P
parli
Gost
ne bi bilo lose videti poznate face na toj zurci,mislim bilo bi odlicno npr.onaj Andrija iz mjesovitog braka,hmhmhm bilobi interesantno zatvoren prostor ne moze da bezi,
devojke jel se slazete???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
parli:ne bi bilo lose videti poznate face na toj zurci,mislim bilo bi odlicno npr.onaj Andrija iz mjesovitog braka,hmhmhm bilobi interesantno zatvoren prostor ne moze da bezi,devojke jel se slazete???

slazem se sa konstatacijom da je Dragan Micanovic dobar ulov,ali on ima zenu ni manje ni vise nego Anu Sofrenovic koja je fenomenalna.tako da je bolje drzati se ovih mladjanih neozenjenih,u naboju snage. 8)AnaBella:![]()
Necu crnogoricnog!
![]()
Ja bih Dragana Micanovica!

zato sto muskarci nisu vise muskarci..strudla:lady me:Pazi, meni je sve to jako pozitivno.
Do pre par godina ribe su se uglavnom lozile na mafijase i slicnu gamad. Sada, kako mogu da primetim, ponovo su na ceni muzicari, glumci, sportisti...
Dakle, devojke, u napad!!!!!!!!!!
:wink:
I to ne samo selebritise. cujem da su juce i danas i neki anonimni momci prosli isto kao mali banjo. nasli se pred zenskim stampedom, pa se izbezumili. dakle, ako nisu u pitanju samo poznati frajeri, sta je to sto moze da natera zene da tako kidisu iz cista mira na nepoznate muskarce?
Anonymous:zorpe:Ozbiljno!?...A ja se ubi da saznam kako da dodjem do pozivnice.Nije uredu!sarra:opusteno zorpe, nabavila sam pozivnice za 13.zorpe:Mislim...Sarra javi se,blizi se 13.mart!!!
eto, sad mozes da budes spokojan, tvoja pozivnica je kod mene. mislim ja na tebe