme u obzir da ja igram jako sporo. Ne zato sto igram malo, ja igram svaki dan od izlaska igre, nego jer imam 10 likova, sve rase, muski + zenski, od kojih je 9 preslo ceo normal i nightmare, a 1 je act 2 nightmare. Sa dva lika sam zapoceo hell. Mislim da imam jedno 500 sati igranja kad se sve sabere (sreca pa pise z:) ).

Ima dosta ljudi da su sa likovima stigli do paragon nivoa, neki se zale na ovo ili ono. Ja mislim da su previse nestrpljivi. Pa niko nije posle samo 6 meseci igranja D2 imao svu opremu kakvu je mogao da pozeli, moralo je vise vremena da prodje. Kao da su onda igrali neki drugi 'klinci', ili je mozda njima u medjuvremenu ponestalo zivaca.

Mislim da cu do izlaska ekspanzije da uradim ono sto sam hteo:
svaki lik da predje normal
svaki lik dvaput da predje nightmare
svaki lik triput da predje hell
i posle toga inferno dok mi igra ne dosadi
To je tacna procedura koju postujem za svakog lika.

Poslednja izmena:
Mora da se uzme u obzir da ja igram jako sporo. Ne zato sto igram malo, ja igram svaki dan od izlaska igre, nego jer imam 10 likova, sve rase, muski + zenski, od kojih je 9 preslo ceo normal i nightmare, a 1 je act 2 nightmare. Sa dva lika sam zapoceo hell. Mislim da imam jedno 500 sati igranja kad se sve sabere (sreca pa pise z:) ).

Ima dosta ljudi da su sa likovima stigli do paragon nivoa, neki se zale na ovo ili ono. Ja mislim da su previse nestrpljivi. Pa niko nije posle samo 6 meseci igranja D2 imao svu opremu kakvu je mogao da pozeli, moralo je vise vremena da prodje. Kao da su onda igrali neki drugi 'klinci', ili je mozda njima u medjuvremenu ponestalo zivaca.

Mislim da cu do izlaska ekspanzije da uradim ono sto sam hteo:
svaki lik da predje normal
svaki lik dvaput da predje nightmare
svaki lik triput da predje hell
i posle toga inferno dok mi igra ne dosadi
To je tacna procedura koju postujem za svakog lika.

Moram priznati veoma kvalitetno gubljenje vremena, savetovao bih ti da batalis to i da uzmes da ucis nesto ili da juris cure il ida se bavis nekim sportom :)

Elem jel ima neki crack, da i ja odigram bar jednom na normal?

Moram priznati veoma kvalitetno gubljenje vremena, savetovao bih ti da batalis to i da uzmes da ucis nesto ili da juris cure il ida se bavis nekim sportom :)

Elem jel ima neki crack, da i ja odigram bar jednom na normal?

Moguce da ima, nisam gledao.
Ne igram ja tako mnogo... Igram svaki dan, ali mozda 15 minuta.

Pre dva dana saznah da je najavljena ekspanzija Reaper of Souls.
Da, da, posle godinu dana cekanja konacno docekasmo i najavu, a verovatno cemo cekati jos godinu dana do samog izlaska igre (procitah negde da izlazi sledece godine). A i svi znamo koliko je vremena potrebno za Blizzard igre, ali na kraju ipak dobijemo zeljeni kvalitet.
Igra ce biti prosirena za jedan chapter i dobicemo novu klasu zvanu crusader (nesto slicno kao paladin u D2), ali ja se i dalje nadam da cemo dobiti jos jednu klasu, i da ce to biti moja omiljena druid (mozda tj. erovatno za sada ne otkrivaju sve).
U ekspanziji dobijamo izdaju arhandjela Malthaela koji planira da oslobodi Diabla, experience se sada sa 60 podize na 70 lvl, nove neprijatelje, kao i da ce prica biti dosta mracnija.

Cinematic za ekspanziju. :ok:

Pa cekamo :per:
A ja nista ne mogu da kazem o ekspanziji jer ne zelim da istrazujem. Ovo sto sam cuo je prilicno u skladu sa mojim ocekivanjima.
hteo sam jos 1 act - stize act V
hteo sam jos paragona - stize 10 obicnih nivoa i paragoni otkljucani u plus beskonacno
nisam imao misljenje o likovima - stize sesta klasa (nadam se i jos 2 mesta za likove, jer sada imam svih 5 klasa m/z)
nije mi toliko smetala automatika rasporedjivanja stat poena - novim bonusima paragona cemo moci samostalno da raspolazemo (na samostalnost raspolaganja poenima su se mnogi zalili)

Po onom nekom prastarom procurelom planu, treba da docekamo i act VI :whistling:

Vrlo mi je prihvatljiv svaki rok za izlazak ekspanzije do kraja maja, juna... Za septembar bih vec pomalo gundjao. Bio bih odusevljen da objave na isti 15. maj :mrgreen:

To je otprilike to :aha2:

Poslednja izmena:
Upravo procitah mail od Blizzarda, ukida se AH za gold i real money, sto me jako raduje, ali tek sledece god. ali ok bitno je da se ukida, konacno su ukapirali da je:

"In game the best way to find epic items".

Poslednja izmena:
Nisam ni do sada koristio RMAH, jedva da sam koristio AH (da kupim tomove... i bicu vrlo nezadovoljan ako ne budem mogao da ih nabavim). A oprema je samo moja. Sta mi je server dao - to imam.

I tako... dodje nam apdejt... Mnoge stvari su promenjene, a u martu ce "samo" da nam dodje epizoda V.

Jel se snalazite po stashu? Jel se snalazite sa novim i povecanim brojevima statova?

A witch doctor ti ne odgovara? :think:

Koliko mogu da pretpostavim... ovo nije poslednja ekspanzija. Posto nece da skidaju likove koji su vec ovde... Male su sanse za druida.

Igra li neko na krsti ovde ?

Da, svaki dan. Svakako, ne mogu da postignem da igram po vise sati kao prvih dana po izlasku igre.
Nisam igrao samo 3 dana i to samo zato sto server nije bio dostupan. Cak i to bi mogao da bude manji broj, ali imam pravo da igram kada mi je zgodno - popodne / uvece.

Hajde bar svake druge godine da se neko javi na temi :whistling:

Da, jos uvek igram svaki dan, po malo :mrgreen:

Nekako mi je cudan utisak da oprema na tormentu nije dovoljno dobra, jos uvek imam prakticno staru sa tek drugog nivoa tezine. Nesto tu ne stima tako dobro. Istina, tek sam ja tormentu 1, pa se nadam da na dalje postoji dovoljno razlike.

A u pm sa sezonama. Prvih 5 dana igram po 18 sati dnevno dobijem paragon 700 i onda batalim jer vecina odmakne sto se tice griftova a moje "grupe" se razidju. Sta sada kao cekam sledecu sezonu i bice ista prica.. Smorih se. Ima jos nekih 28 dana do kraja sezone, i da zapnem nema sta da radim na leaderboardu a meni je poenta diabla uz "endless grind" i malo takmicenja iako je igra totalno RNG.

Diablo mi je oduzeo 70% vremena u periodu od 2012. do 2014. godine,ponovo sam ušao na BN da vidim da li se nešto promenilo i shvatio sam da su upropastili ( ili kako su Blizardovci rekli "unapredili" ) dosta stvari koje su nekada bile izvanredne.

Back