Diablo 3

ZNAS LI KAD CE DIABLO? NIKAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IMA DA IH MOLIS:worth::worth::worth:ALI NISTA OD TOGA CAS KAZU DA CE DA BUDE 2009 CAS 2010 pa onda 2011 mozda ce da bude ipak 2030:rtfm:

2010, ako budu odlozili opet, ima da im zapalim Blizzard.

Nazalost mislim da ni 2010 nece da se pojavi posto bi trebalo da StarCraft izadje tokom 2010 a sumnjam da ce Blizzard izbaciti 2 velika naslova u toku iste godine...nisu ludi da sami sebi prave konkurenciju...a cini mi se da sam i procitao na nekom sajtu da misle da ce Diablo 3 izaci tek 2011...

Nazalost mislim da ni 2010 nece da se pojavi posto bi trebalo da StarCraft izadje tokom 2010 a sumnjam da ce Blizzard izbaciti 2 velika naslova u toku iste godine...nisu ludi da sami sebi prave konkurenciju...

Nema tu konkurencije, nije isti žanr u pitanju.

Neće skoro izaći jer je Blizzard poznat po tome da ne izbacuje igre dok ih dobro ne ispolira. Pogotovo kad je u pitanju jedan ovoliko iščekivani naslov. Ne očekujem ga pre jeseni 2010, a više nego moguće je i da će izaći tek 2011.

Diablo 3 izlazi krajem 2011 ili cak za novu godinu 1. januara 2012 , mada ni to nije sigurno , jar ga jos uvek nisu NAJAVILI :evil: , samo su rekli da RADE na njemu ...
Nece diablo skoro , ako ocete nesto da igrate , igrajte Torchlight

ne nego dodjes i kazes blizzardu
evo vam moja dusa i oni ti daju wow
i to je jedino na cemu rade
ovo je samo side project
zasto im treba 100 godina
najverovatnije igru rade 2 jadnika koje su zatvorili u nekoj ostavi za metle :D

Back