Di je ustvari granica vernosti?

izvini malavelika pročitao sam tvoje pisanje u blogu pa tamo nema nikakve sreće i onda mislim možda svi imamo te faze i ništa to nije ni strašno, bude pa prođe

a jel u blogu stoji kad se dogodilo, to sto je pisano?
i jel overeno u sudu da je dozivljeno i istinito?
i, jesi li ti relevantan da o nekome nesto zakljucujes na osnovu 3 prosto-prosirene pricice?
mislim, imas neki papir i to, jer samo posvedocenim shrinkovima verujem....
ako oces da mi radis analizu za dz, da te kontaktiram na pp, bas bi mi dobro doslo u ova ekonomski krizna vremena....

a jel u blogu stoji kad se dogodilo, to sto je pisano?
i jel overeno u sudu da je dozivljeno i istinito?
i, jesi li ti relevantan da o nekome nesto zakljucujes na osnovu 3 prosto-prosirene pricice?
mislim, imas neki papir i to, jer samo posvedocenim shrinkovima verujem....
ako oces da mi radis analizu za dz, da te kontaktiram na pp, bas bi mi dobro doslo u ova ekonomski krizna vremena....

ali zašto za dž? kako ćeš da mi veruješ da radim profesionalno a ne amaterski i bez garancije?

ali zašto za dž? kako ćeš da mi veruješ da radim profesionalno a ne amaterski i bez garancije?

ne treba biti cicijaš kada je svoje dobro u pitanju zar ne

pa vidim da si se analizi predao bas onako otvoreno, ne misleci na finansijsku dobit
pa, ako vec volis da budes tako plemenit, da ti izadjem u susret
a, ti ako si profi u bilo cemu, ja sam veverica

a, tesko da ces ti bilo sta dobro iz mene izvuci

pa vidim da si se analizi predao bas onako otvoreno, ne misleci na finansijsku dobit
pa, ako vec volis da budes tako plemenit, da ti izadjem u susret
a, ti ako si profi u bilo cemu, ja sam veverica

a, tesko da ces ti bilo sta dobro iz mene izvuci

dobro dobro pričamo šalimo se, malo i ozbiljno a malo i analiziramo sve kako ko ume. A malo i analiziramo i sami sebe. Dobra si ti zašto da nisi. meni je ovo već dovoljno e sad kome treba više to već ti bolje znaš i šta i kako

Pogresno je ocekivati da neko nesto sme ili ne sme da uradi..Svi koji vole po pravilu imaju nerealna ocekivanja prema osobi koju vole..u sta spada i vernost za uvek...Ocekivanja moraju biti realna..jer ako nije tako mogu otici u svoju krajnost pa cak dovesti do toga da se osecanja prema voljenoj osobi ugase..ako previse ocekujete a voljena osoba to nije ili nece da ispuni..dozivljavate razocaranje..

Mislim da se ne radi o dopustenju... sme - ne sme, niti o nasim ocekivanjima u odnosu na drugu osobu, ili njenoj vernosti.
Ovde je pitanje sopstvene vernosti i gde je ta granica.... ako pricamo o drugoj osobi to moze da se odnosi na granicu poverenja ili granicu tolerancije.

Back