S
S.S.S.Erbijanac
Gost
Sve to je vecc vidjeno(ja sam ipak stara kajla) i
samo me zanima,a s obzirom na to de zzivimo,kakav cce biti kraj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:wink:parli:zasto su te devojke jurile i van nase prestonice,da nema mozda veze sa tvojim korisnickim imenom"nick name -dug jezik"
hmhmhm,am i right?

zorpe:Gde je troje tu je i cetvoro!Kosava lagano slabi...sve je toplije ... Nadam se skorom dzogingu po beogradskim ulicamaparli:pa cekaj zorpe a ja i ja sam te ishvalila,a mene ni da pozdravis,ili ti je mozda mnogo 3 devojke na tebe jednog?zorpe:Ohoho ovde postaje sve zabavnije!Zahladnelo napolju pa ste presle i na mrezu!Super!Mislim,mozemo da se dogovorimo oko mesta okrsaja!Veliki pozdrav za Lukrciju i Sarru,upozoravam vas mozda se necu braniti!
vidim da ti sve to prija,ma sve je to super svi smo mi od krvi i mesa.uvek ti prija kad vidis da te neko smeka,jos ako dobro izgleda to moze da ti savrseno ulepsa dandugi777jezik:parli:zasto su te devojke jurile i van nase prestonice,da nema mozda veze sa tvojim korisnickim imenom"nick name -dug jezik"
hmhmhm,am i right?
8) 8) 8) Parli, to je zdravo moguce, ali kako pocinju da me gledaju i na domacem terenu, izgleda da u mom novom imidzu neke nove tendencije uzimaju maha. Tj. sve cesce budem "svuchen and obuchen" mnogim slatkim ocima i to drsko, dok ih i ja vidim da mi to rade.
Ocigledno sam doprineo tome novom garderobom, novim autom i sa jedno 5-10 kg manje.
Sta ti kazes i sta vi kazete ?!![]()
![]()
![]()

S.S.S.Erbijanac:Sve to je vecc vidjeno(ja sam ipak stara kajla) i
zorpe:Vazi sarra.Ocekujem uskoro konkretniju ponudu!Cuo sam da se u gradu sredinom marta organizuje neka ekstra zurka pa bi mogli do tada da se iskombinujemo pa idemo ko par![]()
![]()
![]()
parli:vidim da ti sve to prija,ma sve je to super svi smo mi od krvi i mesa.uvek ti prija kad vidis da te neko smeka,jos ako dobro izgleda to moze da ti savrseno ulepsa dandugi777jezik:parli:zasto su te devojke jurile i van nase prestonice,da nema mozda veze sa tvojim korisnickim imenom"nick name -dug jezik"
hmhmhm,am i right?
8) 8) 8) Parli, to je zdravo moguce, ali kako pocinju da me gledaju i na domacem terenu, izgleda da u mom novom imidzu neke nove tendencije uzimaju maha. Tj. sve cesce budem "svuchen and obuchen" mnogim slatkim ocima i to drsko, dok ih i ja vidim da mi to rade.
Ocigledno sam doprineo tome novom garderobom, novim autom i sa jedno 5-10 kg manje.
Sta ti kazes i sta vi kazete ?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

HVALA!Otkri nam jos samo gde i kako da nabavimo ulaznice,a mi cemo se pobrinuti za pocetak jednog divnog "prijateljstva"!Slonchica:Sara i Zorpe! To su...!
Da vam kazem ja nesto.
![]()
Bice velika zabava 13.03.Razresice misteriju.
![]()
Vas dvoje lepo mozete da se raspitate malo vise (ja ne znam, rado bih vam pomogla), pa da se konacno tamo upoznate i dovrsite zapoceto.
To sve treba da nam se kaze, pa da vidimo da li ce uopste biti zainteresovanih.opusteno zorpe, nabavila sam pozivnice za 13.zorpe:Mislim...Sarra javi se,blizi se 13.mart!!!
Ozbiljno!?...A ja se ubi da saznam kako da dodjem do pozivnice.Nije uredu!sarra:opusteno zorpe, nabavila sam pozivnice za 13.zorpe:Mislim...Sarra javi se,blizi se 13.mart!!!

Ester:![]()
Saro, Saro! Dobices po guzi...
Kazi nama ti!
Ko ce da dodje od poznatih faca?
![]()
Ja preferiram da idem, vidim i opipam misice nekog vaterpoliste...
![]()
Koga biste vi voleli da vidite na toj famoznoj big party?
zorpe:Ozbiljno!?...A ja se ubi da saznam kako da dodjem do pozivnice.Nije uredu!sarra:opusteno zorpe, nabavila sam pozivnice za 13.zorpe:Mislim...Sarra javi se,blizi se 13.mart!!!